Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

As is graikisko jogurto irgi darau tatziki - kaip skaniai sueina wub.gif Ypac su zuvies kotletukais ar su keptais burokeliais ir grybais ( burokelius pries tai dar isverdu ), arba siaip su morku ar agurku siaudeliais wub.gif
Atsakyti
Radau tuoj klinikoj atsakymuose i pacientu klausimus apie celiakija: zmogui pradedanciam dieta prie sios ligos reikia 1-2 gr baltymo ir net daugiau, kad atstatyti vitaminu ir mineralu rezervus. Tada auga ir cholesterolis ir tai net naudinga
http://www.centrum.o...przemyslaw-pala

Jei per mazai angliavandeniu, kai vyksta ketoze, dazni simptomai: blogas burnos kvapas ir koju meslungis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 01 lapkričio 2014 - 08:58
QUOTE(JolkitaS @ 2014 10 31, 21:34)
Kaip atsakyti ne į visą postą, o tik į jo norimą dalį?

Dėl žuvų taukų - tai jau geriu aš juos, nes taip esu anaboliniam - prasitestavau paga Talalakiną, o žuvies taukai minkština membranas(bent aš taip supratau).

svarbiausia palik quote , o ko nereikia ištrink

gal nuorodą gali įmesti to testo?
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 01, 00:20)
D
Tai jeigu bekvapės, tai nieks nepūna- tas jau gerai. Po kiek laiko gal ir tie nemalonumai dings. Nesunku Whole?

Kolkas nesunku,laukiu labai pokyciu i gera puse 4u.gif ir daaaug skaitau,kad jau viskas taip susimaise ir persimaisenet kartais tose video nebesuvokiu apie ka ten reikia suvokti.
Tik ta meniu jau toki monotoniska turiu. smile.gif
Merginos,o gal yra koks zmogutis,kuris sudarytu daugmaz man raciona(uz atlygi),kad butu subalansuoti BRA ,membranos butu pralaidzios ,zodziu kad uzvestu ant kelio,jog teisingai ir su nauda maitinciausi-sakau jau visai usimaisiau biggrin.gif
Aciukas uz supratinguma.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 10 31, 23:02)
Pati prasitestavau, tą supaprastintą variantą. Tai pradžioje tau druskos rūgštis toleto reikalus padėjo sutvarkyti?( nu vistiek apie kakas;)
Nes man tai virškinimui labai padeda. Įdomu kiek laiko ją galima vartoti. Gal kokį mėnesiuką? O paskui kaži druskos rūgštį pats skrandis labiau pradės gaminti ar čia tik padeda kol vartoji?

nu gal kažkiek padeda, bet ne taip, kad vau, akys nušvito. Bet, jeigu trūksta druskos rūgšties, ar jos per daug, reiškias, kad yra gastritas, čia taip medicina mūsų rašo g.gif

QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 01, 00:22)
Kurioj parduotuvėj radot spageti moliūgo?

aš mačiau Žirmūnų Rimi.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 11 01, 00:38)

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2014 11 01, 10:32)
Kolkas nesunku,laukiu labai pokyciu i gera puse 4u.gif ir daaaug skaitau,kad jau viskas taip susimaise ir persimaisenet kartais tose video nebesuvokiu apie ka ten reikia suvokti.
Tik ta meniu jau toki monotoniska turiu. smile.gif
Merginos,o gal yra koks zmogutis,kuris sudarytu daugmaz man raciona(uz atlygi),kad butu subalansuoti BRA ,membranos butu pralaidzios ,zodziu kad uzvestu ant kelio,jog teisingai ir su nauda maitinciausi-sakau jau visai usimaisiau biggrin.gif
Aciukas uz supratinguma.

Rokas iš Žintis.lt darydavo metabolizmo tyrimus, dabar gal irgi padarytų, bet meniu jis nesudarinėja;) nurodo tik tikslų BRA santykį ir leistinus produktus
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2014 11 01, 10:21)
svarbiausia palik quote , o ko nereikia ištrink

gal nuorodą gali įmesti to testo?

Kažkuriam Psl jau įkėliau, bet pasikartosiu
Paprastesnis:

http://mductor.weebly.com/a.html

Sudėtingesnis:

http://mductor.weebly.com/b.html
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2014 11 01, 09:46)
Radau tuoj klinikoj atsakymuose i pacientu klausimus apie celiakija: zmogui pradedanciam dieta prie sios ligos reikia 1-2 gr baltymo ir net daugiau, kad atstatyti vitaminu ir mineralu rezervus. Tada auga ir cholesterolis ir tai net naudinga
http://www.centrum.o...przemyslaw-pala

Jei per mazai angliavandeniu, kai vyksta ketoze, dazni simptomai: blogas burnos kvapas ir koju meslungis.

Galvojau gal bus angliška ar rusiška tinklapio versija, nes lenkiškai nesuprantu. Tai ta klinika metabolizmo sutrikimus gydo. O kaip diagnozuoja? Kokius tyrimus atlieka? Ir kaip paskui gydo?
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 10 31, 22:19)
Nu man jis vienas skanu. Sky buvo sakius, kad graikai su medumi valgo.  Taip ir su varškę, pipirais, druska, žalumynais.

QUOTE(U-Star @ 2014 10 31, 22:27)

Tas graikiškas jogurtas mudviejų su Cushy išgarbintas buvo. Bet mes nepakaltinamos  nestuke.gif

drinks_cheers.gif reiks nusipirkt, buvau atsivalgius kurį laiką biggrin.gif Man jis ir vienas skanus, ir į salotas ar į varškę kraunu. O geriausias mano desertas - su juodos kakavos šaukšteliu, mėgaujauosi kaip kokiu plombyru wub.gif
Bet ne visi man skanūs- geriausias Farmi atrodo vadinasi, oranžiniam 400 g indelyje, po to kibiruose neblogi. Nu bet "Aistė" lietuviškas, tai fee, daugiau nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 11 01, 11:23)
Bet ne visi man skanūs- geriausias Farmi atrodo vadinasi, oranžiniam 400 g indelyje, po to kibiruose neblogi. Nu bet  "Aistė" lietuviškas,  tai fee, daugiau nepirksiu

O, aš tų net nežinau. Visada tik šį perku:
user posted image
Kibiruose, tai toks "senis ir jūra" pavaizduotas?

Papildyta:
Ačiū, už idėją su kakava.
Man pieno produktų nenoras jau dingo, dabar vėl kapoju džiugą, varškę, jogurtą. O ir kakavai kažkoks didi potraukis atsirado. Piene išsiverdu šaukštelį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 11 01, 13:44)

Kibiruose, tai toks "senis ir jūra" pavaizduotas?

Papildyta:
Ačiū, už idėją su kakava.
Man pieno produktų nenoras jau dingo, dabar vėl kapoju džiugą, varškę, jogurtą. O ir kakavai kažkoks didi potraukis atsirado. Piene išsiverdu šaukštelį.  ax.gif

Aha, kažkas panašaus biggrin.gif
Užsimaniau dabar kakavos, bet pieno neturiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal padėtumėt suvest galus? 4u.gif
LĄSTELIŲ MEMBRANOS - uždaros negerai, atviros taip pat negerai... kokios jos turi būti?
Ar uždaros membranos reiškia, kad jau užlopytas žarnynas? Ar tai skirtingi dalykai?
Jei jau mano dabar uždaros (ką rodo anabolizmas, žemas šlapimo tankis, šlapimo neputojimas ir t.t.) - tai reikia atverti? Polinesočiuosius vartoti g.gif

Gal galėtumėt rekomenduot (ar pasidalint, kokius vartojat) AMINO RŪGŠČIŲ papildus? Gal turit nuorodų, kur (gerų) galima įsigyti internetu (ne kiekviename mieste yra sporto papildų parduotuvių).

O tas SPAGETINIS MOLIŪGAS kaip pavadintas parduotuvėj, kaip jį atskirt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 01 lapkričio 2014 - 14:31
Kažin, kokios AMINO RŪGŠTYS geriau - iš išrūgų baltymų ar iš kiaušinių baltymų, ar dar kokios kitokios?
Gal iš tų kurios tinkamos:
Aminomax
AMINO MASS 1700
AminoMax 6800
Egg Amino
Amino 1000
Amino 2700

Padėsit išsirinkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 31, 22:56)
Talalakinas I klausima, kaip numesti svori, be angliavandeniu sumazinimo, rekomenduoja butent kokosu alieju. O sportuojantiems 2 saukstelius pries sporta, 2 - po sporto ir 2 pries gulant.

gal tu galėtum konkrečiau pasakyti kurioje vietoje šios info ieškoti ax.gif

4u.gif sveikos visos biggrin.gif aš toliau gyvenu su Paleo, bandau svorį numest ir džiaugiuosi, kad migrenos priepuoliai nekamuoja jau trečią mėnesį. Kas nežino, kas yra migreninis skausmas, gali ir nesuprasti džiaugsmo priežasties lotuliukas.gif Spaudimas irgi kaip pas jauniklę -120/80 smile.gif

Į diskusija apie dvasią ir mitybą jau nesivelsiu, nors esu prie viduriuko - tikiu į dvasines ir psichologines priežastis ir pasekmes ir į pagalbą kūnui ir dvasiai su mitybos pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailet2: 01 lapkričio 2014 - 16:27