QUOTE(Egliukasz @ 2014 11 04, 21:22)
kažkaip vakare nustūmiau su kitu maistu, paskui aptikau, kad varškės per daug šaldytuve, reikėjo kažkaip naikint, tai iškepiau šitą
http://keistaipapras...so-plutele.html, tai tas sausas kokosas vėl sustojo skrandy

bet, dievaži, koks neskanus

jei vyrui nepaskanės jis šiandien, tai keliaus į šiukšlyną

mano vaikai tai jau net neberagauja mano paleo gardumynų
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 04, 22:13)
Pas mane šaldiklyje visad yra visiškai suvytintos (sausos) stirnienos, elnienos ar šerno kumpio atsargų. Tai pasiimu tokios mėsytės(baltymas), stiklainį savo karvukės sviesto(riebalas) ir kokių konservuotų žirnelių (angliavandeniai). Valgau sočiai, riebiai-porą kart paroj. Jei pritrūkčiau, tai bet kokioj parduotuvėj riebios varškės visad galima pasiimt. Paskutinės kelionės metu grįždama slovakiškos maskarponės užsifundijau. 0.5 kg indelio pakako porą kartų pavalgyt.
ai, tai keliaujat ne lėktuvu, kaip supratau
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 05, 13:25)
aha, norėti daug ko galima. Ir aš užsimaniau raugintų kopūstų (pora metų jų neraugiau) Užraugiau trilitrinį ir vos įrūgo sušlemščiau labai skaniai kokį puslitrį. Ir ką- kitą dieną mano organizmas tranzitu jų atsikratė. Pamėginau dar po keletos dienų, porą šaukštų- vėl tas pat. Nepatinka mano žarnynui tos bakterijos. Teks susitaikyt.
aš kažkaip galvočiau, kad ne nepatinka, o jų nėra

ypač, jei labai seniai nevalgėt... o juk tos raugo bakterijos, tai labai naudingos organizmui, gal reik po nedaug kasdien ir užsisėt jų žarnyne. Nors man JOKS maistas tokios reakcijos neiššaukia, o gaila, papiknaudžiaučiau
mėnuli, kažkada labai domėjaus tais gyvais, negyvais, jonizuotais vandenim, net knygą turiu, bet paskui supratau, kad tai ne panacėja, ir ne tame vandeny sveikatos esmė

o dėl skanesnio vandens, tai gal paprasto britos filtro užtektų

nes kalcis ir geležis vandeny sveikatai nieko blogo nedaro