Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 10:53)
lotuliukas.gif  alc.gif eini i lauka, pasikvieti podruzke, iduodi puodeli, siurbi brendziuka  lotuliukas.gif mintis gelezine  thumb_yello.gif

ir silta ir grazu lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2014 10 24, 11:57)
ir silta ir grazu lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

yes, gyvenimas nusidazo svelniom spalvom biggrin.gif jauciu reik imt g.gif sau ir draugei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 10 24, 11:39)
Vertos demesio?
Striukyte

man tik antra, imčiau sau, šilta atrodo, kapišonas kaip tik man nėra reikalingas, vistiek neišlipu iš mašinos..
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 24, 11:58)
man tik antra, imčiau sau, šilta atrodo, kapišonas kaip tik man nėra reikalingas, vistiek neišlipu iš mašinos..

o kai islipi, tada kai uzpucia baisus musonai, kad rodos visas smegenis nupus biggrin.gif as kepuriu bais nemyliu, tai man reik kapisono lotuliukas.gif
Atsakyti
kuo šitas puodelis kitoks? brangesnis už ana..
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 07:31)
o kada jus juos naudojat tuos puodus?  g.gif

JMD kaip gausi ta TAHARI paltuka pakomentuok 4u.gif
as vakar ilgai masciau ar siusti ji biggrin.gif

palauksiu kol tu gausi, pakomentuosi. ar ok ? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 12:00)
o kai islipi, tada kai uzpucia baisus musonai, kad rodos visas smegenis nupus biggrin.gif as kepuriu bais nemyliu, tai man reik kapisono  lotuliukas.gif

ai, nu tiksliai, as tai su kiepka....jau siandien uzsimaukslinau, baisiai saltas vejas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 07:58)
yes, gyvenimas nusidazo svelniom spalvom biggrin.gif jauciu reik imt  g.gif sau ir draugei  lotuliukas.gif

sakai abi su drauge alc.gif alc.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 10 24, 12:03)
sakai abi su drauge  alc.gif  alc.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

jawohl biggrin.gif zandai igauna sveika raudoni, nuotaika praskaidreja, siluma uzlieja ir nesusvietnas gerumas biggrin.gif tada gal gerai ir fufaika be kapisono biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri parsisiuntėt netinkamo dydžio berniukui demisezoninius batus arba norit perleist skaičius USA6 eu 36dydžio idealu būtų Timberland biggrin.gif rašykit až. priglaustume.
Atsakyti
Laukiu LOFT su -60% nuolaida (arba 40%)
Atsakyti
mergaites , kuri nori ? bigsmile.gif
CHANEL VOLUM DE CHANEL , visiskai naujas ,neprasuktas, juodos spalvos tusas
pirkau su koduku ,perleisiu uz tiek kiek mokejau 94 lt. i AZ.

user posted image
Atsakyti