Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Sveikos žibučių mylėtojos,
jau kurį laiką tyliai skaitau temą ir grožiuosi jūsų gėlyčių žiedais. 4u.gif Su sanpaulijomis susiduriu pirmą kartą. Norėčiau pasiteirauti kada galiu tikėtis sulaukti pirmų žiedelių? Trumpai apie gėlytę: violetinė, mini (motininis krūmelis vos didesnis už degtukų dėžutę) iš prekybos centro. Tikriausiai jas vadinate "pramoninėmis miniatiūromis". Lapelis pasodintas ~rugsėjo-spalio mėnesį. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2015 04 19, 15:05)
Sveikos žibučių mylėtojos,
jau kurį laiką tyliai skaitau temą ir grožiuosi jūsų gėlyčių žiedais.  4u.gif Su sanpaulijomis susiduriu pirmą kartą. Norėčiau pasiteirauti kada galiu tikėtis sulaukti pirmų žiedelių? Trumpai apie gėlytę: violetinė, mini (motininis krūmelis vos didesnis už degtukų dėžutę) iš prekybos centro. Tikriausiai jas vadinate "pramoninėmis miniatiūromis". Lapelis pasodintas ~rugsėjo-spalio mėnesį. Ačiū.

Dažniausiai po 9-12mėn. Bet gali būti labai skirtingai. Kai kurių veislinių žiedų teko laukti ir po kelis metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 19, 16:31)
Dažniausiai po 9-12mėn. Bet gali būti labai skirtingai. Kai kurių veislinių žiedų teko laukti ir po kelis metus  doh.gif

Ačiū už atsakymą. Aš jau dabar bandžiau ieškoti pumpurėlių lotuliukas.gif. Dabar jau žinosiu, kad dar ne laikas joms pražysti.
Rimmuse, labai gražios Jūsų gėlytės.
Visoms daug gražių žiedų 4u.gif , o aš užsuksiu pas jus pasigrožėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2015 04 19, 15:47)
Ačiū už atsakymą. Aš jau dabar bandžiau ieškoti pumpurėlių  lotuliukas.gif. Dabar jau žinosiu, kad dar ne laikas joms pražysti.
Rimmuse, labai gražios Jūsų gėlytės.
Visoms daug gražių žiedų  4u.gif , o aš užsuksiu pas jus pasigrožėti  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Jeigu buvo sodinti lapeliai ir išaugo ne vienas augaliukas, tai reikėtų juos išskirstyti į atskirus vazonėlius (labai mažus!!!!!), tada galima greičiau tikėtis žiedų
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 19, 16:52)
Ačiū  4u.gif
Jeigu buvo sodinti lapeliai ir išaugo ne vienas augaliukas, tai reikėtų juos išskirstyti į atskirus vazonėlius (labai mažus!!!!!), tada galima greičiau tikėtis žiedų

Nežinau, atrodo, kad vienas augaliukas auga. unsure.gif Dar bandau vieną lapelį įšaknydyti. Kažkas turėtų gautis smile.gif Auga tai tokiam plastikiniam daiginimo indelyje 4x4 cm. Jis man kaip tik gražiai įsideda į keramikinį vazonėlį
Sanpaulija
Atrodo tai baisokai, kaip miltais apipiltos, bet ten tas jų "aksominis kailiukas". Ant lapelio tai kalkių nuosėdos nuo vandens blush2.gif Na taip jau gavosi
Atsakyti
Lapelis sodintas prieš gerus metus, rodo pirmus žiedelius. Kaip ir kitos, dar tik ruošiasi...

LE-Astrėja, pirmas įspūdis, jog bus nepriekaištinga wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 04 19, 16:26)
LE-Astrėja, pirmas įspūdis, jog bus nepriekaištinga wub.gif

Fantastiška gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif Ir dar margalapė mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai grazuole... wub.gif
Atsakyti
Cia mano gelytes siuo metu zydincios:[attachmentid=234287][attachmentid=234288][attachmentid=234289]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 19 balandžio 2015 - 17:42
QUOTE(Elenute28 @ 2015 04 14, 09:33)
Susisiekiau su www.sugardas.lt, bet sakė, kad  schmoll.gif

Nesuprantu kur jūs parašėt g.gif aš šiandien parašiau , tai visą sarašą atsiuntė - kokių turi sanpaulijų skrotelių ir vaikučių. Jei nepatiko tai kitas reikalas,bet kad ten nieko neturėtų iš viso,tai gal dar taip nebuvo smile.gif
Atsakyti
Aš tai net jau ir siuntinuko iš ten laukiu! 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif gražuolis pas Dzūkele pražydo. 4u.gif
Pas mane sanpaulijos žydi, ale atrast laiko sukelt fotografijas sudėtinga. Tai pasirodysiu maždag taip... [URL=http://www.part.lt/perziura/1f4066c48a934e7875fc1d125c1aae43857.jpg]user posted image[/URL]
РС-Марья Искусница/ С.Репкина , Frozen in Time /Sorano, РС-Верона/ С.Репкина, РС-Маг /С.Репкина, Eldija
Atsakyti