Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 28, 18:05)
ir man tas pats doh.gif pagal apacia imciau XS, o vat ar 88cm krutine ten itilps, tai neaisku unsure.gif
tai va, as ir mastau, jei carlin su 83cm laisvoka, gal man butu pats tas su 88cm...nu taip nesinori apdribusios, bet jei neuzsegsiu irgi blogai doh.gif

Blyn, as tai jauciu S imciau su 88cm, na cia tik as taip galvoju? g.gif O klubai kiek?
Atsakyti
QUOTE(vilmaante @ 2014 10 28, 18:05)
Labutis 4u.gif

Mergaites,labai noriu sportuot,bet apsirengt ner ka lotuliukas.gif
kol noras nepraejo ,gal rekomenduosit kur sportines kelnes,tipo tympes perkat..,na zinoma smagu butu ,kad ir kainos nesikandziotu...,nes siandie parduotuvese pamacius kainas pamaniau ,kad regejimas sutriko scare.gif
Aciu atsakiusioms ir paskatinusioms sportuot smile.gif

gali Gap paziureti, sako ju kelnes neblogos sportui, merginos gyre.
manu sios turetu buti geros,as jas issiaugojusi ateciai biggrin.gif
http://www.amazon.co...l...YPJQ8&psc=1
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 10 28, 20:09)
Blyn, as tai jauciu S imciau su 88cm, na cia tik as taip galvoju? g.gif O klubai kiek?

liemuo 64, o klubai 90cm....ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 28, 18:51)
man europa uz 3 zingsniu, as ten skersai isilgai viska jau issimatavau. Tik va tamstai padet niekuo negaliu kad ir kaip noriu, ba papu pas man du kart kiek pas tau  lotuliukas.gif

pas mane jie du, tai ką, pas Tave keturi ? lotuliukas.gif mirksiukas.gif
varau namo, iš naujo matuosiuos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 28 spalio 2014 - 18:16
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 28, 18:05)
ir man tas pats doh.gif pagal apacia imciau XS, o vat ar 88cm krutine ten itilps, tai neaisku unsure.gif
tai va, as ir mastau, jei carlin su 83cm laisvoka, gal man butu pats tas su 88cm...nu taip nesinori apdribusios, bet jei neuzsegsiu irgi blogai doh.gif

Aš pernai savo CG nėščia iki kokio 7 mėn užsegtą nešiojau biggrin.gif tada krūtinė tikrai ne 83 buvo ir per klubus daugiau turėjau cool.gif

Bet mano xs matavosi spygliz, tai jai sakė S geriau, bet pas ją pečiai platesni cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 28, 20:15)
Aš pernai savo CG nėščia iki kokio 7 mėn užsegtą nešiojau biggrin.gif tada krūtinė tikrai ne 83 buvo ir per klubus daugiau turėjau  cool.gif

Bet mano xs matavosi spygliz, tai jai sakė S geriau, bet pas ją pečiai platesni  cool.gif

mano peciai siauri ir kaulai smulkus...liemenuku apimtis 70, jauciu geriau XS truputi verz ta krutine, nei S kledaruos per klubus unsure.gif
Papildyta:
o kazin kuri spalva grazesne juoda ar caribou g.gif XS mazas pasirinkimas cool.gif
http://www.campsaver...n-parka-women-s
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 28, 18:24)
mano peciai siauri ir kaulai smulkus...liemenuku apimtis 70, jauciu geriau XS truputi verz ta krutine, nei S kledaruos per klubus unsure.gif
Papildyta:
o kazin kuri spalva grazesne juoda ar caribou g.gif XS mazas pasirinkimas cool.gif
http://www.campsaver...n-parka-women-s

caribou 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 28, 18:11)
liemuo 64, o klubai 90cm....ka daryt doh.gif

As su 90-70-90 Mackage turiu S mazesnes tikrai nenoreciau. Sunku kitam ka ir patarti, as pavyzdziui nemegstu po apacia vilktis storu megstiniu, kaip kitos rengiasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 10 28, 19:30)
As su 90-70-90 Mackage turiu S mazesnes tikrai nenoreciau. Sunku kitam ka ir patarti, as pavyzdziui nemegstu po apacia vilktis storu megstiniu, kaip kitos rengiasi. g.gif

Aš galiu tik palyginti Mackage turim su dukra kelis paltus M dydį, tai tik tik, o Canada Goose Trillium modeliuką turi dukra M, tai ji kur kas laisviau jaučiasi su CG.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 28 spalio 2014 - 18:35
Merginos, kadangi zieminiu striukiu tema paliesta, tai gal kur yra Mackage zieminukes su nuolaidele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2014 10 28, 19:33)
Aš galiu tik palyginti Mackage turim su dukra kelis paltus M dydį, tai tik tik, o Canada Goose Trillium modeliuką turi dukra M, tai ji kur kas laisviau jaučiasi su CG.

gal galit M išmatuoti ? plyyyyzzz bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2014 10 28, 20:29)

drinks_cheers.gif ir man wub.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 10 28, 20:30)

ir as turiu S Mackage, bet visada galvoju, kad butu idomu pasimatuoti XS g.gif

QUOTE(bumbulas @ 2014 10 28, 20:33)

va ir man pagal review toks jausmas, kad Canada Goose laisvesnes uz Mackage unsure.gif
Atsakyti