Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Navigatore @ 2014 10 30, 15:55)
Gal kas patars kaip Michael Kors pūkinukių dydžiai? su 94/79/99 imt M? žiūriuosi tokią 
http://www1.macys.co...l...3D1&spc=152

jus galit 4u.gif biggrin.gif , o kvietimus as rasau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 30 spalio 2014 - 16:38
QUOTE(Lauragana @ 2014 10 30, 16:29)
Junkimės prie lastcall.com, yra nuolaidu Extra 30%–40% off fall finds for her + extra 10% on top of sale  šiandien paskutinė diena!!

o kepurems taxai butu ?
Atsakyti
QUOTE(Navigatore @ 2014 10 30, 15:55)
Gal kas patars kaip Michael Kors pūkinukių dydžiai? su 94/79/99 imt M? žiūriuosi tokią 
http://www1.macys.co...l...3D1&spc=152

M imciau.
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 10 30, 17:29)
jus galit  4u.gif  biggrin.gif , o kvietimus as rasau  biggrin.gif

Čia gal man atsakymas? smile.gif
Ačiū, jau gavau ir į el. pasta kvietimą, vyrui nuorodymas jau irgi duotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 10 30, 16:45)
Čia gal man atsakymas? smile.gif
Ačiū, jau gavau ir į el. pasta kvietimą, vyrui nuorodymas jau irgi duotas smile.gif

Ai nu jo ne ta pacitavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2014 10 29, 15:22)
As perimciau ax.gif

ok 4u.gif
QUOTE(Carlin @ 2014 10 30, 02:08)
aš tai neturiu tiek laiko, kad kažką rankomis skalbti  biggrin.gif todėl tiek merino vilną, tiek kašmyrą, tiek šilką plaunu mašinoje specialia rankinio plovimo programa. Tik aš dar papildomai išjungiu gręžimą. Nes toje programoje pas mane vistiek yra kažkiek apsukų, tai aš išvis jas išjungiu. Tada jei šilkas, kabinu ant minkštų pakabų ir leidžiu nuvarvėt, o merino vilną ir kašmyrą švelniai rankomis nusausinu ir džiovinu ant rankšluosčių patiesus. Nieks nesusigadina, nieks nesusitraukia, jcrew merinukai jau ir po ne vieno tokio skalbimo tokie patys minkšti ir atrodo kaip nauji smile.gif

Bijau tokius rūbus sugadinti skalbiant ne pagal isntrukcijas . Ypac jcrew kašmyrai nėra pigūs doh.gif Todėl viską tempiu į valyklą, jei to reikalauja etiketė .
Papildyta:

QUOTE(dager @ 2014 10 30, 03:45)
Sveikos
o Vilnius irgi gavo  smile.gif ?

joa

QUOTE(Carlin @ 2014 10 30, 03:52)
šiaip tai jo, jcrew mėgėjai tokių rankovių smile.gif
bet man tai irgi jos visai patinka biggrin.gif net pastebėjau, kad ir kitų megztinių normaliomis rankovėmis rankoves pradėjau raitoti biggrin.gif

Kiek paziurejau, pas man pagrindas jcrew ir tommy megstiniai. Jcrew dauguma su turmpesnem rankovem, ir jau esu seniai pastebejus, kad ilgas rankoves irgi automatiskai pasitempiu iki 3/4. jei rimtai, tai man tos 3/4 atrodo labai "hot" ant jcrew megstiniu. Net nemoku paaiskinti kodel.

Noriu nauju jcrew megstuku, bet siemet dar neziurejau. Ar yra vertu demesio ?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 30, 16:21)
va čia tai emblema  bigsmile.gif  thumbup.gif 

ačiū už siuntinuką  wub.gif
aeropostale sweatpants  wub.gif  prieš tai buvau ištikima aberio treningams nešiojimui po namus, dabar šitas išbandžiau  wub.gif  tikiuosi po skalbimo pirmo nenusivilsiu biggrin.gif tiesa, kokių 10 cm reiks nusikirpt, nes laaabai per ilgos biggrin.gif

GAP suknelės mano panelytei  wub.gif  wub.gif  pati tokių norėčiau, jau tokios smagios ir gražios  wub.gif  gaila nėra didesnių tokių biggrin.gif

visa kita irgi  thumbup.gif  cool.gif

sierroj kodukas geresnis gal yra?

prašom nuorodą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2014 10 30, 17:42)

Kiek paziurejau, pas man pagrindas jcrew ir tommy megstiniai. Jcrew dauguma su turmpesnem rankovem, ir jau esu seniai pastebejus, kad ilgas rankoves irgi automatiskai pasitempiu iki 3/4. jei rimtai, tai man tos 3/4 atrodo labai "hot" ant jcrew megstiniu. Net nemoku paaiskinti kodel.

nu bliamba, pabandyk per nuolaidas Landsend kašmyrą biggrin.gif be proto fainas ir gerai nešiojasi
http://www.landsend....eater/id_273421
http://www.landsend....eater/id_259740
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 10 30, 14:30)
jus abi galit atvaziuot  4u.gif 
as namuose  jau esu smile.gif

O manęs nekviečiat ? verysad.gif
Ryt į darbą labai norėčiau. Neapmokėtų sąskaitų neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 10 30, 17:42)

va tas žodi "hot" čia labai tinka biggrin.gif drinks_cheers.gif
šių metinių nepirkau nieko, bandau senus damušt biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 10 30, 17:48)
prašom nuorodą biggrin.gif

prašom smile.gif aišku mano ūgis ne kažką, bet tokių per ilgų treningų dar neturėjau cool.gif XS dydžio vidinė siūlė 81 cm

QUOTE(Gafsa @ 2014 10 30, 17:48)
nu bliamba, pabandyk per nuolaidas Landsend kašmyrą biggrin.gif  be proto fainas ir gerai nešiojasi
http://www.landsend....eater/id_273421
http://www.landsend....eater/id_259740

o jis nedidintas? XS ir bus XS, ar toks labiau S/M? nes kiek ką pirkau iš čia, visi XS didoki ax.gif nu nesinori tokių, nors tu ką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 30 spalio 2014 - 18:00
QUOTE(Carlin @ 2014 10 30, 17:59)
va tas žodi "hot" čia labai tinka biggrin.gif  drinks_cheers.gif
šių metinių nepirkau nieko, bandau senus damušt  biggrin.gif
prašom smile.gif aišku mano ūgis ne kažką, bet tokių per ilgų treningų dar neturėjau  cool.gif  XS dydžio vidinė siūlė 81 cm
o jis nedidintas? XS ir bus XS, ar toks labiau S/M? nes kiek ką pirkau iš čia, visi XS didoki  ax.gif  nu nesinori tokių, nors tu ką...

Sau S visad pirkdavau. Nors iš tradicinio M irgi neiškrisčiau. Man pasirodė, kad mažiau didinti nei medvilniniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 30 spalio 2014 - 18:04
QUOTE(kipitun @ 2014 10 30, 17:53)
O manęs nekviečiat ?  verysad.gif
Ryt į darbą labai norėčiau. Neapmokėtų sąskaitų neturiu  unsure.gif

Vakar viena buvo raudona, siandien taip pat kol kad dar raudona , unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 10 30, 18:08)
Vakar viena buvo raudona, siandien taip pat kol kad dar raudona ,  unsure.gif

O mano yra raudonų? 4u.gif
Atsakyti