Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Izidora @ 2014 10 30, 14:50)
Tą ir turiu omeny sakydama pigus šampūnas - už 3-10 Lt. Nors negali sakyt, prekybos centruose daugelis atsirenka ir prisitaiko savo poreikiams ir tuos nebrangius šampūnus. mano plaukai sausi ir linkę šiauštis bei pūstis, ypač nuo drėgmės ar tik išplovus ir džiūstant. Tad šampūnams negaila. Pureology Lietuvoje pirkau už 100 Lt maždaug (po 250 ml šampūnas ir balzamas), bet nemanau, kad verti tos kainos. Žinoma, kas netinka man, galbūt tiks kitai, tad šioj srity labai individualiai reikia atsirinkti, kas kam tinka... smile.gif

Aaa, dabar aiškiau. Svarbu žinoti, kokie pasirinkimai, atsiliepimai ir pačiam atsirinkti smile.gif Dėl to ir sunku patarti dėl kosmetikos kitam.

Greituoju būdu žiūrėjau bernužėliams batukų.. atkreipkit dėmesį į emblemą.. bigsmile.gif
Būt buvę odiniai, būčiau užpirkus visokių dydžių ir keliems metams į priekį biggrin.gif http://www.6pm.com/b...ref=pd_sims_p_1

Ačiū, Gerdulka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 30 spalio 2014 - 13:49
Renkama 4u.gif
Ideeli.com
6pm
Hautelook
Earthshiftproducts
Century21
Iherb
Finishline
Allheart
Bluefly
Tanforless
Vitacost
Forever21
LastCall
Aeropostale
Partycity
Macys
Kohls
Thebodyshop
Samsonite
Paulaschoice
1stopkidzshop
Disney -15%
Yoox
1 save on lens
Talbots
Cabelas nedaug truksta iki freeship
Jcpenney
6pm
Target
Hanes
Drugstore
Gymboree
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

Cabelas prisijunkite - labai nedaug truksta iki freeship 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 30 spalio 2014 - 14:12
QUOTE(Juorita @ 2014 10 30, 11:06)
Gal šios firmos rūbų kas turite? Kaip dydžiai? Ar atitinka? http://www1.macys.co...n...D3&spc=1914

Man kol kas atitikdavo, turiu 2 sukneles, dabar laukiu tunikos su timpėm. Kažkaip jau dėl išmieros nesijaudinu 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinkite prašau patirtimi, kaip išsirinkti pūkinę striukę - paltuką iš pvz Macys, kad būtų tikrai šilta mūsų žiemoms. Kiek užmečiau akį Macys nelabai rašo kiek striukėje pūkų ir plunksnų. Žinau, kad šis santykis lemia jų šiltumą. Dabar turiu su užpildu 55% pūkų ir 45% pluksnų ir man su ja jau dabar per šalta. verysad.gif dydžiai ten kaip suprantu kaip daugumoj US, jei perku M, iš ten žiūrėti S?

Ačiū
Atsakyti
Dėkui už jcrew, tikrai merinukas tikras GĖRIS. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Disaster @ 2014 10 30, 14:10)
Tikiuos plusa reikiama linkme  lotuliukas.gif  visai mielai ryt ryte uzsukciau  ax.gif

thumbup.gif jau ir uz poros valandikiu lauksiu,kas zaliuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 30 spalio 2014 - 15:29
QUOTE(Chardonnay @ 2014 10 30, 11:56)
Aš tai skalbiu juos vilnos režimu (30 temperatūroj), ir pagręžia man juos ir džiovinu ant džiovyklos metalinės (ne ant kokios virvės, kad nesusigarankščiuotų) ir tikrai viskas gerai jiems. Paskui išlyginu ir vsio smile.gif Bet kitoms merginoms būna, kad sutraukia, gal nuo skalbenkės priklauso g.gif  Bet mano visai paprasta ta mašinka..

As ant 30 laipsniu nerizikuociau, neseniai sugadinau viena mylimiausiu merino-lino megztuka... verysad.gif Maksimum 20 laipsniu dabar dedu...
QUOTE(Dzin Budizmas @ 2014 10 30, 15:19)
Pasidalinkite prašau patirtimi, kaip išsirinkti pūkinę striukę - paltuką iš pvz Macys, kad būtų tikrai šilta mūsų žiemoms. Kiek užmečiau akį Macys nelabai rašo kiek striukėje pūkų ir plunksnų. Žinau, kad šis santykis lemia jų šiltumą. Dabar turiu su užpildu 55% pūkų ir 45% pluksnų ir man su ja jau dabar per šalta.  verysad.gif dydžiai ten kaip suprantu kaip daugumoj  US, jei perku M, iš ten žiūrėti S?

Elementariai, guglinat modelio pavadinima ir randat issamesni sudeties aprasyma. Dydis nuo firmos priklauso, bet paskutiniu metu vis labiau ima atitikt, nebera didinti.
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 10 30, 16:28)
thumbup.gif jau ir uz poros valandikiu lauksiu,kas zaliuoja mirksiukas.gif

Jei nesunku,pažiūrėkit,ar aš galiu vyrą siųsti siuntinio,neturiu kantrybės laukti,kol Taurė pabus ir atsiųs kvietimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ukmė: 30 spalio 2014 - 15:34
Gal kas patars kaip Michael Kors pūkinukių dydžiai? su 94/79/99 imt M? žiūriuosi tokią
http://www1.macys.co...l...3D1&spc=152
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Navigatore: 30 spalio 2014 - 15:56
QUOTE(Dzin Budizmas @ 2014 10 30, 15:19)
Pasidalinkite prašau patirtimi, kaip išsirinkti pūkinę striukę - paltuką iš pvz Macys, kad būtų tikrai šilta mūsų žiemoms. Kiek užmečiau akį Macys nelabai rašo kiek striukėje pūkų ir plunksnų. Žinau, kad šis santykis lemia jų šiltumą. Dabar turiu su užpildu 55% pūkų ir 45% pluksnų ir man su ja jau dabar per šalta.  verysad.gif dydžiai ten kaip suprantu kaip daugumoj  US, jei perku M, iš ten žiūrėti S?

Ačiū

Skaityti aprasymus. Fill power gerai kai 750-800. Dar buna pamineti visokie patentuoti audiniai, kaip daro pvz Columbia. Siaip tai Macys nera geriausia vieta ieskot siltu striukiu, geriau specializuotos parduotuves ir isparduotuves, ziureti Marmot, Columbia, TNF gamintojus.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 10 30, 13:40)
Greituoju būdu žiūrėjau bernužėliams batukų.. atkreipkit dėmesį į emblemą.. bigsmile.gif
Būt buvę odiniai, būčiau užpirkus visokių dydžių ir keliems metams į priekį  biggrin.gif  http://www.6pm.com/b...ref=pd_sims_p_1

va čia tai emblema bigsmile.gif thumbup.gif

ačiū už siuntinuką wub.gif
aeropostale sweatpants wub.gif prieš tai buvau ištikima aberio treningams nešiojimui po namus, dabar šitas išbandžiau wub.gif tikiuosi po skalbimo pirmo nenusivilsiu biggrin.gif tiesa, kokių 10 cm reiks nusikirpt, nes laaabai per ilgos biggrin.gif

GAP suknelės mano panelytei wub.gif wub.gif pati tokių norėčiau, jau tokios smagios ir gražios wub.gif gaila nėra didesnių tokių biggrin.gif

visa kita irgi thumbup.gif cool.gif

sierroj kodukas geresnis gal yra?
Atsakyti
Junkimės prie lastcall.com, yra nuolaidu Extra 30%–40% off fall finds for her + extra 10% on top of sale šiandien paskutinė diena!!
Atsakyti