QUOTE(femme @ 2014 11 10, 12:04)
pardon, pačių austriječių tikrai niekas nepeikė, tik ypač nevykusius jų realizavimo būdus
Peikem peikem ir pacias austrijietes. Man kad ir tame brangiausiame new yorko bute tos austrijietes tragiskos. Ir tas butas nepasakyciau kad labai jau grazus. Jog brangus, tai dar nereiskia, kad interjeras geriausias. Juk kaina ir nuo vietos, ir nuo ploto priklauso, nuo daugelio dalyku. Nebutinai brangiausiame bute interjeras grazus.
Duck egg as irgi myliu. O va melynos spalvos interjere tai niekur nemegstu, nei akcentu, nei sienu, nei baldu
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 10, 12:34)
Tapetai Morris

šviestuvai prie tapetų gerai dera mnao požiūriu
Man irgi sie tapetai

Labai panasius va isklijavo pas mane. jei suspesiu, ikelsiu nuotrauka pasirodyti

Man sis butas visai patiko (na, smulkmenu prisikabint yra, bet visumoje jaukus). Kad perkrautas atrodo, tai reikia turet omeny, kad ten tik 44 kvadratai. Ir telpa ir virtuve, ir du kambariai, prieskambaris. O susidet daiktus irgi reikia, gal del to toks ispudis ir susidaro
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 11 10, 14:49)
Aš pagalvojau

, ar tik ne reklama ten buvo
Net jei ir reklama, tai interjeras vis tiek labai vykes
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 10, 14:52)
O kaip vertinat tokia lenta virs suolo?

Turint omeny lb svarbia detale - norint kuo maziau liesti sienos su daiktais, ty kabanciais.. nes kaip ir kabyklos reikia.
Liuks