Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

Bute greiciausiai zemos lubos. Name su 3m lubom gali atrodyt dar siauresnis.

Standartiskai visi darytu veidrodini varianta, ty svetaine i vakarus. Pagal jusu planeli garazas mes amzina seseli paradiniam kiemui, svetaineje po pietu irgi jau saules nebebus, kai tuo tarpu kambariai bus stipriai perkaitinti nes vakarines puses seseliuoti neiseina.

QUOTE(konfetee @ 2014 11 03, 13:20)
Koridoriaus plotis numatytas 120 cm, nors aišku norėtųsi dar platesnio. Dabar bute turim 115 cm, kaip ir pakanka, nesijaučia, kad "spaudžia". Tai galvoju nebūtų tragedija ir 120 cm. Tik aišku kai namas, tai ir norisi daugiau erdvės. Bet nesinori ir kambarių ploto aukoti. Ir platesnio namo nenorim, nes ir taip sklypas siauras ir ilgas, ir plius yra gi numatyti atstumai iki ribų.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 11 03, 14:41)
Bute greiciausiai zemos lubos. Name su 3m lubom gali atrodyt dar siauresnis.

Standartiskai visi darytu veidrodini varianta, ty svetaine i vakarus. Pagal jusu planeli garazas mes amzina seseli paradiniam kiemui, svetaineje po pietu irgi jau saules nebebus, kai tuo tarpu kambariai bus stipriai perkaitinti nes vakarines puses seseliuoti neiseina.

Ačiū už jūsų nuomonę smile.gif
Dėl koridoriaus tai taip, galvojau apie tai, kad aukštesnės lubos siauris bendrą vaizdą, nes dabar lubų aukštis 265 cm.

Dėl veidrodinio varianto tai ne ne ne, nenorim taip smile.gif dabar gyvenam pilnai pietiniam bute, dievinam saulę ir šviesą smile.gif todėl norim kuo daugiau saulės spindulių gaut ir svajonių namuke smile.gif o dėl šešėlio kieme, tai net nepagalvojau, bet man tai netrukdo, nes svajojam, kad visas veiksmas vyks toj kiemo pusėj, į kurią išeina terasa smile.gif iš priekio tik įvažiavimas ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2014 11 03, 14:39)
manyčiau mums 120 cm tikrai pakaks smile.gif tik vizualiai plane toks siauras atrodo, nes ilgas  doh.gif

Pilnai pakaks drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2014 11 03, 14:41)
Pagal jusu planeli garazas mes amzina seseli paradiniam kiemui, svetaineje po pietu irgi jau saules nebebus, kai tuo tarpu kambariai bus stipriai perkaitinti nes vakarines puses seseliuoti neiseina.

Nesupratau... kaip tas garažas gali mesti šešėlį, jei jis šiaurinėje pusėje? g.gif Ar kažką ne taip matau lens.gif
Atsakyti
Mano sklypas lygiai taip pat su ivaziavimu is siaures. Visus miegamuju langus dariau i pietus del lygiai tos pacios priezasties.

Jums manau reiktu svetaine ir garaza sukeisti vietomis, o kambarius tris rikiuot visus i viena eila pietineje puseje.

Mano galva pati nenaudingiausia sviesa yra is siaures rytu, nes kad ja megautis reikia keltis labai anksti del to garazui tai puikiausia vieta. O siaures vakarai yra apsviesti vasara praktiskai iki pat 11h vakaro. Del to ten geriausia vakarot kieme. Na nebent is ten uzstoja aukstas pastatas.

QUOTE(konfetee @ 2014 11 03, 13:46)
Ačiū už jūsų nuomonę smile.gif
Dėl koridoriaus tai taip, galvojau apie tai, kad aukštesnės lubos siauris bendrą vaizdą, nes dabar lubų aukštis 265 cm.

Dėl veidrodinio varianto tai ne ne ne, nenorim taip smile.gif dabar gyvenam pilnai pietiniam bute, dievinam saulę ir šviesą smile.gif todėl norim kuo daugiau saulės spindulių gaut ir svajonių namuke smile.gif o dėl šešėlio kieme, tai net nepagalvojau, bet man tai netrukdo, nes svajojam, kad visas veiksmas vyks toj kiemo pusėj, į kurią išeina terasa smile.gif iš priekio tik įvažiavimas ir tiek smile.gif

Atsakyti
Tai įvažiavimas į garažą ir gaunasi iš šiaurės pietų, "Š" raidę pažymėjau pačiam kampe, nes ten ir yra šiaurė, ne iš apačios. Arba aš jūsų, ***, nesupratau smile.gif
Atsakyti
Tiesa, aplinkui dar nėra nei vieno namo, nes įsigijom sklypą naujai formuojamam kvartale. Tai kaimynus turim kol kas tik iš vienos pusės, bet jų dar net nesam matę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 03 lapkričio 2014 - 14:45
Vieno vaiko kambarys gaunasi siaurinej pusej ir dar ribojasi su katiline? Ar ten tik darbo kambarys numatytas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 lapkričio 2014 - 15:27
QUOTE(konfetee @ 2014 11 03, 14:13)
Tai įvažiavimas į garažą ir gaunasi iš šiaurės pietų,

Kas cia per naujadaras? Siaures pietu, kaires desines per virsu is apacios biggrin.gif...

user posted image
Ideali vieta garazui yra apatine kaire saule, nes ten sviesu buna tik labai anksti ryte ty tarp 5 ir 8h ryto. Vieta kur apatine desine saule puikiai tinka vasara pavakarot, nes saule leidzias 22-23h.

Cia dar viena naudinga iliustracija
user posted image

"Š" raidę pažymėjau pačiam kampe

Taip kaip "Š" lapo centre maniau jog siaure yra taisiklinga apacia i namo kampa nekreipiau demesio, eriausiai reikejo papiesti krypti su rodykle smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 03 lapkričio 2014 - 15:30
QUOTE(*** @ 2014 11 03, 16:26)

Būtent taip pas mus ir suorientuota viskas. Labai geri pavyzdžiai drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 11 03, 16:22)
Vieno vaiko kambarys gaunasi siaurinej pusej ir dar ribojasi su katiline? Ar ten tik darbo kambarys numatytas?

Kol kas būtų darbo kambarys, nes turim vieną vaiką. O paskui taip - būtų vaiko kambarys. O kas blogo jei šalia katilinė? Siena skirianti kambarį ir katilinę, būtų stora kaip ir išorinės sienos.

QUOTE(*** @ 2014 11 03, 16:26)
Kas cia per naujadaras? Siaures pietu, kaires desines per virsu is apacios biggrin.gif...

Įvažiavimas iš Šiaurės-Rytų smile.gif Netaisyklingai pažymėjau smile.gif
Papildyta:
Pati perskaičius savo užrašą "šiaurės-pietų" nusijuokiau smile.gif na tikrai per žioplumą užrašiau.

Taigi va tuomet sakot netinkamas mano planas? Tas vienas vaiko kambarys gautų saulės tik vakare, o miegamasis ir kitas vaiko kambarys maždaug nuo pietų... negi taip blogai?
Atsakyti
As del kambariu nieko nesakiau, daugiau del svetaines. Mano manymu garazas geresneje vietoje negu svetaine.

QUOTE(konfetee @ 2014 11 03, 15:38)
Taigi va tuomet sakot netinkamas mano planas? Tas vienas vaiko kambarys gautų saulės tik vakare, o miegamasis ir kitas vaiko kambarys maždaug nuo pietų... negi taip blogai?

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 11 03, 17:07)
As del kambariu nieko nesakiau, daugiau del svetaines. Mano manymu garazas geresneje vietoje negu svetaine.

Man kaip žirafai, sunkiai daeina blush2.gif Man tik dėl terasos pusės garažas geresnėj vietoj nei svetainė.

Kaip būtų smagu daugiau nuomonių sužinot smile.gif
Atsakyti