Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Azu @ 2014 10 30, 19:42)
Mano galva, viens kitam netrukdo. t.y kakiu aptarinejimas tikrai netrukdo ezoteriniams ieskojimams , jei tik zmogui to reikia.

Suprasti kur tikras o kur iliuzinis dvasingumas ziauriai nepaprasta .

ai, netrukdo, tikrai... drinks_cheers.gif O kaka labai svarbus dalykas... biggrin.gif

taip, nelengva... smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 10 30, 19:50)
Matyt nevisada perimami/perduodami/paveldimi  pazeisti genai. Jei tai kazkas apie karmas, tai as apie jas neismanau.

smile.gif
Atsakyti
Jei 1-am svorio kg reikia 1g baltymo, tai man galva neisnes kaip jo nepadauginti. Mano 2 valgymai: vistos koja, sparagines pupeles, briuselio kopusteliai, ghi, kokosu aliejus, varske, grietine. Baltymo net 97g. Jei valgyciau tik puse vistos kojos ir puse pokelio varskes, susidarytu labai mazai koloriju, per mazai. Tai kaip cia su tuo baltymu daryti? Skaiciau ir kitokia nuomone del baltymo, kad nevirsyti 100 g. parai.
Atsakyti
Galvojau apie kakas padiskutuoti, bet gal susilaikysiu. Matyt reikia rura svestu vandeniu apsiplauti, kad viskas lengvai slystu... Grazaus vakaro.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 10 30, 18:51)
tai kodėl tada asocialioje šeimoje, kur mama valgo bet ką, išgeria, rūko, gimsta sveikas vaikas? Kaip tada jis neperima blogos mamos mikrofloros? Viskas ne taip paprasta, Nidulia, deja...  rolleyes.gif

o kas sakė, kad pas tą mamą bloga mikroflora ? g.gif
Gal kaip tik labai gera?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 30, 20:37)
Galvojau apie kakas padiskutuoti, bet gal susilaikysiu. Matyt reikia rura svestu vandeniu apsiplauti, kad viskas lengvai slystu... Grazaus vakaro.

на йей дискутоти апие тай эзотеришкай, тай юсу проблема ира каупимас ир немокейимас палейсти.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 10 30, 19:46)
на йей дискутоти апие тай эзотеришкай, тай юсу проблема ира каупимас ир немокейимас палейсти.

kaip tik nieko nekaupiu ir prie nieko nesu perdetai prisirisusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 30, 20:37)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 10 30, 20:46)
o kas sakė,  kad pas tą mamą bloga mikroflora ? g.gif
Gal kaip tik labai gera?

Bet kaip tai paaiskinti, jei asociali mama vartoja batona su alumi uzgerdama. Kaip tada gali buti gera mikroflora? g.gif Ir jai gimsta sveikas vaikas.
Galvojau apie kakas padiskutuoti, bet gal susilaikysiu. Matyt reikia rura svestu vandeniu apsiplauti, kad viskas lengvai slystu.

Kazkaip nelabai juokinga net smile.gif Tas svestas vanduo ir religija tai ne prie ko cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 30 spalio 2014 - 20:11
Bet siaip mane vis tiek vienas klausimas apie paleo neramina... Jei tai yra teisingas ir tikras maistas, tai turetu buti taip, kad ilgesni laika teisingai besimaitinantis organizmas pasiektu sveikatos busena, nepriklausomai koks nukrypimas pas ji bebutu.

Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 30, 21:09)
Bet kaip tai paaiskinti, jei asociali mama vartoja batona su alumi uzgerdama. Kaip tada gali buti gera mikroflora?  g.gif Ir jai gimsta sveikas vaikas.

Karma pas ja gera
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 10 30, 21:12)
Bet siaip mane vis tiek vienas klausimas apie paleo neramina... Jei tai yra teisingas ir tikras maistas, tai turetu buti taip, kad ilgesni laika teisingai besimaitinantis organizmas pasiektu sveikatos busena, nepriklausomai koks nukrypimas pas ji bebutu. 

Papildyta:

Karma pas ja gera

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tai cia klausimas.

Atsakyti
Daaaaa..... schmoll.gif

O as vat pasiteirauti norejau, kaip ten vistos skrandukus su moliugu gaminat? Nepamenu kuri taip apetytnai nupasakojo, tad snd prigriebiau skranduku ir as.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 30, 21:09)
Bet kaip tai paaiskinti, jei asociali mama vartoja batona su alumi uzgerdama. Kaip tada gali buti gera mikroflora?  g.gif Ir jai gimsta sveikas vaikas.

O kaip suprasti, kad mano drauge batonus ir cipsus eda ir nera gyvenime antibiotiku ragavusi o as prie tu batonu ir saldainiu - sirgau kruva ligu? Mamos genetika ir mikrofluora perduota. Gal tos alkoholikes mama labai teisingai maitinosi, tai ir dukrai pasiseke, nors laka alu su batonu:D
Ir kodel visos mano ligos stebuklingai isgaravo butent tada, kai pradejau ziureti ka dedu I burna ir atsisakiau visu cukru bei krakmolu??
Atsakyti