Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(femme @ 2014 11 10, 12:45)
jei atmintis nemeluoja, čia dizainerės Julijos Janus namai ax.gif

man irgi tokie matyti pasirodė, ko gero taip ir bus g.gif
Papildyta:
Brangiausias butas New York'e

Brangiausias namas New York'e

Aptarinėdamos užuolaidas tokias austijietes tikrai išpeikėm biggrin.gif
O va, prašau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 10 lapkričio 2014 - 13:02
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 10, 14:00)

Aptarinėdamos užuolaidas tokias austijietes tikrai išpeikėm biggrin.gif
O va, prašau biggrin.gif
user posted image

pardon, pačių austriječių tikrai niekas nepeikė, tik ypač nevykusius jų realizavimo būdus biggrin.gif

pėvėzė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 10 lapkričio 2014 - 13:07
QUOTE(femme @ 2014 11 10, 12:49)
madinga spalva nereiškia, kad reik mėlynuot nuo-iki biggrin.gif
manau dauguma spalvų gali atrodyti subtiliai ir stilingai, svabu nepadaugint wink.gif

beje, nežinau kodėl čia tik 2015 madinga mėlyna, jei tos mėlynai baltos porcelianinės lėkštės ir jų motyvai audiniuose, tapetuose, plytelėse bent provanso stiliuje jau seniai įsitvirtinę, o royal blue - klasikų klasika, o kur dar marinistinis, viduržemio jūros stilius.

neaiškia išsireiškiau cool.gif turėjau mintyje, kad jau sienos ar sofos tikrai nenorėčiau mėlynos, o motyvai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 10, 12:49)

user posted image
user posted image

kaip "nuspalvinti" baltą virtuvę 4u.gif galima pagal madingas spalvas kas penkmetį atsinaujint wink.gif

Labai panašaus audinuko yra Ermitaže, po 60 litukų, plotis 2,80

Būten drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 11 10, 13:04)

pėvėzė:

Kiek čia darbelio įdėta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 10, 13:04)
pėvėzė:

Man tai abu variantai baisūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 10 lapkričio 2014 - 13:14
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 10, 14:13)
Man tai abu variantai baisūs  ax.gif

nekalbu apie simpatijas ir antipatijas - bet pirmasis gali būti tam tikro stiliaus iliustracija, o antrasis - tik parodija.

kaip jus dušelis stiklinis virš virtuvės? biggrin.gif
Gamini valgyti ir iš apačios į vyro kunkolus žiūri lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
http://www.moteris.l...i.d?id=66321740

o čia kitas:
http://www.manonamai...u.d?id=66349044
user posted image
įdomus tapetų, baldų, šviestuvo derinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 10 lapkričio 2014 - 13:20
QUOTE(femme @ 2014 11 10, 13:18)
nekalbu apie simpatijas ir antipatijas - bet pirmasis gali būti tam tikro stiliaus iliustracija, o antrasis - tik parodija.

kaip jus dušelis stiklinis virš virtuvės? biggrin.gif
Gamini valgyti ir iš apačios į vyro kunkolus žiūri lotuliukas.gif

Sutinku dėl iliustracijos ir parodijos drinks_cheers.gif

Dušelis neblogas, manau, kad aprasoja ten viskas ir nieko nesimato
irnesakyk.gif
Pažiūrėt man tas loftas patinka, gyvent - čia jau kitas klausimas.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 11 10, 13:18)
įdomus tapetų, baldų, šviestuvo derinys.

Tapetai Morris wub.gif šviestuvai prie tapetų gerai dera mnao požiūriu thumbup.gif bet visuma man tokia per saldi, perkrauta, kaip ir visas butas. Man nedera tapetas, aksominis lovos galvūgalis, blizgi lovatiesė, dar tas sekreteras ten taip įsprautas.. g.gif
Mažiausia, ką glima padaryti, tai bent jau lovatiesę pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 10, 14:34)
visuma man tokia per saldi, perkrauta, kaip ir visas butas. Man nedera tapetas, aksominis lovos galvūgalis, blizgi lovatiesė, dar tas sekreteras ten taip įsprautas..  g.gif
Mažiausia, ką glima padaryti, tai bent jau lovatiesę pakeisti.

manyčia čia toks stilius tikslingai kurtas, o ne todėl, kad iš nesusigaudymo taip gavosi....
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 10, 13:37)
manyčia čia toks stilius tikslingai kurtas, o ne todėl, kad iš nesusigaudymo taip gavosi....

Visai gali būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 13:14)
  karsta.gif ne vienas atributas nerastas pas mane biggrin.gif

Vis pridimenu Femme miegamojo spinta.. Buciau tokia virtuve jauciu darius ax.gif Ech..

o pas mane yra tokiu atributu, nors ir ne klasika pas mane biggrin.gif turiu pora vazoniuku dekupazintu-suskledejusiu su gelytem,ir pakabu pora tokiu yra ir viena siena miegamajame "kringeliniais" tapetais, ir lova miegamajame sviesi odine su sagutem biggrin.gif ir virtuve madinga- apacia ruda, pakabinamos spinteles beveik baltos blizgancios biggrin.gif ir nelabai gailiuosi- tik paziurejes gali primesti, kada virtuve gaminta lotuliukas.gif dabar dar reikia trecia auksta pakabinamu spinteliu deti- kad gartraukio vamzdis nesimatytu g.gif galvojau sviesia su langiukais deti, dabar galvoju gal rudas ? kazkaip taip g.gif
http://www.homebunch...hamois-OC13.jpg
http://www.homebunch...onalKitchen.jpg
bet taip man begalvojant dar 4 metai praeis biggrin.gif arba uzdes vyras paprasciausia gipso kartona neapsikentes biggrin.gif

manau po kokiu poros metu dziaugsites, kad virtuve balta, o ne "elektrine" biggrin.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 09, 19:15)
Dėl industrinio stiliaus aš galvojau, kad jau ir jis šiokia tokia atgyvena  g.gif Šiaip jeigu žmogui patinka ir tinka, visi stiliai geri, net ir tie auksai varvantys, nes tai asmeninė erdvė, bet man asmeniškai tie auksai nu tokia beskonybė  schmoll.gif

O gėlytės, dryžiukai, balta spalva ir t.t. irgi atsibodę, tas tiesa, bet jie tokie "namiški", jaukūs dažniausiai būna, jeigu nepereina į perspaustą saldumą kaip barbių namelyje biggrin.gif

na as tai vienetus LT tokiu masiniuose interjeruose macius g.gif

grazu ir tie dryziukai, ir gelytes, bet pas mus dazniausiai jie tokie kazkokie nusaldinti , vienodi...

dar klausimelis, gal kuri matet tokia stikline konsole pirkti LT?

http://cdn.decorpad....6aa99af9a7f.png
http://3.bp.blogspot...ite_console.jpg

http://www.pinterest...47169703791738/

na labai prireike- gal gyvai pamacius noras praeitu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 11 10, 15:24)
grazu ir tie dryziukai, ir gelytes, bet pas mus dazniausiai jie tokie kazkokie nusaldinti , vienodi...

drinks_cheers.gif va cia ir as taip pat manau, nes dauguma interjeru vienodi, kaip 13 dydzio kaliosai. Bet.. maza salis.. maza pasiula, dideles kainos.. Kita vertus, is tu paciu pigesniu irgi galima, BET reikia moketi, o tie, kas mazai turi ir nemoka, tai taip ir gaunas.

Mano daugumai pazistamu tai tie interjerai vienodai sviecia, su siena nebent padiskutuot galiu unsure.gif (dar tevai). Tai vat irgi tendencija kazkiek matosi - bi tik irengta, bi tik TV kabetu ir liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 lapkričio 2014 - 15:15
QUOTE(vilze @ 2014 11 09, 13:45)
Oi, į šitą kad ir šiandien kraustyčiausi  biggrin.gif tik sofkutes į mažiau pretenzingas pasikeiščiau ir tą mešką muziejui padovanočiau.

bigsmile.gif Oi, nu sofutės abiejuose aptartuose auksiniuose interjeruose turbūt kaip brungenybės karūnoje doh.gif swoon.gif biggrin.gif
Bet turbūt smagu grįžti iš kokios ministerstvos į savo nuosavą pilaitę (bute). Tokiuos krėsluos sėdint (kaip pirmojoj svetainėj) gali ir caru pasijausti doh.gif
Visa kita stilistaiškai gal net ir neblogai, nu bet tie svetainės krėslai ir auksiniai tualeto bakelio vamzdžiai žvėrinčiuje užmušė biggrin.gif
Šiaip smalsu, kokio aukščio ten lubos tame bute, kad salės ir toookie su apimtim baldai erdvėje tai visai gražiai žiūrisi? Ta prasme, proporcingai, erdviškai tinkamai, o ne kaip iš nepavykusio multiko apie nykštukų, milžinų pasaulius unsure.gif

Labai jaukios foto iš sesės buto. Gyvos tokios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 10 lapkričio 2014 - 15:51