Tai kad is gimimo datos be minuciu tikslumo nieko negalima pasakyt, cia BArnumo efektas, tinka bet kuriam zmogui jei taip tik i data paziurejus, be tikslumo. man tai tokie patarimai "transformuok pykti i meile" ir pan, tai visiskas absurdas. yra neigiamos emocijos, yra teigiamos, jos neturi valdyt gyvenimo, bet emocijas suvaldyt galima, nukreipti energija kita linkme irgi galima. fizinis darbas ir adekvati reakcija i aplinka, o ne dirbtina meile, kuri susitransformavo is pykcio ir neapykantos. "dvasejanciu" madingi paistalai. kategoriska esu tokiais klausimais. yra salia tema dvasines ligu priezastys, tai ten pilna tokiu patarimu, galima ir be ligu nueit paskaityt, ir tie patys patarimai tiks visiem atvejams. bet mano temoj sito noreciau kad nebutu. demagogijos.
Ir kortas sudejau. Kas padetu susitvarkyt gyvenima, tai mokymasis ir atkaklus darbas, butent materialinej sferoj, mokslai. isejimas is komforto zonos. tvirtas ir aiskus tikslas, bei ryztas ji igyvendinti.
Kas trukdo gyvenimui tvarkytis, tai vat ir yra toji kardu karaliene, kupina pykcio ir neapykantos, bet niekada to neistransiuojanti i aplinka, verdanti savose sultyse. Reik is tos pozicijos iseit; taip pat depresyvios nuotaikos ir disbalansas tarp minciu, emociju ir veiksmu.
o siaip tai jauna esi, mergyt, nesuprantu panikos del gyvenimo nesusitvarkymo. nebent spaudzia tevai ar kas dar.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys