Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Murčikas @ 2014 11 04, 15:04)
kas turi 7kg isvaziuoja visada, ar kooperuota savaite ar ne, nesvarbu,turi 7kg, automatiskai vaziuoja pas jus.

Ačiū Jums labai!
Murčikai, ar radot, kas jus prikooperuos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 04 lapkričio 2014 - 13:07
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 04, 13:56)
Cia ne jums taikau, bet va situacija: pvz parduotuve isskirsto viena uzsakyma i 3 pakuotes. Mes gaunam 3 pakuotes, issiunciam. Po to ateina kiti 2 uzsakymai. Kas bus kaltas, kad mes pagalvoje, kad 3 pakuotes, tai 3 uzsakymai? Tukis. Bet, kaip mums zinoti, kad cia vienas uzsakymas isskirstytas?

Sudetinga taip daryti. Suvedus vnt skaiciu, matote kiek vnt, matote pagal registracijos nr, kas pristatyta, kas ne. Ir, tada praneskite - kad siusti. Viena ka galim ziureti, tai kg. Pvz nesiusti be 2kg, nesiusti be 7kg. Bet, su vnt skaiciais, jau is patirties zinau, kad buna problemos  schmoll.gif

Beje, kalbejau su Amazon. Tik prekems virs 100 svaru yra parasas ir normalus trakingas. Mazesnei vertei, nera nei trakingu, nei parasu  schmoll.gif Tad, kur jums rodo, delivered, bet nera jokio konkretaus trakingo, cia tik preliminari info. Kur kurjeris deliverino, visai gali buti neaisku  doh.gif
Mes labiau ieskome tu, kas gali priimti kooperacija.
Na ir be reikalo neraset. Nes, kaip mums zinoti, kad jums siuntos reikia labai skubiai. Nuo spalio 25 dienos, nebuvo ne vienos kooperuotos siuntos. Praejusia savaite isvykusi siunta, buvo arba turintiems 7kg, arba pagal individualius prasymus. Siauliuose kooperacijos nebuvo. Kitos siaulietes buna pacios pasiima siuntas is vairuotoju. Bet, kadangi jus tokio noro nepareisket, tai ir siunta sandelyje UK liko.
Kaip idomiai is ryto  g.gif

Papildyta:
As jums niekuo nepadesiu, deja. Pas mus nera likusios ruzavu crocsu poros. Pertikrinkite visas savo siuntas, perskaiciuokite visus kroksus. Ir, parasykite amazon.
O, jei tie kroksai buvo supakuoti individualioje pakuoteje, su trakingu, atsiuskit trakinga, patikrinsim.

viska perksaiciavau, suskaiciavau, tikrai nera, as jos negavau, o ji pristatyta jums buvo

Q50091952503 cia tracking number
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 04 lapkričio 2014 - 13:07
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 11 04, 14:07)
viska perksaiciavau, suskaiciavau, tikrai nera, as jos negavau, o ji pristatyta jums buvo

Tai atsiuskit man batu traking nr, patikrinsim kas pasirase uz juos 4u.gif

Dziugile 4u.gif

Murcikui, visada siuntos vaziuoja biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau, radau, prie vitaminu dezej buvo ideta smile.gif) galvojau ta deze net neliesta buvo:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 04 lapkričio 2014 - 13:16
QUOTE(Murčikas @ 2014 11 04, 14:04)
kas turi 7kg isvaziuoja visada, ar kooperuota savaite ar ne, nesvarbu,turi 7kg, automatiskai vaziuoja pas jus.

O kooperuota siunta kaip vyksta, kas antra savaitę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 11 04, 14:07)

Cia trakingas, kuris veikia tik is jusu asmenines saskaitos. Man reikia kurjeriu trakingo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2014 11 04, 14:11)
O kooperuota siunta kaip vyksta, kas antra savaitę?  g.gif

Taip, kas antra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2014 11 04, 13:07)
Ačiū Jums labai!
Murčikai, ar radot, kas jus prikooperuos?  ax.gif

i kooperacijas dazniausiai pasiraso merginos, kurioms truksta svorio, tarkime turiu 1-2-3kg, bet labai jau noriu gauti, susimetam kelios panos, gaunasi 7kg ir jau vienai atveza, kitos pasiima is jos. ar kas nores imti 7kg svetimus, nezinau vargu, nes ir taip zmogus i namus turetu gauti, o namai juk ne guminiai pas visas.
Atsakyti
Nu vistiek neperprantu as sitos sistemos doh.gif Tai jei mano siuntinys nuo praeitos savaites UK, svoris IKI 7 kg, sistemoj raso UK sandely, ar as gausiu ta siuntini, jei niekur nesikooperuosiu? Ir kada tiketis, kad siuntinys pajudes i LT?
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 11 04, 15:13)
i kooperacijas dazniausiai pasiraso merginos, kurioms truksta svorio, tarkime turiu 1-2-3kg, bet labai jau noriu gauti, susimetam kelios panos, gaunasi 7kg ir jau vienai atveza, kitos pasiima is jos. ar kas nores imti 7kg svetimus, nezinau vargu, nes ir taip zmogus i namus turetu gauti, o namai juk ne guminiai pas visas.

Nepraeis nei metai ir aš įsikirsiu į šitą sistemą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kol kas tai tokia blondinė jaučiuos, nors iš prigimties tamsi visiškai lotuliukas.gif

Ačiū, mergaitės, už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2014 11 04, 14:17)
Nu vistiek neperprantu as sitos sistemos  doh.gif Tai jei mano siuntinys nuo praeitos savaites UK, svoris IKI 7 kg, sistemoj raso UK sandely, ar as gausiu ta siuntini, jei niekur nesikooperuosiu? Ir kada tiketis, kad siuntinys pajudes i LT?

Jei siunta gavome praejusia savaite, artimiausia siunta yra sia savaite. Jeigu neatsiuntet prasymo nesiusti, taip, issiusime sia savaite. Kaip rasiau praeitame puslapyje, planuojam pakuoti siandien, isvaziuos kazkur ketvirtadieni-penktadieni, per 7-10 dienu, gausite pranesima i el.pasta, siunta atsiimti. Dar pries tai, po isvykimo sistemoje matysite pasikeitusi siuntos statusa, ir prikabinta saskaita.

QUOTE(Dziugile @ 2014 11 04, 14:20)
Nepraeis nei metai ir aš įsikirsiu į šitą sistemą 

biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 04 lapkričio 2014 - 13:27
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 04, 12:56)

Mes labiau ieskome tu, kas gali priimti kooperacija.

Mano Boots, jei spes ateiti, galit prideti kazka man iki 7kg

Tik jau i Aleksota smile.gif
Atsakyti