QUOTE(-sky- @ 2014 10 30, 20:20)
Daaaaa.....
O as vat pasiteirauti norejau, kaip ten vistos skrandukus su moliugu gaminat? Nepamenu kuri taip apetytnai nupasakojo, tad snd prigriebiau skranduku ir as.

O as vat pasiteirauti norejau, kaip ten vistos skrandukus su moliugu gaminat? Nepamenu kuri taip apetytnai nupasakojo, tad snd prigriebiau skranduku ir as.
Aš paprastai ruošiu: moliūgą stambokais šiaudais sutarkavau, pakepinau vištos taukuose, kol apminkštėjo bet dar gana traškūs yra. Skrandžius siaurom juostelėmis supjausčiau ir sumečiau į moliūgus. Viską dar kokias 7 min pakepiau. Moliūgai jau buvo minkšti (nemėgstu jų nedakeptų) o skrandukai buvotik tik iškepę, bet jau be kraujų. Pagal jų spalvą ir kepimo laiką žiūriu. Per ilgai kepant jie nemaloniai kieti pasidaro. Tiesa į viską dar saują petražolių įmečiau kepdama.