Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 12, 08:34)
Tambūras mūsų

Man labai patinka thumbup.gif Toks neatsibodęs, išskirtinesnis variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 11, 15:27)
Kas neatsparus spalvom, tai ziureti pro tamsius akinius  lotuliukas.gif
Bet spalva tai gerokai prigesinta, toki saldaini blicas padare. Bet.. is kietu baldu tai vieninteles spalvos, - prieskambariui..  rolleyes.gif

user posted image

Man nieko, atrodo įdomiai, bet labai sunku bendrą vaizdą susidaryti iš tokio nedidelio parodymo smile.gif
O kokios čia grindys?
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 12, 08:34)
labadienis smile.gif

pas mumis irgi ,,mėlynos" motyvų bus name sočiai smile.gif
gaila neina realių spalvų nufotografuot.. ta geltona lempa kitaip kažkaip rodo..

Tambūras mūsų

user posted image

man dabar galvos skausmas priešgaisrinės durys.. gal kas matė, kad jas bent kiek gražias gamina? na nors kiek arčiau filinginių...  unsure.gif

gražu smile.gif pas mane holiuke (tambūrą taip vadinu) irgi mėlynos akcentėliai, bet dar mažokai jų).
dėl priešgaisrinių durų - domėjaus kažkada, buvau pas durininkus rimtus faneruotų durų, aigipto durys vadinosi, tai tikrai rodė kad gali bet kokia apdaila daryti priešgaisrines duris. žodžiu rimti gamintojai turi galimybes jas gražias daryti smile.gif nes bent jau jų durys paprastos tai iš faneruotų man tikrai įstrigo kokybe, aišku, ir kainos pas juos atitinkamos buvo. čia aišku Vilniuj aš juos radau...
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 12, 10:34)
labadienis smile.gif

pas mumis irgi ,,mėlynos" motyvų bus name sočiai smile.gif
gaila neina realių spalvų nufotografuot.. ta geltona lempa kitaip kažkaip rodo..

Tambūras mūsų

user posted image

man dabar galvos skausmas priešgaisrinės durys.. gal kas matė, kad jas bent kiek gražias gamina? na nors kiek arčiau filinginių...  unsure.gif

Labai gražus tambūras...Manau realiai spalva durų kiek kitokia, bet ir pagal foto jau viskas liuks thumbup.gif

Dėl priešgaisrinių durų... mane ir tai domina, jei rasite kokią info pasidalinkite.
Atsakyti
dėkui už komentarus. spalva išties reali kitokia, kažkada dėjau

user posted image

jei rasiu kokias gražias priešgaisrines duris, informuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 12 lapkričio 2014 - 10:46
Merginos, paskaičiavo man baltas medines siauras žaliuzes, tai dviems langams (ne itin dideli, viso per abu 2,18 kv.m.) suma su montavimu 460 Lt, normalu? g.gif Man lyg brangoka atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 12, 10:45)
Man nieko, atrodo įdomiai, bet labai sunku bendrą vaizdą susidaryti iš tokio nedidelio parodymo  smile.gif
O kokios čia grindys?

Sitos, tik masine spalva sviesesne

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 12, 11:18)
Merginos, paskaičiavo man baltas medines siauras žaliuzes, tai dviems langams (ne itin dideli, viso per abu 2,18 kv.m.) suma su montavimu 460 Lt, normalu?  g.gif Man lyg brangoka atrodo...

normalu wink.gif mums už du langus paskaičiavo 520lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 12, 11:18)
Merginos, paskaičiavo man baltas medines siauras žaliuzes, tai dviems langams (ne itin dideli, viso per abu 2,18 kv.m.) suma su montavimu 460 Lt, normalu?  g.gif Man lyg brangoka atrodo...

Normalu manau, vien uz balkono duris man 500 buvo paskaiciave, o cia juk vienas mechanizmas. Kur imsi? Man pigiau pasiule ardenoje tai ten darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 12, 16:28)
Normalu manau, vien uz balkono duris man 500 buvo paskaiciave, o cia juk vienas mechanizmas. Kur imsi? Man pigiau pasiule ardenoje tai ten darysiu.

Ardenoj ir imsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 12, 12:37)
Sitos, tik masine spalva sviesesne

biggrin.gif ohoho, bet tai kiek drąsos reikia turėti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 12, 18:43)
biggrin.gif ohoho, bet tai kiek drąsos reikia turėti tongue.gif

Koridoriuj gi matos mano foto, tai labai jau drastiska? mastau.gif Ir i virtuve pereina.
Dekoriniu nera daug.. jos karve kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 lapkričio 2014 - 18:06