Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vilze @ 2014 11 09, 11:45)
Oi, į šitą kad ir šiandien kraustyčiausi  biggrin.gif

Pasvajoti visuomet smagu biggrin.gif jei jau rinktis tarp tų dviejų, tai aš už pirmą- Žvėryne tongue.gif man ten grindys, šviestuvai ir visa kita labiau patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 31, 20:21)
Apraset 2014 metu tendencijas.
Tik vat geometrija labai pretenzinga, su kokiais kvietkais paprasciau buvo seti mada.

as tik speju mirksiukas.gif dar idustrinis stilius beldzias po truputi- maciau, jau net ermitaze pasirode metalines siek tiek aplaupytos kedes... bet cia tik novatoriai- dauguma dar vis des gelytes ir dryziukus ant sienu, baltus plintusus, baltas duris ir baltus apvadus, na ir, zinoma, viskas kas namie is metalo- butinai sendinto metalo- vandens maisytuvai, duru rankenos, baldu rankeneles, sviestuvai, buitine technika, uzuolaidu karnizai ir t.t smile.gif bet nebera to suskeldejusio dekupazo su rozytem ant kiekvieno kampo... jau isejo is mados
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 08, 14:32)
Dar vienas pavyzdys iš realaus gyvenimo, čia kaip suprantu pretenzija į gryną klasiką, Viktorijos laikų, bet ar tinka tai 1999 m. statybos daugiabutyje esančiam butui  g.gif aš tokius interjerus tik Vakarų Eurupos pilyse įsivaizduoju  doh.gif
http://www.aruodas.l...y...317d&Page=1

o kas cia negerai- viskas cia puiku, ir erdves, ir isplanavimai ir vieta.. man patinka visi interjerai, jeigu matosi, kad jie protingai isplanuoti, isbaigti , viskas sueina I viena organiska visuma- ir nesvarbu, ar tai butu modernas, country , ar skandinaviskas ar klasikinis.. kitas klausimas ar as noreciau juose gyventi g.gif smile.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 08, 17:39)
O kodėl "ir nieko"? Tiesiog, mano nuomone, beskonybė, kad ir/tuo labiau New York'o dangoraižyje biggrin.gif garantuoju, savininkai slavų kraujo  ax.gif

tada Trump'as irgi turi slavisko kraujo :lot
https://www.google.l...rump apartment

manyciau, toks stilius labiau budingas ne tik slavams, bet ir turtingiems vyresniems zmonems, kurie uzaugo su kitokiomis vertybemis, kitokiu grozio suvokimu, kitokiais filmais ir knygomis... ir vel prieinu prie isvados- kad ir klasikinis interjeras- sensta biggrin.gif ir jame nemaza itaka daro mada smile.gif
Papildyta:
beje, merginos, kaip ten baigesi su kvapu uzsakymu? ar pavyko kas? nes man jau I pabaiga, o dar dovanoms reiktu- tai susitaupytu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 09 lapkričio 2014 - 12:57
QUOTE(neinzy @ 2014 11 09, 13:58)
1. dauguma dar vis des gelytes ir dryziukus ant sienu, baltus plintusus, baltas duris ir baltus apvadus, na ir, zinoma, viskas kas namie is metalo- butinai sendinto metalo- vandens maisytuvai, duru rankenos, baldu rankeneles, sviestuvai, buitine technika, uzuolaidu karnizai ir t.t  smile.gif bet nebera to suskeldejusio dekupazo su rozytem ant kiekvieno kampo... jau isejo is mados

2. tada Trump'as irgi turi slavisko kraujo  :lot
https://www.google.l...rump apartment
manyciau, toks stilius labiau budingas ne tik slavams, bet ir turtingiems vyresniems zmonems, kurie uzaugo su kitokiomis vertybemis, kitokiu grozio suvokimu, kitokiais filmais ir knygomis...  ir vel prieinu prie isvados- kad ir klasikinis interjeras- sensta  biggrin.gif ir jame nemaza itaka daro mada  smile.gif
Papildyta:
3. beje, merginos, kaip ten baigesi su kvapu uzsakymu? ar  pavyko kas? nes man jau I pabaiga, o dar dovanoms reiktu- tai susitaupytu  blush2.gif

1. karsta.gif ne vienas atributas nerastas pas mane biggrin.gif
2. drinks_cheers.gif va apie ji ir rasiau dangoraizy, - pirma mintis ir buvo.
3. supilta i sovietini odekolono buteli jau lotuliukas.gif Bet man kazkaip iki galo bambuko neprasisunkia kvapas, jauciasi tik, kai salia bunu. Antra karta pirkciau? - ne. Bet mirtinai bu smalsu, cia man fetishas kvapai doh.gif Bet dabar rami kaip belgas ir ilgam nieko nebereikes blush2.gif
Papildyta:
Vis pridimenu Femme miegamojo spinta.. Buciau tokia virtuve jauciu darius ax.gif Ech..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 lapkričio 2014 - 13:15
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 14:14)

supilta i sovietini odekolono buteli jau lotuliukas.gif Bet man kazkaip iki galo bambuko neprasisunkia kvapas, jauciasi tik, kai salia bunu. Antra karta pirkciau? - ne. Bet mirtinai bu smalsu, cia man fetishas kvapai doh.gif

po šitų diskusijų kvepiančių kaip tik vienuose namuose aptikau apkalbėtus namų kvapus tualete padėtus - nu ir ką, matyt lūkesčiai po tiekos atsiliepimų nerealūs buvo, bet kvapas jų man niekuo ypatingas nepasirodė unsure.gif toks sakyčiau plokščias ir gana saldus g.gif vynuogių sultys blush2.gif

už tokią kainą geriau nusipirksiu Rance Eugenie, kuriuos pati naudoju ir esat poreikiu, purkštelsiu kelis kartus tongue.gif

beje, sendaikčių turguje prie Akropolio mačiau bent kelis mažiukus grafiniukus kokių 100 ml talpos po 12-15 lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 09, 11:21)
Pasvajoti visuomet smagu biggrin.gif jei jau rinktis tarp tų dviejų, tai aš už pirmą- Žvėryne tongue.gif man ten grindys, šviestuvai ir visa kita labiau patinka lotuliukas.gif

O aš pirmajam per daug kaimietė biggrin.gif antram galbūt persilaužčiau iš bėdos biggrin.gif
Atsakyti
http://www.handyhall...kambario-baldai

Kainytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 17:18)

negaliu patiket savo akim, kokios kainos, negi perka kas blink.gif
Atsakyti
aš užsisakiau panašų stalą pas savo meistrą, bet baltos spalvos...gal nelabai ta balta, kaip sakot? čia net nėra pasirinkime baltos..

http://www.handyhall...baldai?pid=7474
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 11 09, 18:07)
aš užsisakiau panašų stalą pas savo meistrą, bet baltos spalvos...gal nelabai ta balta, kaip sakot? čia net nėra pasirinkime baltos..

http://www.handyhall...baldai?pid=7474

Tai va sitokio stalo ieskodama ir radau sita psl biggrin.gif
As is Poletos buvau radus ir idejus i tema. Irgi toks modelis.

Dives, o kiek Jusu meistras uzsiprase? Is kokio medzio? Kokiu ismatavimu? Siusiu saviskiui irgi.. idomu, kiek kainuos. Tik as gal su baltu beicu virsu, o apacia melyna g.gif Vaiku kambariui.. Arba visa medinuka palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 17:14)

4u.gif Tai tarpininkai jie mirksiukas.gif Čia KEMENOS baldai. Tik, kad jų tinklapis neveikia, bet FB puslapis yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 18:14)
As is Poletos buvau radus ir idejus i tema. Irgi toks modelis.

Dives, o kiek Jusu meistras uzsiprase? Is kokio medzio? Kokiu ismatavimu? Siusiu saviskiui irgi.. idomu, kiek kainuos. Tik as gal su baltu beicu virsu, o apacia melyna g.gif Vaiku kambariui.. Arba visa medinuka palikti g.gif

Žinokit, aš kažkaip nesitariu dėl kainos iš anksto, pasitikiu žmogum, padaro -pasako kiek skolinga, gal ir nera gerai, bet as skaitau, kad zmogus meninkas yra ir ne turgaus lygis deretis...pas ji ismatavimai dabar visi, tik zinau, kad plotis 60cm, aukstis standartinis, pas mane biski kitoks bus, as darau stalciu boxa-kaip spintele ant ratuku, isvaziuojama, prireikus, kad galeciau prie lovos prisitumti, mat pas mane miegame jis stoves,... viskas balta, jau pradeda atsibost, o dar ne 1/3 baldu nepagaminta

Kemena, tikrai nepigūs, aišku gražiai padaryta, jie ten technologijas spec, naudoja pasendinimui, maniskis tai -prasveis kampukus ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 09 lapkričio 2014 - 17:49
QUOTE(TuDa @ 2014 11 09, 18:19)
4u.gif Tai tarpininkai jie mirksiukas.gif Čia KEMENOS baldai. Tik, kad jų tinklapis neveikia, bet FB puslapis yra ax.gif

Aciu 4u.gif itariu, kad vis tiek is brangesniu?
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 11 09, 18:21)
viskas balta, jau pradeda atsibost, o dar ne 1/3 baldu nepagaminta

o ka darot ne balto?
man kazkaip jau irgi ta balta, todel ir rasiau, kad gailiuos del baltos virtuves blush2.gif
Atsakyti