Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

Draugai gyvena ka tik pastatytame name, vieno auksto, jau sake gailisi, bet kadangi sklypas didelis, tai ir state vieno auksto. minusas tas, kad norejosi miegamos erdves virsuj, ramybes zonos smile.gif nors isplanuota puikiai, viena dalis kambariai, kita - svetaine ir tt

na, o jei butu sklypas nors 20/25 a, mes ir butume galvoja tik apie vieno auksto, bet nepasilikti sau pievos, vietos lauko zidiniui ir "uzpakaliuotis" su kaimynu tvora - nesinorejo
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 11 12, 20:09)
Draugai gyvena ka tik pastatytame name, vieno auksto, jau sake gailisi, bet kadangi sklypas didelis, tai ir state vieno auksto. minusas tas, kad norejosi miegamos erdves virsuj, ramybes zonos smile.gif nors isplanuota puikiai, viena dalis kambariai, kita - svetaine ir tt

na, o jei butu sklypas nors 20/25 a, mes ir butume galvoja tik apie vieno auksto, bet nepasilikti sau pievos, vietos lauko zidiniui ir "uzpakaliuotis" su kaimynu tvora - nesinorejo

Toks įspūdis, kas daugelis labai neramiai gyvena, kad reikia net tiek atskirtas "ramybės" zonas daryt... Jokių problemų nematau vieno aukšto name nueiti į atskirą kambarį, užsidaryt ir pailsėti. Jei vyksta tūsas, tai visi tūsijas, nė viens nenori ramiai sau atsiskyręs sėdėti biggrin.gif. O paaugliai šiaip ar taip būna savo kambariuose daugiausia su ausinėmis, kai nepatinka/netinka tėvelių linksmybės:D.
Aš tai pagalvoju vien apie tvarkymąsi tų 2 aukštų doh.gif . Dabar pas mane grindys lygios visur, greit išsiurbliuoju, robotuką plovėją įjungiu ir viskas smile.gif. Jokio laiptų valymo/plovimo, niekur siurblio nereikia tampyti į viršų, į apačią - aišku, galima du siurblius turėti, ir sistemą visą galima įsirengti, bet tai ne man schmoll.gif ... man paprasčiau su vienu siurbliu ir vienu aukštu smile.gif.
Nereikia galvoti, kad ten kur vienaaukštis, tai ir pievelės nebelieka... Žmonės nėra bepročiai, įsivertina tai. 10 a sklype liko tos pievelės sočiai, sūnus ir futbolą pažaidžia, užtenka vietos.
Nieko bloga nematau ir dėl to, kad pagalbinės patalpos, automobiliai pastatyti bus arčiau kaimyno tvoros smile.gif.
Lauko židinys... hmmm... čia skonio reikalas. Man jo nereikia. Jokių kaimo turizmo pavėsinių, jokių židinių, jokių  alpinariumų, dirbtinių tvenkinukų, upeliukų man nereikia schmoll.gif . Mane pilnai tenkina terasos ir kilnojama kepsninė. Kai pasiilgsiu kaimo turizmo, nuvažiuosiu į a'la HBH biggrin.gif.
Bet žinoma, kiekvienam savo. Kiti nori/stengiasi savo namuose/kieme įsirengti visą pasaulį smile.gif ... Aš gi geriau išvažiuosiu retkarčiais iš namų, pakeisiu aplinką. Juk sveika smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 lapkričio 2014 - 19:52
Na nežinau - dėl miego viršuje - ypač mansardoje - dabar taip yra. Tai lietūs į stoglangius - manęs neveikia romantiškai - tik labai trukdo miegoti - kiekvienam savo - pagyventi užteko kelis metus su antru aukštu ir jo - nebebus projektuojamame name, bet kas vienam pliusas kitam minusas. Tad čia ir išsiskiria norai wink.gif

o va siurblio problema ir man skausminga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silent night: 12 lapkričio 2014 - 20:02
QUOTE(Juodai @ 2014 11 12, 20:49)
Toks įspūdis,  kas daugelis labai neramiai gyvena, kad reikia net tiek atskirtas "ramybės" zonas daryt... 

Nenorėjau cituoti viso jūsų posto, bet pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif būtent dėl visų jūsų išvardintų priežasčių ir mes svajojam apie vieno aukšto namuką smile.gif

Ir tikrai keisti palyginimai buvo aukščiau paminėti - nekokybiško 1a. namo ir kokybiško 2a. Na tiesiog nelogiška... O šiaip, tai ir poreikiai žmonių skirtingi, ir skonis, ir galimybės smile.gif
Atsakyti
Atsakykit mielieji zmones man:
Tai koks tas vieno auksto namas yra grazus daugumai ?
Pabreziu- daugumai ! :
Keturslaitis grybas?
Dvislaitis tvartelis?
Sutapdintas "statoil " tipo degalines konteineris?

Ir kokio aukscio turi but lubos kad nebutu suspausta? Kad butu erdvu ir komfortiska vieno auksto name?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(copter @ 2014 11 13, 00:17)
Atsakykit mielieji zmones man
Ir kokio aukscio turi but lubos kad nebutu suspausta? Kad butu erdvu ir komfortiska vieno auksto name?

Aciu

man asmeniskai grybukai nepatinka. skonio reikalas.
pas mus bus dvislaitis "tvartelis", nors as labiau norejau nesujungtu stogu ir taip turejo buti iki paskutines akinirkos, bet vel vyras pasirinko paprastesni varianta... lubos auksciausioj vietoj lyg 4,5m (svetaine, valgomasis, virtuve (~50kv) miegamoj daly darysim normalias lubas, kiek ten buna net nzn 2,8- virs 3...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 13 lapkričio 2014 - 08:13
QUOTE(copter @ 2014 11 13, 01:17)
Pabreziu- daugumai ! :
Keturslaitis grybas?
Dvislaitis tvartelis?
Sutapdintas "statoil " tipo degalines konteineris?

Aciu

man grazu tas grybas smile.gif net labai, bet deja finansiniu aspektu pasirinktas dvieju venslaiciu stogu variantas , tokio tipo : http://www.supernama...20projektas.jpg
lubu ausktis patalpose - 3 metrai, namo stogo auskciausia vieta 5.90m..
Atsakyti
Man gražus šitas projektas, yra pdf planas http://www.dgd.lt/in...i/traku/28.html Bet čia jau ne ekonom klasė ir daug minėtų kampų.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 11 13, 09:14)
Bet čia jau ne ekonom klasė ir daug minėtų kampų.

Labai švelniai pasakyta
Atsakyti
QUOTE(copter @ 2014 11 13, 01:17)

Kaip daugumai - nepasakysiu.
Pas mus trys vienšlaičiai stogai. Aukščiausia vieta svetainėje apie 5,2m, žemiausia garaže ir techninėj patalpoj - kiek daugiau nei 2m, žemiausia kambary (darbo) - 2,3m.
Atsakyti
Tikrai superinis!

Man gražus šitas projektas, yra pdf planas http://www.dgd.lt/in...i/traku/28.html Bet čia jau ne ekonom klasė ir daug minėtų kampų.

Atsakyti

QUOTE(*** @ 2014 11 13, 13:43)
Tikrai superinis!

Gražus ir man šis namukas (Virinta), tik stogą reikėtų kažkaip supaprastinti. O kainos pas autorių už projekto koregavimą ~10tūkst. ir daugiau
http://www.archdiviz...ai/virinta.html

Atsakyti