Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(ralija @ 2014 11 28, 17:28)
sveiki,
gal kas galite užmesti akį į taro kortas dėl santykių su vyriškiu T?  4u.gif

butu gerai gimimo datas sužinoti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 27, 22:21)
taip, labai bijo. O Tu maziau klausyki ka jis sneka, as irgi galeciau taip pasneket vyru uzsivadinus kokiam internetiniam portale pvz. jau darem su merga toki eksprerimenta, tai mergos kibo tiesiog ant bulkos, vos spejom traukt. Neklausyk ka sneka, ziurek, ka daro.

Del susitikimo pati spresk, cia toks dalykas, kad negaliu as sakyt taip arba ne. Jei susitiksi, stebek. Jeigu zmogus vengia zvilgsnio arba ziuri aukstyn - jis meluoja. ziek kuno kalba, ar jis isitempes, ar atsipalaidaves. ziurek. NLP pagrindus googlej arba youtubej susirask, uzteks tiek, kad matytum, saziningai jis su Tavim ar ne.

4u.gif Negaliu atsižavėti Tavo kantrybe ir protu, logika ir nuovoka.
Atsakyti
Mano gimimo data 1990-10-16, niekaip negaliu susitvarkyti asmeninio gyvenimo, pykčiai, dramos, neapykanta. Ar kada nors visa tai nurims?
Atsakyti
Mergytea,patarciau kreiptis i profesionalu numeraloga,kuris turetu paaiskinti jusu problemu kilme,nes jusu gimimodatos analizes rodikliai rodo atitinkama jusu gyvenimo isskirtinuma.Mano patarimas-pasistenkite valdyti savo emociju jega,neapykanta pasistenkite transformuoti i meile.Jus labai stipri,jus tai galite.Esate labai charizmatiska asmenybe,todel savo energija(kurios turite labai daug)galite issvaistyti greitai ir netikusiems dalykams.O galite ir nuveikti labai daug ir tapti zinomu zmogumi
Atsakyti
Tai kad is gimimo datos be minuciu tikslumo nieko negalima pasakyt, cia BArnumo efektas, tinka bet kuriam zmogui jei taip tik i data paziurejus, be tikslumo. man tai tokie patarimai "transformuok pykti i meile" ir pan, tai visiskas absurdas. yra neigiamos emocijos, yra teigiamos, jos neturi valdyt gyvenimo, bet emocijas suvaldyt galima, nukreipti energija kita linkme irgi galima. fizinis darbas ir adekvati reakcija i aplinka, o ne dirbtina meile, kuri susitransformavo is pykcio ir neapykantos. "dvasejanciu" madingi paistalai. kategoriska esu tokiais klausimais. yra salia tema dvasines ligu priezastys, tai ten pilna tokiu patarimu, galima ir be ligu nueit paskaityt, ir tie patys patarimai tiks visiem atvejams. bet mano temoj sito noreciau kad nebutu. demagogijos.

Ir kortas sudejau. Kas padetu susitvarkyt gyvenima, tai mokymasis ir atkaklus darbas, butent materialinej sferoj, mokslai. isejimas is komforto zonos. tvirtas ir aiskus tikslas, bei ryztas ji igyvendinti.

Kas trukdo gyvenimui tvarkytis, tai vat ir yra toji kardu karaliene, kupina pykcio ir neapykantos, bet niekada to neistransiuojanti i aplinka, verdanti savose sultyse. Reik is tos pozicijos iseit; taip pat depresyvios nuotaikos ir disbalansas tarp minciu, emociju ir veiksmu.

o siaip tai jauna esi, mergyt, nesuprantu panikos del gyvenimo nesusitvarkymo. nebent spaudzia tevai ar kas dar.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2014 11 29, 15:28)
4u.gif Negaliu atsižavėti Tavo kantrybe ir  protu, logika ir nuovoka.

Nu pervertini mane, Motin smile.gif Zinai kodel taip sakau biggrin.gif Nors kantrybes tai jo, ka jau turiu tai turiu. Kol niekas nespaudzia.
Atsakyti
Labai noriu patrukdyti vel nes vyras grysta i darba po ilgalaikio biletenio ten kur dirbs ta moteris ir as labai bijau kad vel pasikartos tas pats. Nors jis sako kad nusiraminciau. Gal but kortos kazka parodytu ar tikrai galiu nusiraminti.
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 11 30, 11:12)
Labai noriu patrukdyti vel nes vyras grysta i darba po ilgalaikio biletenio ten kur dirbs ta moteris ir as labai bijau kad vel pasikartos tas pats. Nors jis sako kad nusiraminciau. Gal but kortos kazka parodytu ar tikrai galiu nusiraminti.

O jis tuos santykius nutrauke ant biuletenio budamas ar ne?

Zinai, nenoriu as Taves gasdinti, pirmiau sakiau, kad nors i pozityvia puse viskas juda, bet visko gali but dar. Tai va ir yra dar. Dabar is sito grizimo i darba, matysi kaip toliau deliosis reikalai. Jis vis dar pasirinkimo stadijoj ir pabaigoj man krenta issiskyrimas galutinis. Arba ju abieju, arba jusu seimos. O nusiraminti tai taip, geriau profilaktiskai nusiramink, nes brangias nervu lasteles reik tausot, jos neatsistato.
Atsakyti
Pavasarį baigiu mokslus ir esu gyvenimo kryžkelėje- ką daryti toliau? ar verta tęsti mokslus, ar geriau pradėt ieškotis darbo ir į mokslus grįžti po tam tikros pertraukos? 4u.gif
Atsakyti
laba, o as paklausiu ne apie santykius bet visai i kita puse, gal bus idomu kam padeliot kortas
ar siais metais man pasiseks parduot kilnojamaji turta/ arba per kiek tada laiko pasiseks ji parduot? galbut visgi mazint kaina ar neskubet tai daryt?

aciu, kas paziures
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 30, 13:27)
O jis tuos santykius nutrauke ant biuletenio budamas ar ne?

Zinai, nenoriu as Taves gasdinti, pirmiau sakiau, kad nors i pozityvia puse viskas juda, bet visko gali but dar. Tai va ir yra dar. Dabar is sito grizimo i darba, matysi kaip toliau deliosis reikalai. Jis vis dar pasirinkimo stadijoj ir pabaigoj man krenta issiskyrimas galutinis. Arba ju abieju, arba jusu seimos. O nusiraminti tai taip, geriau profilaktiskai nusiramink, nes brangias nervu lasteles reik tausot, jos neatsistato.

Taip jis su ja issiskyre jau budamas bileteni ir pats sako kad nori kad viskas mum pavyktu ir kad vel butume normali seima. Gaila kad nesimato i kuria puse krenta issiskyrimas
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 11 30, 12:07)
laba, o as paklausiu ne apie santykius bet visai i kita puse, gal bus idomu kam padeliot kortas
ar siais metais man pasiseks parduot kilnojamaji turta/ arba per kiek tada laiko pasiseks ji parduot? galbut visgi mazint kaina ar neskubet tai daryt?

aciu, kas paziures

Gitale, as maciau vakar Tavo sita klausima kitoj temoj ir sianakt ji sapnavau biggrin.gif t.y. sapnavau, kad tariuosi su Tavim del savo nekilnojamo turto (sapne jo per daug buvo) biggrin.gif

Sudejau kortas ir jos sako siais metais pardavinet butu nuostolis tikrai. Mazint kaina irgi ne. O va paluket truputeli vertetu. Tai is tu keliu kortu matosi sitaip.
Papildyta:
QUOTE(Tulpyte @ 2014 11 30, 12:22)
Taip jis su ja issiskyre jau budamas bileteni ir pats sako kad nori kad viskas mum pavyktu ir kad vel butume normali seima. Gaila kad nesimato i kuria puse krenta issiskyrimas

Tiesiog nepanikuok pirma laiko. Kai bus, tada ir gimdysim.
Atsakyti