va ir vėl tas LAF, garantuotai man jų trūksta.. BET ten rašo, kad reikia mėsą valgyt su bulvėm, o grikius su pienu, tai čia kaip ir prieštarauja pagrindiniams principams, nu bet gal reikia išbandyt... ar geriau amino rūgščių kapsulėse gert, bet kiek ilgai jas gert? aš vis išgeriu kartais...
klausykit kaip tie spageti moliūgai gaminasi? aš tik vakar pamačiau parduotuvėj, kaip jie atrodo, pasirodo visą rudenį tik juos ir valgiau

kaip iš jų tuos spagečius padaryt? orkaitėj iškept cielą? ar verta? skanu?
o apie dvasingumą, tai galiu pasakyt, kad man nepadėjo (kuo daugiau gilinausi, tuo labiau blogėjo sveikata, nors visada save laikiau sveika, aišku čia didžiausią vaidmenį suvaidino vegetarizmas

), arba aš nemokėjau

kaip sakant sveikame KŪNE, sveika siela, tai jei kūnas suvarytas, tai kaip su siela, kur jai dėtis? aš irgi visada galvojau, kad liga prasideda nuo minčių (ir dabar neneigiu, kad galbūt taip ir yra), nes man logiškai dėstosi tik tokia seka, kad pirma mintys, o paskui viskas iš paskos, bet....kai pabyra kūnas tai nebe medituot laikas (aišku tas niekada nepakenks), o remontuotis, nes nebebus to tarpininko, kur gyvena mano siela šiame pasaulyje. Man patiko Zabalotnyj pradžioj savo paskaitų jis ten labai taikliai šiuo klausimu

O kam netiko paleo , tai aš tik manau, kad dėl to, kad buvo netinkamas BRA, buvo perkaitintas baltymas/riebalas (aš nesakau, kad tai visiems priimtina, man taip pat šlykštu organai ir žalia mėsa ). Bet bent jau iš mano pažįstamų rato, kas mėgsta (!!!) žalią mėsą ir organus, tas tikrai turi mažiau sveikatos problemų ir gyvena ilgiau. Aš jaučiu, kad man tikrai padėtų autoimuninis protokolas, su teisingu BRA, t.y. nepadauginant baltymo ir su geru kiekiu riebalų netrumpą laiko tarpą, bet šiuo momentu kažkaip motyvacija nukritus ir tai nėra mano mėgstamas maistas

Taip kad dar yra daaaug kur tobulėti
klausykit, kas buvo Roko seminare, jis sakė, kad žuvų taukai vartotini kaip vaistai tik tam tikrais atvejais, kokiais? Jolkita, gal tu per daug persiritai į anabolizmą, gal reik žuvų taukų
Papildyta:
aš nusipirkau, iškart du, nes gi labai išgyrė kažkas

tai vieną šiaip ne taip suvalgiau, o antras sovi šaldytuve, gal jau tečias mėnuo

turbūt laikas išmest

ant daržovių tai man grietinė šimtąkart skaniau
Papildyta:
čia badas

aš pvz. nejaučiu sotumo nuo daržovių su riebalu, kad ir labai daug to riebalo suvalgyčiau . Gal išeitis yra labai riebi mėsa + organai

nes jei viena šlaunelė ar krūtinėlė per dieną, tai tikrai badas....
Dėl žuvų taukų - tai jau geriu aš juos, nes taip esu anaboliniam - prasitestavau paga Talalakiną, o žuvies taukai minkština membranas(bent aš taip supratau).
Turiu aš irgi amino rūgščių kapsulėse, tai man jos nepadeda. Nors mano mamai padeda, bet ji daug metų mažai mėsos valgė, tai įtariu jos LAF tuščias.
O tau druskos rūgštis vis dar padeda?