Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 01, 11:00)
issiveskite logine seka pati, nes negaliu atsakyti.
Yra ka galima dziovinti, o ko negalima, ka reikia sukuoti, o ka lyginti ir visam tam rasti laiko nereikia buti bedarbei arba nesciai  4u.gif Bent jau man

jus geriau net nesivelkit i tas beprasmes diskusijas, mano nuosirdus patarimas is patirties mirksiukas.gif 4u.gif

ramybes visoms Visu Sventuju dienos proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 01, 09:32)
Puikus budas rubus mazinti keliais dydziais  thumbup.gif Ypac megztus ar su vilnos priedais  rolleyes.gif Po pirmo skalbimo tecio megztinis liktu mamai, po antro vyresnelei, po trecio maziukei o ketvirtas i siuksliu deze  g.gif Ai gal ne as apseisiu be dziovykles  biggrin.gif Jeigu i tema pratesiant taimes kalbam apie MEGZTUS rubelius, ju sukavima ir kita prieziura  mirksiukas.gif

Gal senu modeliu prisiziurejot mirksiukas.gif pinigu nepagailekit, turesit kuri nemazins rubu dydziu biggrin.gif Nereiks tiek prie lentos su lygintuvu stovet. Visgi 21 a, bet kiekvieno aisku pasirinkimas kaip laisvalaiki leist smile.gif
Aisku dar reik moket programas atsirinkt, ne visos ir ta sugeba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 01 lapkričio 2014 - 10:47
QUOTE(troliuke @ 2014 11 01, 09:26)
O as vyrui baltinuku nelyginu, tai ka apie mane kalbeti  laugh.gif  laugh.gif

as jau galvojau cia as viena tokia lodorka tarp darbstuoliu lotuliukas.gif doh.gif aciu D matau kad ne cool.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 01, 09:00)
Yra ka galima dziovinti, o ko negalima, ka reikia sukuoti, o ka lyginti ir visam tam rasti laiko nereikia buti bedarbei arba nesciai  4u.gif Bent jau man

reikia g.gif nesukavau ir nesukuosiu schmoll.gif ir tiesa sakant nemanau kad po darbo isvirus vakariene ir iskuopus namus stovedama prie lyginimo lentos esat laiminga ir patenkinta rolleyes.gif as geriau busiu tingine bet uztat pailsejus ir laiminga tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 11 01, 11:26)
nea, siandien gavau uz 325 dar bigsmile.gif

Yra tavo siuntinukas pas mane jau is 325;)
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 11 01, 10:15)
g.gif nei vieno nesumažinau-yra speciali vilnai ir net šilkui funkcija ir skalbimui, ir džiovinimui mirksiukas.gif Aš irgi kaip keistuole nieko nelyginu-marškinius vyras pats prasibraukia po džiovyklės, jei reik, nes irgi yra spec. fukcijos tiek skalbimui, tiek džiovinimui, megztulių ir nešukuoju-jei prireikia atnaujyt-nunešu valyklon ir vargo nematau biggrin.gif Aš, beje, ne tik kad nelyginu, bet ir rankomis faktiškai nieko neskalbiu  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif identiskai kaip as ir kaip pas mus biggrin.gif

O apie tuos sukavimus ,kaip kas nori,supranta,kiek tam laiko turi ar skiria ,taip ir daro ,nesuprantu diskusijos esmes per puse temos uzsitesusios biggrin.gif
Man pvz grazu,estetiska ir moteriska tokios kruopscios,pedantiskai tvarkingos moterys wub.gif
Atsakyti
Ar planuojate užsisakinėti iš Starbucks ir amazono? Įdomu ar iki Kalėdų spėtų siuntinukai atkeliauti???
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 01, 10:32)

jau geriau vyro vilna ant krutines sukuot kas vakara, negu megztukus  lotuliukas.gif

Na cia tai nesusilaikiau. Tu nuostabi JMD thumbup.gif , juokiausi balsu lotuliukas.gif Komentaru nebus nes as irgi nelyginu ir nesukuoju tongue.gif
Atsakyti
Psio, MIR DRUŽBA BUBLE GUM biggrin.gif

geriau sakykit ka vaiko krikstateviui Kaledoms padovanot ir gimtadieniui. Zmogai 50 metu, bet toks jaunatviskas. Reik 1 dovanos. Suku galva ir nesisuka niekaip. Taip viskas nusbode.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 01, 09:32)
Puikus budas rubus mazinti keliais dydziais  thumbup.gif Ypac megztus ar su vilnos priedais  rolleyes.gif Po pirmo skalbimo tecio megztinis liktu mamai, po antro vyresnelei, po trecio maziukei o ketvirtas i siuksliu deze  g.gif Ai gal ne as apseisiu be dziovykles  biggrin.gif Jeigu i tema pratesiant taimes kalbam apie MEGZTUS rubelius, ju sukavima ir kita prieziura  mirksiukas.gif

jūs kalbėjot apie 5 marškinius ir sukneles

Kiek pamenu šioj temoj vis atsiranda geresnių už kitas, bet menkinant kitus pats geresnis nebūsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 01 lapkričio 2014 - 12:42
QUOTE(keistuole @ 2014 11 01, 12:36)
Kiek pamenu šioj temoj vis atsiranda geresnių už kitas, bet menkinant kitus pats geresnis nebūsi.

nemanau kad menkina ax.gif tiesiog dedant tiek pastangu i buiti gi norisi atpildo smile.gif o pasirodo kazkas to nedaro ir vargo nemato bigsmile.gif tai vat nors cia buvo proga pasididziuoti kokia as superzmona/mama smile.gif 4u.gif cia mano nuomone biggrin.gif laukiu pomidoru biggrin.gif
Papildyta:
JMD pasisakymas apie vyro vilna buvo thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje o apie džiovyklę kalbant rimtai be visų ten kas geresnis, tai tikrai nerealus daiktas.
Ir ne kartą manęs yra klausę, kada aš spėju viską išlyginti, nes vaikų rūbai visuomet atrodo išlyginti.
O nelyginu praktiškai nieko tik patalynę ir kai kuriuos savo rūbus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 01, 12:37)

geriau sakykit ka vaiko krikstateviui Kaledoms padovanot ir gimtadieniui. Zmogai 50 metu, bet toks jaunatviskas. Reik 1 dovanos. Suku galva ir nesisuka niekaip. Taip viskas nusbode.

ziurint uz kokia suma... ax.gif

* na, gal koki gera odini dirza g.gif man atrodo labai tinkama dovana vyrams smile.gif

* laikrodi g.gif

* jei Tu turi kokia bendra foto vaiko ir jo - isdidinti , ideti i grazius remus rolleyes.gif

* kad ir kupona koki i saunu restorana vakariene dviems smile.gif

* arba kupona savaitgaliui i sanatorija smile.gif

* zvejybos pardes ceki , jei zvejoja , aisku mirksiukas.gif (savo vyrui galeciau istisus metus bele kokiom progom dovanot lotuliukas.gif )

nagi ir dar galima prigalvoti kazko biggrin.gif

Atsakyti