Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 10 28, 18:11)
Dukryte C7 toddler turi  4u.gif o ar yra tokiu dydziu little kid nzn

O su kiek cm pedute toki dydi turite? 4u.gif koki cia eu dydi atitinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2014 10 28, 18:27)
su manim tas pats bus    drinks_cheers.gif  nuo vakar neišsirenku del dydžio  doh.gif

varyk i vilniu matuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2014 10 28, 17:29)
O su kiek cm pedute toki dydi turite?  4u.gif  koki cia eu dydi atitinka?  blush2.gif

koki eu nzn, bet pedute bus 13,5 -14cm. bet ant botu raso C6-7. ant basuciu paziurejau raso C7 ir basutes vidpadukas 14.5 cm
o eu 21-22 nesioja priklauso nuo batuku bet daugiau 22 dydi sakyciau smile.gif nors neatsimenu ka pirkau lt is batu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridakremeriene: 28 spalio 2014 - 17:43
QUOTE(JMD @ 2014 10 28, 18:32)
varyk i vilniu matuotis biggrin.gif

jaučiu greičiau būtų lotuliukas.gif ple... visą dieną darbe telifono iš rankų nepaleidžiu doh.gif bendradarbės kaži ką galvoja lotuliukas.gif aj,sakau : biški dirbu bigsmile.gif žinotų jos prie ko dirbu cool.gif sakytų dūra dūra, prie urmo bazių gyveni, 10 striukių gali papirkt už tokią sumą 🙊
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2014 10 28, 17:29)
O su kiek cm pedute toki dydi turite?  4u.gif  koki cia eu dydi atitinka?  blush2.gif

as su euro 24-25, beveik 15cm, emiau c9 dabar batus, dar lieka vietos storai kojinei drasiai, bet kai jie tokie visai nesilti man atrodo (cia apie gusto) tai gerai kad laisviau, nes reiks jau matau storos kojines net ir prie maziuko minuso
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2014 10 28, 18:40)
jaučiu greičiau būtų  lotuliukas.gif ple... visą dieną darbe telifono iš rankų nepaleidžiu  doh.gif  bendradarbės kaži ką galvoja  lotuliukas.gif  aj,sakau : biški dirbu  bigsmile.gif  žinotų jos prie ko dirbu  cool.gif  sakytų dūra dūra, prie urmo bazių gyveni, 10 striukių gali papirkt už tokią sumą ��

lotuliukas.gif varyk biggrin.gif kamsciu neber prie Europos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 28, 18:43)
lotuliukas.gif varyk biggrin.gif kamsciu neber prie Europos biggrin.gif

lotuliukas.gif aš dabar kamštyje prie durų pas šeimos daktarą ,biškelį "remontuojuos" lotuliukas.gif
o gal už mane " pasimeruotumei" ir gal tamsta susigundysi tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2014 10 28, 18:46)
lotuliukas.gif  aš dabar kamštyje prie durų pas šeimos daktarą  ,biškelį "remontuojuos"  lotuliukas.gif
o gal už mane " pasimeruotumei" ir gal tamsta susigundysi tada  lotuliukas.gif

man europa uz 3 zingsniu, as ten skersai isilgai viska jau issimatavau. Tik va tamstai padet niekuo negaliu kad ir kaip noriu, ba papu pas man du kart kiek pas tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2014 10 28, 17:46)
lotuliukas.gif  aš dabar kamštyje prie durų pas šeimos daktarą  ,biškelį "remontuojuos"  lotuliukas.gif
o gal už mane " pasimeruotumei" ir gal tamsta susigundysi tada  lotuliukas.gif

Sollo, nu bet man L dydis kazkaip keista butu : g.gif

Carlin su 83 cm krutine ir beveik 90 cm klubais [ na 88-89] turi XS , bet tiktu ir XXS.

Tai tavo krutine -90 cm, klubai 100cm ir imti L dydy nezinau . g.gif
As su 90 cm krutine Mackage S nesioju.
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 28, 17:01)
krepsiuke man numinusavo su koduku 21twentyone11...kaina gavosi 588,51$ 4u.gif

ka tik pirkau,koduka taike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2014 10 28, 19:27)
su manim tas pats bus    drinks_cheers.gif  nuo vakar neišsirenku del dydžio  doh.gif

ir man tas pats doh.gif pagal apacia imciau XS, o vat ar 88cm krutine ten itilps, tai neaisku unsure.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 10 28, 19:53)
Sollo, nu bet man L dydis kazkaip keista butu : g.gif

Carlin su 83 cm krutine ir beveik 90 cm klubais [ na 88-89] turi XS , bet tiktu ir XXS.

Tai tavo krutine -90 cm, klubai 100cm ir imti L dydy nezinau .  g.gif
As su 90 cm krutine Mackage S nesioju.

tai va, as ir mastau, jei carlin su 83cm laisvoka, gal man butu pats tas su 88cm...nu taip nesinori apdribusios, bet jei neuzsegsiu irgi blogai doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Mergaites,labai noriu sportuot,bet apsirengt ner ka lotuliukas.gif
kol noras nepraejo ,gal rekomenduosit kur sportines kelnes,tipo tympes perkat..,na zinoma smagu butu ,kad ir kainos nesikandziotu...,nes siandie parduotuvese pamacius kainas pamaniau ,kad regejimas sutriko scare.gif
Aciu atsakiusioms ir paskatinusioms sportuot smile.gif
Atsakyti