Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Voresta,ka galvojate apie limfomasaza?galvoju issipirkt abonenta i tuos roll-shaper,kur pajudina limfa.Gal greiciau prasivalytu organizmas?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2014 11 07, 17:06)
Voresta,ka galvojate apie limfomasaza?galvoju issipirkt abonenta i tuos roll-shaper,kur pajudina limfa.Gal greiciau prasivalytu organizmas?

biggrin.gif tu, matyt, neturi kur pinigų dėt, nusipirk mini batutą ir galėsi kasdien pati tą limfą varinėt. O tas limfomasažas- tik norintiems kad kazkas už juos viską darytų.
Šokinėjimas ant batuto priverčia limfą tekėti iki 30 kartų stipriau.
To tau jokie masažai neduos. Aš iškart po to straipsnio nusipirkau Kettler 120 cm skersmens batutą ir žiemą rimtai limfą varinėju. Vasarą tai ir taip veiklos pilna..
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2014 11 07, 16:06)

Aš šiuo metu einu į limfodrenažinį-presoterapiją. Stebuklo nebus, bet blogiau irgi. Ypač turėtų būti naudingi, kas turi bėdų su tinimais...

O dėl vandens, geras klausimas. Aš geriu per prievartą kiekvieną stiklinę. Išgeriu 1-1,5l. O realiai jei klausyčiau savo organizmo, tai jis man nė puse žodžio nepasakytų, kad jam reikia išgert. Kas yra troškulys - aš nežinau. Tai ir geriu, nes visur rašo, kad mūsų organizmas sudarytas iš vandens.
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 11 07, 16:57)

Voresta, tai kiek vandens gerti, kad būtų užtektinai? Kažkada seniau sakei kad iš vis mažai jo reikia. Nuo ko tai priklauso?

nežinau kiek reikia gerti, sakiau, kad paprastai jo galima gert tik tiek kiek norisi, bet neprivaloma, jei nesinori.
Tačiau pradedantiesiems reikia, ypač, jei reikia grybelio atliekas plaut lauk.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 07, 17:26)
biggrin.gif tu, matyt, neturi kur pinigų dėt, nusipirk mini batutą ir galėsi kasdien pati tą limfą varinėt. O tas limfomasažas- tik norintiems kad kazkas už juos viską darytų.
Šokinėjimas ant batuto priverčia limfą tekėti iki 30 kartų stipriau.
To tau jokie masažai neduos.  Aš iškart po to straipsnio nusipirkau Kettler 120 cm skersmens batutą ir žiemą rimtai limfą varinėju. Vasarą tai ir taip veiklos pilna..

Turim kieme batuta,pasokinesiu su mazium kartu biggrin.gif
Nea tie roll=shaper reikia paciai daryt pratimus,tik kad tokie rutuliukai masazuoja ir judina limfa blush2.gif Turiuuuuuu kur pinigus det,o kad ju daug ir neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 07, 16:31)
nežinau kiek reikia gerti, sakiau, kad paprastai jo galima gert  tik tiek  kiek norisi,  bet neprivaloma, jei nesinori.

Nesutikčiau. Jei klausyčiau organizmo, kelias dienas iš eilės galėčiau negert nė lašo vandens. Turbūt nelabai normalu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 07 lapkričio 2014 - 16:47
QUOTE(juste10 @ 2014 11 07, 17:41)
Turim kieme batuta,pasokinesiu su mazium kartu biggrin.gif

jei tas kieme- didelis, tai ne tas gaunasi.
Atsakyti
Pagal viska nusprendziau, kad pas mane ketogeninis katabolinis disbalansas (daug valgau, sveriu mazai, kazkur metai kaip kandida turiu). Kokios maisto proporcijos turetu buti gal kas patars?
Pagal mano svori gautusi 55 baltymų, 137 riebalų ir 44 angliavandenių, bet as ne pro kur neitelpu taip, man angliu ir ir baltymu dvigubai gaunas.. valgau socius pusrycius (kiausiniene su spinatais, lasinukais, kartais lasisa, plius darzoves), taipogi sociuspietus, bet popiet jau isalkstu, uzkandu kokosu aliejaus, vistiek alkana, suvalgau lazdynu riesutu kartais, o grizus kaip isprotejus noriu valgyt. Tarkim vakarienei suvalgau pusantros krutineles vistienos su daug brokoliu, morku ir grietinele ant virsaus ir vis tiek alkana. Nezinau kaip ta alkanuma sutramdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 07, 17:52)
jei tas kieme- didelis, tai ne tas gaunasi.

O be batuto pagal video Talalakino ar tiktu pasokinet?kiek min reikia sokinet?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2014 11 07, 18:09)
O be batuto pagal video Talalakino ar tiktu pasokinet?kiek min reikia sokinet?

nelabai, sumuši sąnarius. Jis jaunas, jam galima biggrin.gif
O šokinėt reikia trumpai, bet visa jėga. Su keletos min pertraukomis.
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2014 11 07, 18:02)
Pagal viska nusprendziau, kad pas mane ketogeninis katabolinis disbalansas (daug valgau, sveriu mazai, kazkur metai kaip kandida turiu). Kokios maisto proporcijos turetu buti gal kas patars?
Pagal mano svori gautusi 55 baltymų, 137 riebalų ir 44 angliavandenių, bet as ne pro kur neitelpu taip, man angliu ir ir baltymu dvigubai gaunas.. valgau socius pusrycius (kiausiniene su spinatais, lasinukais, kartais lasisa, plius darzoves), taipogi sociuspietus, bet popiet jau isalkstu, uzkandu kokosu aliejaus, vistiek alkana, suvalgau lazdynu riesutu kartais, o grizus kaip isprotejus noriu valgyt. Tarkim vakarienei suvalgau pusantros krutineles vistienos su daug brokoliu, morku ir grietinele ant virsaus ir vis tiek alkana. Nezinau kaip ta alkanuma sutramdyt  g.gif

kiek daržovių gr. vienoj porcijoj tau išeina? Ar per dieną triskart valgydama suvalgai apie kilogramą daržovių?
O pusantros krūtinėlės- kiek tai pasvėrus išeitų?
Jei padidini baltymų ir angliavandenių dalį, privalai didinti ir riebalų, kad išlaikyt santykį. Tada būsi sotesnė.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 07, 16:29)
nesuklydai? Nes šitoj reklamoj rašo apie
šokoladą, plaktą grietinėlę, kiaušinius ir lašinukus. O kalba apie Stokholmo dietą g.gif

Na kad ta pati, dzin tas £9, gal reikia uzsiregistruoti, noriu pazvengt biggrin.gif Galbut po to reiktu sukurti straipsniuka apie tai, kaip kompanijos tokios sh.. mala ir galbut nuotraukas ima is interneto ir prideda savo straipsniu smile.gif Noretusi jau atmust zmonems nora tiketi tokiomis metabolizma balansuojanciomis dietomis biggrin.gif Gal ir pinigus atgausiu po savaites, kai suma pakelsiu, kodel lasinuku ir grietineles meniu nebuvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 11 07, 18:02)
Pagal mano svori gautusi 55 baltymų, 137 riebalų ir 44 angliavandenių, bet as ne pro kur neitelpu taip, man angliu ir ir baltymu dvigubai gaunas.. valgau socius pusrycius (kiausiniene su spinatais, lasinukais, kartais lasisa, plius darzoves), taipogi sociuspietus, bet popiet jau isalkstu, uzkandu kokosu aliejaus, vistiek alkana, suvalgau lazdynu riesutu kartais, o grizus kaip isprotejus noriu valgyt. Tarkim vakarienei suvalgau pusantros krutineles vistienos su daug brokoliu, morku ir grietinele ant virsaus ir vis tiek alkana. Nezinau kaip ta alkanuma sutramdyt  g.gif

Ar koki tyrima daretes jog zinot,kad turite kandida?
Atsakyti