Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 18:25)
Aciu 4u.gif itariu, kad vis tiek is brangesniu?
Papildyta:

o ka darot ne balto?
man kazkaip jau irgi ta balta, todel ir rasiau, kad gailiuos del baltos virtuves blush2.gif

Viskas balta, ta prasme kieti baldai, jei jau pradejau-reikia baigt...
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 11 09, 12:58)
dar idustrinis stilius beldzias po truputi- maciau, jau net ermitaze pasirode metalines siek tiek aplaupytos kedes...  bet cia tik novatoriai- dauguma dar vis des gelytes ir dryziukus ant sienu, baltus plintusus, baltas duris ir baltus apvadus, na ir, zinoma, viskas kas namie is metalo- butinai sendinto metalo- vandens maisytuvai, duru rankenos, baldu rankeneles, sviestuvai, buitine technika, uzuolaidu karnizai ir t.t  smile.gif bet nebera to suskeldejusio dekupazo su rozytem ant kiekvieno kampo... jau isejo is mados

Dėl industrinio stiliaus aš galvojau, kad jau ir jis šiokia tokia atgyvena g.gif Šiaip jeigu žmogui patinka ir tinka, visi stiliai geri, net ir tie auksai varvantys, nes tai asmeninė erdvė, bet man asmeniškai tie auksai nu tokia beskonybė schmoll.gif

O gėlytės, dryžiukai, balta spalva ir t.t. irgi atsibodę, tas tiesa, bet jie tokie "namiški", jaukūs dažniausiai būna, jeigu nepereina į perspaustą saldumą kaip barbių namelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 11 09, 18:21)
Žinokit, aš kažkaip nesitariu dėl kainos iš anksto, pasitikiu žmogum, padaro -pasako kiek skolinga, gal ir nera gerai, bet as skaitau, kad zmogus meninkas yra ir ne turgaus lygis deretis...

aš irgi gerbiu savo darbą nuoširdžiai dirbančius, bet dėl kainų taip jau atsipalaidavus nesu tongue.gif

nors va buvo mūsų medininkas iš molėtų, kur duris, plintusus darė, tai jis kiek pasakydavo, dar ir pridėdavom biggrin.gif tiesiog labai drastiškai tos kainos skirdavosi nuo tų, kurias vln girdėdavom.

bet šiaip mūsuose meistrai mėgsta į akis (arba į paveikslus lotuliukas.gif ) pasižiūrėję kainą pasakyt, bet deja už gražias akis nepadaro lotuliukas.gif deruosi visada, nes kitaip tiesiog turėčiau kažko atsisakyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 13:14)
Vis pridimenu Femme miegamojo spinta.. Buciau tokia virtuve jauciu darius ax.gif Ech..

Įdomu ax.gif Kokios spalvos femme spinta?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 09, 21:43)
aš irgi gerbiu savo darbą nuoširdžiai dirbančius, bet dėl kainų taip jau atsipalaidavus nesu tongue.gif
nors va buvo mūsų medininkas iš molėtų, kur duris, plintusus darė, tai jis kiek pasakydavo, dar ir pridėdavom biggrin.gif tiesiog labai drastiškai tos kainos skirdavosi nuo tų, kurias vln girdėdavom.

aš ir kalbu tik apie vieną konkretų atvejį, nes šiaip tai baldininkai taip-mėgsta užsiplėšt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 17:25)
man kazkaip jau irgi ta balta, todel ir rasiau, kad gailiuos del baltos virtuves blush2.gif

Manau, kad nėra ko gailėtis dėl baltos virtuvės biggrin.gif jei jau reikia spalvų baltą virtuvę visada galima jomis pripildyti, kad ir taip 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 10, 08:45)
Manau, kad nėra ko gailėtis dėl baltos virtuvės biggrin.gif jei jau reikia spalvų baltą virtuvę visada galima jomis pripildyti, kad ir taip 4u.gif

Kokia atgaiva akims bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 10, 09:00)
Kokia atgaiva akims  bigsmile.gif  wub.gif

biggrin.gif čia tinklaraštis, kuris rašo apie šią spalvą http://www.houseofturquoise.com/
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 10, 10:09)
biggrin.gif čia tinklaraštis, kuris rašo apie šią spalvą http://www.houseofturquoise.com/

Teisingas puslapis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 10, 10:12)
Teisingas puslapis biggrin.gif

kilimas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 10, 09:09)

Man tai spalvų spalva ax.gif ir kaip pasiteisina bigsmile.gif mano vonia tokiom sienom ir miegamasis - kaip gera tuose kambariuose būti, kaip jauku ir šviesu.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 10, 09:28)
Man tai spalvų spalva  ax.gif

Kaip ją lietuviškai pavadinti g.gif
Atsakyti