Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

kokie jus idomus biggrin.gif ne kritikos bijau biggrin.gif tiesiog, moku pinigus uz tai, o tema skaitot ne tik jus smile.gif
Atsakyti
Nieko chebryte. Kai prasides statybos uzsuksiu i sakius ir informuosiu visus kas per projektas biggrin.gif
Atsakyti
Mielai prasom, kavos dar pakviesiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2014 11 05, 19:59)
Nieko chebryte. Kai prasides statybos uzsuksiu i sakius ir informuosiu visus kas per projektas biggrin.gif

Nereikės net važiuoti. Kai pradės statybas, kils labai daug įvairių klausimų, kurių sprendimui reikės paviešinti planą.

Bet aišku paliekam ramybėje.
Atsakyti
Man asmeniskai tikrai tas pats ar bus ikeltas tas galutinis projektas ar ne,tik vat idomu kai pradzioje tai ikelete projekta ir viskas buvo ok su tuo individualumu,o dabar jau viskas.Keldama projekta nepagalvojote,o gal ten viskas buvu buve labai gerai,visi butu isgyre ir vuolia pasitvirtinate projekteli,statote ir vargo nematote,kad individualu projekta cia ikelete ir visi mato, o dabar jau neee smile.gif
Atsakyti
O gal nieko nekeite? blush2.gif Tik taip pasake, kad sumazino, nori, kad paliktumet ramybeje, nes antra tema apie ta pati projekta visi diskutuoja, o mes juk lietuviai, patys protingiausi ir gudriausia, o cia tiek kritikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2014 11 05, 21:51)
O gal nieko nekeite? blush2.gif  Tik taip pasake, kad sumazino, nori, kad paliktumet ramybeje, nes antra tema apie ta pati projekta visi diskutuoja, o mes juk lietuviai, patys protingiausi ir gudriausia, o cia tiek kritikos doh.gif

tai ka ji apgaus? nekomentuoji ir viskas jei jau erzina demesys smile.gif ne mums juk ta nama stato smile.gif
tik man keista kai pradini projekta, uz kuri mokejo pinigus, rodyt galejo, o kai kazkas pasake kad nerodys savo projekto, pamaste kad ir ji nebenori rodyt smile.gif parodyt projekta jau butu savotiska padeka tiems kurie labiausiai jai padejo sutaupyti kelis simtus tukstanciu biggrin.gif
Atsakyti
Palikit jus ta knopke ramybeje, man jau nusibodo skaityti ta pati per ta pati, nes as to projekto net nemacius ir neissivaizduoju apie ka cia diskutuojama.
Aciu o knopkei sekmes statybose, tikuosi nesigailes del kvadraturos dydzio, pas mus 184 m2 su dvivieciu garazu, dabar statyciau mazesni, nes islaidos darant geromis medziagomis doh.gif
Atsakyti
Noriu dar paklausti del terasos, priduodant projekta ji turi buti pabraizyta? o jei pasikeicia norai , kai namas jau stovi, tarkim, dizainas pacios terasos? priduoti nama galima pakeitus toki dalyka?
nes as apie ja noreciau galvoti, kai namas stoves, matysime kiek erdves lieka iki ribos, kaip galima atsitverti labiau nuo kaimynu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 06 lapkričio 2014 - 20:10
visa tai turi papasakoti Jusu nuostabusis architektas..

p.s. statant pati nama, tuo labiau dudeli, norai keisis n kartu net statybu metu. Pamatysit smile.gif Pazadu.

QUOTE(knopke* @ 2014 11 06, 18:46)
Noriu dar paklausti del terasos, priduodant projekta ji turi buti pabraizyta? o jei pasikeicia norai , kai namas jau stovi, tarkim, dizainas pacios terasos? priduoti nama galima pakeitus toki dalyka?
nes as apie ja noreciau galvoti, kai namas stoves, matysime kiek erdves lieka iki ribos, kaip galima atsitverti labiau nuo kaimynu

Atsakyti
Terasa nupiesta,man tik iskilo toks klausimas...o ironijos cia nereikia wink.gif
Gerai,kai norai nesikeicia tiems,kurie stato mazus namus biggrin.gif
Atsakyti
Nebus problemu del terasu, (nuo zmoniu cia priklauso), as jos net nerodau projekte.
Mazuose - maziau pakeitimu, didesniuose - daugiau.
Labai butu smagu, kd cia parasytumete, kai jau statybos eis i pabaiga.. mirksiukas.gif

QUOTE(knopke* @ 2014 11 06, 20:40)
Terasa nupiesta,man tik iskilo toks klausimas...o ironijos cia nereikia wink.gif
Gerai,kai norai nesikeicia tiems,kurie stato mazus namus biggrin.gif

Atsakyti