Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 31, 21:18)
aš nusipirkau, iškart du, nes gi labai išgyrė kažkas  lotuliukas.gif tai vieną šiaip ne taip suvalgiau, o antras sovi šaldytuve, gal jau tečias mėnuo  mastau.gif turbūt laikas išmest  lotuliukas.gif ant daržovių tai man grietinė šimtąkart skaniau  cool.gif

hihihi.gif

QUOTE(U-Star @ 2014 10 31, 21:19)
Nu man jis vienas skanu. Sky buvo sakius, kad graikai su medumi valgo.  Taip ir su varškę, pipirais, druska, žalumynais.

ammm... nu su medumi būtų neblogai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 31, 20:18)

klausykit kaip tie spageti moliūgai gaminasi? aš tik vakar pamačiau parduotuvėj, kaip jie atrodo, pasirodo visą rudenį tik juos ir valgiau  lotuliukas.gif kaip iš jų tuos spagečius padaryt? orkaitėj iškept cielą? ar verta? skanu?

Perpjauni perpus, iškrapštau sėklas, kaip puodukai gaunasi. Dedu į orkaitę arba į puodą su verdančiu vandeniu. Kepu verdu apie 20min. Bet patikrinu, kad nesutižtų. Paskui su šakute lengvai išgramdau iki pat skūros.
Man jie skanūs, nes turi lyg mėsos, lyg grybų, lyg kalafijoro prieskonį.

Tas graikiškas jogurtas mudviejų su Cushy išgarbintas buvo. Bet mes nepakaltinamos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 10 31, 21:19)
Nu man jis vienas skanu. Sky buvo sakius, kad graikai su medumi valgo.  Taip ir su varškę, pipirais, druska, žalumynais.

Aga, jogurtas kaip desertas su medum valgomas. Arba daromad tzatzikis - tarkuoti agurkai, cesnakas, lasas al aliejaus ir jogurtas. Si jie kerta su viskuo.

Na dar ta pati jogurta valgo jie ir su mesa, ypac su tokion maltos mesos desrelem ir su vyne troskinta mesa su kalendra. Na bet prie sio derinuko reikia iprasti smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 31, 21:18)
va ir vėl tas LAF, garantuotai man jų trūksta.. BET ten rašo, kad reikia mėsą valgyt su bulvėm, o grikius su pienu, tai čia kaip ir prieštarauja pagrindiniams principams, nu bet gal reikia išbandyt... ar geriau amino rūgščių kapsulėse gert, bet kiek ilgai jas gert? aš vis išgeriu kartais...

klausykit kaip tie spageti moliūgai gaminasi? aš tik vakar pamačiau parduotuvėj, kaip jie atrodo, pasirodo visą rudenį tik juos ir valgiau  lotuliukas.gif kaip iš jų tuos spagečius padaryt? orkaitėj iškept cielą? ar verta? skanu?

o apie dvasingumą, tai galiu pasakyt, kad man nepadėjo (kuo daugiau gilinausi, tuo labiau blogėjo sveikata, nors visada save laikiau sveika, aišku čia didžiausią vaidmenį suvaidino vegetarizmas doh.gif ), arba aš nemokėjau  biggrin.gif kaip sakant sveikame KŪNE, sveika siela, tai jei kūnas suvarytas, tai kaip su siela, kur jai dėtis? aš irgi visada galvojau, kad liga prasideda nuo minčių (ir dabar neneigiu, kad galbūt taip ir yra), nes man logiškai dėstosi tik tokia seka, kad pirma mintys, o paskui viskas iš paskos, bet....kai pabyra kūnas tai nebe medituot laikas (aišku tas niekada nepakenks), o remontuotis, nes nebebus to tarpininko, kur gyvena mano siela šiame pasaulyje. Man patiko Zabalotnyj pradžioj savo paskaitų jis ten labai taikliai šiuo klausimu  thumbup.gif O kam netiko paleo , tai aš tik manau, kad dėl to, kad buvo netinkamas BRA, buvo perkaitintas baltymas/riebalas (aš nesakau, kad tai visiems priimtina, man taip pat šlykštu organai ir žalia mėsa ). Bet bent jau iš mano pažįstamų rato, kas mėgsta (!!!) žalią mėsą ir organus, tas tikrai turi mažiau sveikatos problemų ir gyvena ilgiau. Aš jaučiu, kad man tikrai padėtų autoimuninis protokolas, su teisingu BRA, t.y. nepadauginant baltymo ir su geru kiekiu riebalų netrumpą laiko tarpą, bet šiuo momentu kažkaip motyvacija nukritus ir tai nėra mano mėgstamas maistas  doh.gif Taip kad dar yra daaaug kur tobulėti  doh.gif

klausykit, kas buvo Roko seminare, jis sakė, kad žuvų taukai vartotini kaip vaistai tik tam tikrais atvejais, kokiais? Jolkita, gal tu per daug persiritai į anabolizmą, gal reik žuvų taukų  g.gif

Papildyta:
aš nusipirkau, iškart du, nes gi labai išgyrė kažkas  lotuliukas.gif tai vieną šiaip ne taip suvalgiau, o antras sovi šaldytuve, gal jau tečias mėnuo  mastau.gif turbūt laikas išmest  lotuliukas.gif ant daržovių tai man grietinė šimtąkart skaniau  cool.gif
Papildyta:
čia badas  unsure.gif aš pvz. nejaučiu sotumo nuo daržovių su riebalu, kad ir labai daug to riebalo suvalgyčiau . Gal išeitis yra labai riebi mėsa + organai  g.gif nes jei viena šlaunelė ar krūtinėlė per dieną, tai tikrai badas....

Kaip atsakyti ne į visą postą, o tik į jo norimą dalį?

Dėl žuvų taukų - tai jau geriu aš juos, nes taip esu anaboliniam - prasitestavau paga Talalakiną, o žuvies taukai minkština membranas(bent aš taip supratau).
Turiu aš irgi amino rūgščių kapsulėse, tai man jos nepadeda. Nors mano mamai padeda, bet ji daug metų mažai mėsos valgė, tai įtariu jos LAF tuščias.
O tau druskos rūgštis vis dar padeda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolkitaS: 31 spalio 2014 - 20:36
QUOTE(JolkitaS @ 2014 10 31, 22:34)

Dėl žuvų taukų - tai jau geriu aš juos, nes taip esu anaboliniam - prasitestavau paga Talalakiną, o žuvies taukai minkština membranas(bent aš taip supratau).
Turiu aš irgi amino rūgščių kapsulėse, tai man jos nepadeda. Nors mano mamai padeda, bet ji daug metų mažai mėsos valgė, tai įtariu jos LAF tuščias.

paprastai, ištrint citatoj, ko nereikia smile.gif

pati prasitestavai, ar siuntei jam ?
nežinau ar padeda, nes tokio poveikio, kaip buvo pradžioj, tai nėra, bet tas poveikis gal buvo kompleksinis, nes tada buvo ir daug riebalo, ir kopūstų biggrin.gif o dabar, tai reikia pridėt triphalos arba kivių arba abiejų cool.gif tai arba nėra poveikio arba nesuprantu dar...
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 31, 21:52)
paprastai, ištrint citatoj, ko nereikia  smile.gif

pati prasitestavai, ar siuntei jam ?
nežinau ar padeda, nes tokio poveikio, kaip buvo pradžioj, tai nėra, bet tas poveikis gal buvo kompleksinis, nes tada buvo ir daug riebalo, ir kopūstų  biggrin.gif o dabar, tai reikia pridėt triphalos arba kivių arba abiejų  cool.gif tai arba nėra poveikio arba nesuprantu dar...

Pati prasitestavau, tą supaprastintą variantą. Tai pradžioje tau druskos rūgštis toleto reikalus padėjo sutvarkyti?( nu vistiek apie kakas;)
Nes man tai virškinimui labai padeda. Įdomu kiek laiko ją galima vartoti. Gal kokį mėnesiuką? O paskui kaži druskos rūgštį pats skrandis labiau pradės gaminti ar čia tik padeda kol vartoji?
LumiLumi, matau esi. Kaip tavo toleto reikalai? Gal jau susitvarkė? Prisimenu man pirmus tris mėnesius irgi katastrofa buvo, tai ryte vakare magnį gėriau - padėdavo. I bulvės irgi skanios buvo lygiai tris mėnesius, nors prieš nėštumą neįpatingai jas mėgdavau;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolkitaS: 31 spalio 2014 - 21:08
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 31, 20:18)
Papildyta:
čia badas  unsure.gif aš pvz. nejaučiu sotumo nuo daržovių su riebalu, kad ir labai daug to riebalo suvalgyčiau . Gal išeitis yra labai riebi mėsa + organai  g.gif nes jei viena šlaunelė ar krūtinėlė per dieną, tai tikrai badas....

Tas pats variantas ir pas mane, tik as spejau kol nesibaige galiojimas atiduoti ji hihihi.gif

As jau tikrai pastebejau, kad sotumo jausmas labai priklauso ir nuo baltymo kokybes, kuo jis geresnis, tuo maziau jo reikia. Turint kokia rimta liga i tai reikia atkreipti demesi, lengviau virskinasi, maziau toksinu ir daugiau naudos.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 10 31, 21:34)

Kokias turite amino rugstis kapsulese?gal ir man ju reikia g.gif ,nebelabai isikertu i ta mityba,nes bijau,kad padaugintas ir blogasis baltymas nenusestu veziu organizme doh.gif
Man kazkodel vakarais pucia pilva,kaupiasi dujos.Diena viskas gerai,o vakare ne kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 31 spalio 2014 - 22:10
QUOTE(U-Star @ 2014 10 31, 21:27)
Perpjauni perpus, iškrapštau sėklas, kaip puodukai gaunasi. Dedu į orkaitę arba į puodą su verdančiu vandeniu. Kepu verdu apie 20min. Bet patikrinu, kad nesutižtų.  Paskui su šakute lengvai išgramdau iki pat skūros.
Man jie skanūs, nes turi lyg mėsos, lyg grybų, lyg kalafijoro prieskonį.

Tas graikiškas jogurtas mudviejų su Cushy išgarbintas buvo. Bet mes nepakaltinamos  nestuke.gif

Kurioj parduotuvėj radot spageti moliūgo?
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2014 10 31, 23:09)
Kokias turite amino rugstis kapsulese?gal ir man ju reikia g.gif ,nebelabai isikertu i ta mityba,nes bijau,kad padaugintas ir blogasis baltymas nenusestu veziu organizme doh.gif
Man kazkodel vakarais pucia pilva,kaupiasi dujos.Diena viskas gerai,o vakare ne kaip.

Gal prieš tai buvęs maistas dar nesuvirškintas. Ar valgai tada kai jau tikrai alkana?
Sporto papildų parduotuvėje yra amino rūgščių kompleksai, nueik pasiterauk ir pasiūlys tau nevieną variantą. Jeigu esi iš Vilniaus galiu perleisti kelias pabandymui, kad nelaidyt pinigų?
Atsakyti
Perskaiciau dar karta straispsni apie druskos rugsti. Kas ja geria, o kaip su elektriniu laidumu, kaip ji galima nustatyti?
Pas Kwasniewsi gydo ''selektyviniais srovemis'', veikia jomis smpatine ir parasimpatine nervu sistemas, tikriausiai tai ir bus tas pats? Jie ten prie visu ligu pradeda nuo tu sroviu gydyma.
http://optymalni.poz...rady-selektywne
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 10 31, 22:22)

Aš tai iš mamos daržo. Kažkas kita parduotuvėje pirko.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 10 31, 23:22)
Papildyta:
Gal prieš tai buvęs maistas dar nesuvirškintas. Ar valgai tada kai jau tikrai alkana?
Sporto papildų parduotuvėje yra amino rūgščių kompleksai, nueik pasiterauk ir pasiūlys tau nevieną variantą. Jeigu esi iš Vilniaus galiu perleisti kelias pabandymui, kad nelaidyt pinigų?

As Klaipedoj smile.gif
Valgau apie 11-12 ,o paskui tik 20 val.Arba 6 ir 16-17 val.Du kar5tus dienoj,be jokiu uzkandziavimu.Gal darzoves pucia-pekino kopustas,kalafioras(zali) g.gif Arba gal perkaitintas baltymas g.gif Nesugaunu dar del ko.
Atsakyti