Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Emila @ 2015 04 23, 19:12)
Kazką praleidau... Rimmuse, kaip ten su tuo cukrum? Kodėl jis reikalingas ir ką duoda?

Kiek supratau, kadangi baikalas yra bakterijų pagrindu, tai cukrus yra maistas joms dar labiau pasidauginti g.gif
Kažkas rudenį apie tai rašė čia forume g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 23 balandžio 2015 - 19:45
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 23, 20:44)
Kiek supratau, kadangi baikalas yra bakterijų pagrindu, tai cukrus yra maistas joms dar labiau pasidauginti  g.gif
Kažkas rudenį apie tai rašė čia forume  g.gif

Aišku, ačiū. smile.gif
Atsakyti
Dar gal pasidalintumėt paslaptimi kur randate vienkartinių taurelių (tų mažųjų čerkiukų) sanpaulijų vaikam išsodinti? Gal kas turi labai daug ir pasidalinti norėtų? blush2.gif vaikavimosi metas,o jau kur dėti...taip nusibdo karpyti vienkartinius puodelius pusiau ir stabilumo tokiem "vazonam" trūksta doh.gif

Atsakyti
QUOTE(angeliux1 @ 2015 04 24, 10:30)
Dar gal pasidalintumėt paslaptimi kur randate vienkartinių taurelių (tų mažųjų čerkiukų) sanpaulijų vaikam išsodinti? Gal kas turi labai daug ir pasidalinti norėtų? blush2.gif  vaikavimosi metas,o jau kur dėti...taip nusibdo karpyti vienkartinius puodelius pusiau ir stabilumo tokiem "vazonam" trūksta  doh.gif

Jei kalabama apie paprastus vienkartinius "cerkiukus", tai reiktu prie vienkartiniu indu parduotuvese ieskoti. Vilniuj tikrai maciau Kube, Maximoj...

Gal ne visai i tema, netycia radau gera ideja, bent jau man taip atrodo smile.gif Na, gal kas ir naudoja, bet man tai naujiena biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Bjauruška, visokių dalykų sužinosit biggrin.gif

Pas mane dažniausiai būna daugiau nei po vieną lapelį, tai naudoju tortines, jei mažiau- indelius kur mišraines deda smile.gif

Blue Dragon, labai myliu. Buvau praradus-susigrąžinau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 04 24, 11:06)
Bjauruška, visokių  dalykų sužinosit  biggrin.gif

Pas mane dažniausiai būna daugiau nei po vieną lapelį, tai naudoju tortines, jei mažiau- indelius kur mišraines deda  smile.gif

Tikiu... smile.gif Juk gyveni ir mokaisi... mirksiukas.gif

Grazutis drakoniukas wub.gif
Atsakyti
Blue Dragon...Svajonė, o ne drakoniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 04 24, 10:06)
Blue Dragon, labai myliu. Buvau praradus-susigrąžinau.

Gražuoliukas mirksiukas.gif wub.gif Bandysiu ir aš su juo susidraugauti ax.gif
Atsakyti
Pratęsiam mėlyną temą mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Realybėje spalva tamsesnė
Atsakyti
Rima,ar pas tave ne per daug tu melynu? biggrin.gif bet labai grazu visu sanpaulytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 04 24, 20:22)
Rima,ar pas tave ne per daug tu melynu? biggrin.gif bet labai grazu visu sanpaulytes wub.gif

Na, žibuoklės gi turi būti mėlynos mirksiukas.gif Be to jos labai skirtingos bigsmile.gif
Rob's Voodoo Blue - miniatiūra, РС-Морская Стихия - pilnavidurė, Outer Limits - su fentezy - paskutiniu metu jomis susižavėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 24 balandžio 2015 - 20:48
Užtenka, žinoma, mano namuose ir kitų spalvų mirksiukas.gif
Labai nefotogeniška lietuvaitė wink.gif
user posted image
Dar viena lietuvaitė
user posted image

user posted image
Dar kelios atsirado lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 balandžio 2015 - 19:53