Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aciu uz siuntinuka komandai !!!!
merginos, gal pas ka atejo ne tos kelnaites vienos is lord ant taylor ? as vietoj dkny bottoms up bikini panties gavau bottoms up thong (abi medium blue spalvos) ax.gif
ir dar del skaiciuku smukmeneles brukstelejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 24 spalio 2014 - 11:46
Sveiki.

Ar renkat Landsend? Ar turit užsakymų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 24 spalio 2014 - 11:53
JMD ir as vakar seile varvinau i ta pukini paltuka, bet palauksiu jusu atsiliepimu apie L dydi. Man labai didelis jo pliusas tie tamprus sonai. Turiu rudeninine plonyte tokia su tampriais, tai man super, kiek reikia psitempia, kiek riekia pasitraukia. Man tik gal truksta ant tos kailinio kapisono, as labai ji megstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2014 10 24, 11:47)
as tai kai einu su vaikais i lauka, kai vaziuoju kazkur  4u.gif , pagerenti esu lotuliukas.gif

QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 11:53)
lotuliukas.gif  alc.gif eini i lauka, pasikvieti podruzke, iduodi puodeli, siurbi brendziuka  lotuliukas.gif mintis gelezine  thumb_yello.gif

oj, smaikstuoles thumbup.gif , prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz prekytes. 4u.gif
Šiaulietem,lyg visom surasiau info.
Negaliu trolemole pranest,neranda man jusu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2014 10 24, 12:52)
JMD ir as vakar seile varvinau i ta pukini paltuka, bet palauksiu jusu atsiliepimu apie L dydi. Man labai didelis jo pliusas tie tamprus sonai. Turiu rudeninine plonyte tokia su tampriais, tai man super, kiek reikia psitempia, kiek riekia pasitraukia. Man tik gal truksta ant tos kailinio kapisono, as labai ji megstu 4u.gif

nepukinis jis zinok, tai dabar esu isitikinus kad nesiplunksnuosiu 100% biggrin.gif. O del tu sunkailiu tai pasakysiu taip: jei turi gera palta, tai tas sintetinis sunkailis sugadina visa vaizda, o jei uzdetas naturalus, striukes kaina kazkokia uz galaktikos ribu vien del tos kailio atraizos. Tai man jo gali geriau nebut.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 11:31)
o kada jus juos naudojat tuos puodus?  g.gif

man tai irgi visai neaišku kada kur ir su kuo juos naudot

QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 11:53)
lotuliukas.gif  alc.gif eini i lauka, pasikvieti podruzke, iduodi puodeli, siurbi brendziuka  lotuliukas.gif mintis gelezine  thumb_yello.gif

aš kai brendžiuko negeriu, tai ko gero man jų ir nereikia biggrin.gif
Atsakyti
o dabarties noriu pasakyt LABAI DIIIIIIIDELIIIIII ACIUUUUUUUUUUUU mergaiciams.

Sandrutei ypac uz tai, kad ligonius supratingom akim priima biggrin.gif Rudaplaukei, kad viska graziai sukrauna ir dispachina ir baisiai neissitycioja, kai puse penkiu ryto trenkia slapimas galvon hihihi.gif , mergiukam kitiem, kad nuperka 4u.gif

pirstines is sierros kur pirkom vaikam man patiko labai! Tikiuos pypliui irgi patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 12:32)
o dabarties noriu pasakyt LABAI DIIIIIIIDELIIIIII ACIUUUUUUUUUUUU mergaiciams.

Sandrutei ypac uz tai, kad ligonius supratingom akim priima biggrin.gif Rudaplaukei, kad viska graziai sukrauna ir dispachina ir baisiai neissitycioja, kai puse penkiu ryto trenkia slapimas galvon hihihi.gif , mergiukam kitiem, kad nuperka  4u.gif 

[...]

Už šitą išties, didžiulis respect, pliusas, komplimentai ir dėkavojimai 4u.gif Regis, smulkmena, bet taip malonu gauti gražiai, tvarkingai supakuotą daiktelį, orig. pakuotėj, - na, respect nerealus jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 24 spalio 2014 - 12:36
QUOTE(keistuole @ 2014 10 24, 13:30)
man tai irgi visai neaišku kada kur ir su kuo juos naudot
aš kai brendžiuko negeriu, tai ko gero man jų ir nereikia  biggrin.gif

tai galima ir šampės įsipilt ir burbuliukai nenudūks biggrin.gif
Atsakyti
O sito megztuko rankoves, kaip suprantu, ne ilgos, t.y. 3/4? g.gif
http://www.loft.com/...faultColor=6600
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

gal turite koduka oficialiam armani puslapyje?
Atsakyti