Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Lina, dėkuj už aną siuntinį su saldainiais - viskas labai tvarkingai, kompaktiškai supakuota thumbup.gif Ir spėjo atkeliaut iki išvykstant, labai operatyviai viskas, o tiek nervinaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 11 04, 14:46)
Lina, dėkuj už aną siuntinį su saldainiais - viskas labai tvarkingai, kompaktiškai supakuota  thumbup.gif Ir spėjo atkeliaut iki išvykstant, labai operatyviai viskas, o tiek nervinaus  doh.gif

Super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 04, 13:23)
Jei siunta gavome praejusia savaite, artimiausia siunta yra sia savaite. Jeigu neatsiuntet prasymo nesiusti, taip, issiusime sia savaite. Kaip rasiau praeitame puslapyje, planuojam pakuoti siandien, isvaziuos kazkur ketvirtadieni-penktadieni, per 7-10 dienu, gausite pranesima i el.pasta, siunta atsiimti. Dar pries tai, po isvykimo sistemoje matysite pasikeitusi siuntos statusa, ir prikabinta saskaita.
biggrin.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Linute, 4u.gif
Pagal sekimo numeriukus matau, kad rytoj Jus turetu pasiekti 3 siuntinukai mano vardu ir tada turesiu virs 7 kg. Kazin ar dar spesite supakuoti, kad sia savaite isvyktu, ar jau nepuoseleti vilciu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mistorija @ 2014 11 04, 15:17)
Linute,  4u.gif
Pagal sekimo numeriukus matau, kad rytoj Jus turetu pasiekti 3 siuntinukai mano vardu ir tada turesiu virs 7 kg. Kazin ar dar spesite supakuoti, kad sia savaite isvyktu, ar jau nepuoseleti vilciu?  blush2.gif

Jeigu tai bus stambus siuntiniai, taip, pridesim.
Jei bus mazi, pavieniai siuntinukai, kurie dedami i bendra maisa, - sansu mazai 4u.gif

visi emailai atsakyti, pradedam tvarkyti siunta!
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 11 04, 11:19)
Kaip jum gerai, as dar nieko negavau biggrin.gif

si karta turbut visos be sms, nes as irgi sms negavau, bet siunta gavome. deja nepasiseke kurjeriui pirma karta pas mus neveike liftas ir reikejo 19 deziu nesti i 7 auksta be lifto sad.gif nors vyras mano jam ir padejo bet tikrai nepavydetina situacija, nes vyras buvo visas slapias.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 04, 15:44)
Jeigu tai bus stambus siuntiniai, taip, pridesim.
Jei bus mazi, pavieniai siuntinukai, kurie dedami i bendra maisa, - sansu mazai  4u.gif

visi emailai atsakyti, pradedam tvarkyti siunta!

jokiu ataskymu nesulaukiau g.gif
Pakartojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 04 lapkričio 2014 - 16:14
Merginos gal kas gavot ir nenaudosit ESPRIT friends 20% off koduką smile.gif
Būčiau laabai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už siuntinuką, Limcamca 4u.gif Laukiu leidimo dalyboms mirksiukas.gif
Atsakyti

KOOPERACIJA ATEINANČIAI SIUNTAI
Kaunas, Aleksotas

1. Razina
2. Sadi (arba kaip visada smile.gif )

Vilnius, Naujamiestis
1. ~Matuke~
2. Lurta

Kaunas, Partizanai
1.Bridz
2. Priklausomybe (jei nesusidarys i namus)
3. Milda Z

Vilnius, Pašilaičiai (galiu paimti nedaug)
1. Carlin
2. Duti
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 04, 12:56)
Beje, kalbejau su Amazon. Tik prekems virs 100 svaru yra parasas ir normalus trakingas. Mazesnei vertei, nera nei trakingu, nei parasu  schmoll.gif Tad, kur jums rodo, delivered, bet nera jokio konkretaus trakingo, cia tik preliminari info. Kur kurjeris deliverino, visai gali buti neaisku  doh.gif

O tai kaip man dabar zinoti g.gif Iejus i savo account Amazonej, matau, kad raso pristatyta 30 d - 2 siuntiniai, 31 d - 1 siuntinys, pas jus sistemoje raso 1 vnt, 2 nera.Tai man i Amazon rasyti?
Atsakyti

KOOPERACIJA ATEINANČIAI SIUNTAI
Kaunas, Aleksotas

1. Razina
2. Sadi (arba kaip visada smile.gif )

Vilnius, Naujamiestis
1. ~Matuke~
2. Lurta

Kaunas, Partizanai
1.Bridz
2. Priklausomybe (jei nesusidarys i namus)
3. Milda Z
4.Simply the best

Vilnius, Pašilaičiai (galiu paimti nedaug)
1. Carlin
2. Duti

Atsakyti