http://pasveik.info/...mityba-enzimai/
Netycia uztikau, sakyciau visai idomus bandymas su katemis.
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 04, 01:06)
Padeda ir skanu:
http://www.aromanatu...ma-cacao-4.html
http://www.aromanatu...ma-cacao-4.html
Chmm... o aš kur pirkau - beveik baltas ir man neskanus

QUOTE(Rasa:) @ 2014 11 05, 00:17)
Jie yra dvieju rusiu - baltas ir rusvas. Rusvas man skanus, sokolado prieskoni turi.
QUOTE(Azu @ 2014 11 04, 22:08)
Voresta, o venu varikoze su kokiu disbalansu susijusi?
Negaliu pasakyti su kokiu, nes nežinau. Man irgi vienoj kojoj atsirado ir su kiekvienu vaiku plėtėsi. Su paleo procesas nutrūkęs ir jau perpus susitraukę. Nejaučiu jokių problemų kojose ir nesiruošiu operuotis, nes tas procesas nutrūkęs ir vien dėl estetinio vaizdo pagerinimo nesiruošiu mėtyt savo pinigų.
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 11 04, 23:06)
Tikrai įdomiai. Aš irgi stengiuos kuo mažiau sugadint savo maistą kaitinimu.
Labas rytas
Gal kuri nors bandet rauginti burokelius?
Kazin koks skonis?Kazkaip raugintu darzoviu labai uzsimaniau..
Ne vien kopustu, noris kazka dar pabandyt





QUOTE(Rasa:) @ 2014 11 04, 23:17)
o man sokoladinis tooooooks skanus! tik tada ir ragavau Nidules... mmmm net db prisiminus

Labas rytelis visom!
Elgiuk, cia pries pora psl kazkuri rase apie burokeliu raudinimo ypatumus. As pati bandziu neesu, bet irgi jau minti audziu, o vienam paleo pls radau receptuku: http://paleoleap.com...ood-recipes/#s1
QUOTE(Egliukasz @ 2014 11 05, 11:17)
Labas rytas
Gal kuri nors bandet rauginti burokelius?
Kazin koks skonis?Kazkaip raugintu darzoviu labai uzsimaniau..
Ne vien kopustu, noris kazka dar pabandyt 





Elgiuk, cia pries pora psl kazkuri rase apie burokeliu raudinimo ypatumus. As pati bandziu neesu, bet irgi jau minti audziu, o vienam paleo pls radau receptuku: http://paleoleap.com...ood-recipes/#s1
QUOTE(Egliukasz @ 2014 11 05, 11:17)
Labas rytas
Gal kuri nors bandet rauginti burokelius?
Kazin koks skonis?Kazkaip raugintu darzoviu labai uzsimaniau..
Ne vien kopustu, noris kazka dar pabandyt 





As uzvakar klausiau irgi to pateis.Tai uzsiraugiau jau,ziuresiu kas gausis.Raugiau tik su suriu vandeniu be duonos.
Aciu, busiu praziopsojus
Kimchi tikras skanumynas, labai megstu 
Papildyta:
Parasyk, kaip gavos ir kiek laikei, labai ydomu


Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2014 11 05, 11:58)
As uzvakar klausiau irgi to pateis.Tai uzsiraugiau jau,ziuresiu kas gausis.Raugiau tik su suriu vandeniu be duonos.
Parasyk, kaip gavos ir kiek laikei, labai ydomu

QUOTE(Egliukasz @ 2014 11 05, 11:17)
Labas rytas
Gal kuri nors bandet rauginti burokelius?
Kazin koks skonis?Kazkaip raugintu darzoviu labai uzsimaniau..
Ne vien kopustu, noris kazka dar pabandyt 





aha, norėti daug ko galima. Ir aš užsimaniau raugintų kopūstų (pora metų jų neraugiau) Užraugiau trilitrinį ir vos įrūgo sušlemščiau labai skaniai kokį puslitrį. Ir ką- kitą dieną mano organizmas tranzitu jų atsikratė. Pamėginau dar po keletos dienų, porą šaukštų- vėl tas pat. Nepatinka mano žarnynui tos bakterijos. Teks susitaikyt.

burokėlius raugdavau virtus,nuluptus, nesmulkintus, be nieko, tik užpylus vandeniu. Kartais surūgusių skonis geras, o kartais išeidavo š. Nelygu kokia bakterija prisidaugindavo.
Reikia jusu pagalbos.
As pagaliau padariau dideli darba ir smulkiai susivedziau savo 3 dienu valgymus i chronometer, taigi isvados:
- angliu susidaro labia padoriai nuo 20 iki 80 g per diena
- baltymu ryskus perteklius! Vistienos diena, tai susidare net 130 g
bet ir siaip visada ju per daug .
Tai jus man pasakykite, kiek tu baltymu turetu susidaryti?
Ir ka tada valgyti ir nebadauti?
Riebalai vos normas virsija, anglys kaip tik, o baltymu per daug
P.S. svoris nekrenta
As pagaliau padariau dideli darba ir smulkiai susivedziau savo 3 dienu valgymus i chronometer, taigi isvados:
- angliu susidaro labia padoriai nuo 20 iki 80 g per diena

- baltymu ryskus perteklius! Vistienos diena, tai susidare net 130 g

Tai jus man pasakykite, kiek tu baltymu turetu susidaryti?
Ir ka tada valgyti ir nebadauti?
Riebalai vos normas virsija, anglys kaip tik, o baltymu per daug

P.S. svoris nekrenta

QUOTE(" voresta " @ 2014 11 05, 12:25)
aha, norėti daug ko galima. Ir aš užsimaniau raugintų kopūstų (pora metų jų neraugiau) Užraugiau trilitrinį ir vos įrūgo sušlemščiau labai skaniai kokį puslitrį. Ir ką- kitą dieną mano organizmas tranzitu jų atsikratė. Pamėginau dar po keletos dienų, porą šaukštų- vėl tas pat. Nepatinka mano žarnynui tos bakterijos. Teks susitaikyt.
burokėlius raugdavau virtus,nuluptus, nesmulkintus, be nieko, tik užpylus vandeniu. Kartais surūgusių skonis geras, o kartais išeidavo š. Nelygu kokia bakterija prisidaugindavo.

burokėlius raugdavau virtus,nuluptus, nesmulkintus, be nieko, tik užpylus vandeniu. Kartais surūgusių skonis geras, o kartais išeidavo š. Nelygu kokia bakterija prisidaugindavo.
As vienus uzraugiau isvirtus nesmulkintus,o kitus zalius nesmulkintus.Burokeliai nedidukai.Ziuresiu kaip gausis,ar tikrai nebus kaip s

Papildyta:
QUOTE(-sky- @ 2014 11 05, 12:39)
Reikia jusu pagalbos.
As pagaliau padariau dideli darba ir smulkiai susivedziau savo 3 dienu valgymus i chronometer, taigi isvados:
- angliu susidaro labia padoriai nuo 20 iki 80 g per diena
- baltymu ryskus perteklius! Vistienos diena, tai susidare net 130 g
bet ir siaip visada ju per daug .
Tai jus man pasakykite, kiek tu baltymu turetu susidaryti?
Ir ka tada valgyti ir nebadauti?
Riebalai vos normas virsija, anglys kaip tik, o baltymu per daug
P.S. svoris nekrenta
As pagaliau padariau dideli darba ir smulkiai susivedziau savo 3 dienu valgymus i chronometer, taigi isvados:
- angliu susidaro labia padoriai nuo 20 iki 80 g per diena

- baltymu ryskus perteklius! Vistienos diena, tai susidare net 130 g

Tai jus man pasakykite, kiek tu baltymu turetu susidaryti?
Ir ka tada valgyti ir nebadauti?
Riebalai vos normas virsija, anglys kaip tik, o baltymu per daug

P.S. svoris nekrenta

sakykit o apie koki chronometra kalbat?gal ir man reiktu nusipirkt,nes dabar sunku susigaudyt BRA kiekyje.