Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ellllija @ 2014 11 01, 21:32)
JMD, gal koki peiliuka firmini kelionini dovanu nupirk  4u.gif
Su sventem mergytes smile.gif

Peiliu dovanot negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
geriau sakykit ka vaiko krikstateviui Kaledoms padovanot ir gimtadieniui. Zmogai 50 metu, bet toks jaunatviskas. Reik 1 dovanos. Suku galva ir nesisuka niekaip. Taip viskas nusbode.
[/quote]

gal pinigine , kaina gera ir kokybe thumbup.gif metus atnesiojo maniskis , kaip nauja
http://www.amazon.co...rd_i=3270383011
pirstines
http://www.amazon.co...ef=cts_ap_1_fbt
dekla pasui
http://www.amazon.co...s...465&sr=1-47
korteliu dekla
http://www.amazon.co...rd_i=3270383011
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramimama: 01 lapkričio 2014 - 21:11
QUOTE(mamakubu @ 2014 11 01, 22:48)
Peiliu dovanot negalima mirksiukas.gif

ir nieko sau svente mastau.gif biggrin.gif
o dabar i tema, oatarkit koki sepeteli antakiams smile.gif ir kad butu sephoros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2014 11 01, 21:32)
JMD, gal koki peiliuka firmini kelionini dovanu nupirk  4u.gif
Su sventem mergytes smile.gif

drinks_cheers.gif mano vyras visada dziugautu gaves sveicariska peiliuka,ne peiliuka ,bet visa kombaina biggrin.gif
Turi su tusinuku ,sviestuveliu ,kamsciatraukiu,pjukliuku šakai nupjauti ir dar kokia 10 dalykeliu viename biggrin.gif

Jei peiliu dovanot negalima ,tai cia kombainas visas ,ne peilis ,mano mama lito pareikalauja ,kai dovanoja astrius daiktus biggrin.gif tipo perku,ne dovanu gaunu biggrin.gif o as prietarais netikiu ,stengiuosi gilesniais dalykais tiket ,manau gyvenime jie stipresni yra ,nei kazkokie pliurpalai rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o jau gavote sephoros sąskaitas, kai su 10 proc. kodu pirko, mano 13d. nupirkta, iki dabar dar sąskaitos negavus g.gif mąstau ar čia pardė neatsiųs užsakymo ir reiks iš naujo kai nuolaida bus pirkti.. seniau lyg tikrai greit ateidavo prekės iš ten.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 11 01, 21:40)
Merginos, o jau gavote sephoros sąskaitas, kai su 10 proc. kodu pirko, mano 13d. nupirkta, iki dabar dar sąskaitos negavus g.gif mąstau ar čia pardė neatsiųs užsakymo ir reiks iš naujo kai nuolaida bus pirkti.. seniau lyg tikrai greit ateidavo prekės iš ten.

As taip pat laukiu skaiciuku
Atsakyti
Gal kuri Aeropostale dekliuko mobiliakui pasigedo? Nes as radau... I AZ jei ka.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 11 01, 22:38)
drinks_cheers.gif mano vyras visada dziugautu gaves sveicariska peiliuka,ne peiliuka ,bet visa kombaina  biggrin.gif
Turi su tusinuku ,sviestuveliu ,kamsciatraukiu,pjukliuku šakai nupjauti ir dar kokia 10 dalykeliu viename  biggrin.gif

Jei peiliu dovanot negalima ,tai cia kombainas visas ,ne peilis ,mano mama lito pareikalauja ,kai dovanoja astrius daiktus  biggrin.gif tipo perku,ne dovanu gaunu  biggrin.gif o as prietarais netikiu ,stengiuosi gilesniais dalykais tiket ,manau gyvenime jie stipresni yra ,nei kazkokie pliurpalai  rolleyes.gif

joa, zwillingas butu gera dovana biggrin.gif bet as prietarais tikiu biggrin.gif ir anei peiliu anei laikrodziu ar nosiniu nedovanoju. Rausiu samsonite biggrin.gif jie turi begalybe graziu kelioniniu dalykeliu rolleyes.gif
Atsakyti
Maniau, kad nieko neperka, tai temutej ramuma bus, bet tai kur tau - oho kiek prirasyta! doh.gif As ir maniau, kad tas pareiskimas apie apatiniu lyginimo pasiekimus neturetu likti nepastebetas... thumbup.gif

As irgi nelyginu - tik sventems, kai reikia, net ir rubus tiesa sakant rinkdamasi pagalvoju, ar noresiu juos priziureti...
Ir dar vyro mociute pyksta, kad nemarinuoju burokeliu ax.gif , o uosviene, kad negaminu vyrui pusryciu ir neidedu laukneselio i darba. Nesakau, kad nenoreciau tu visu dalyku daryti, bet jau nebesidauzau i stikla ir suvokiu, kad tobula nebusiu. Kazkas nukentes - greiciausiai sveikata arba nervai - nu gal ne is karto:) Nors siaip esu maksimaliste - ir dirbu daug, ir namuos 4 kampus laikau, ir vaikai visur veziojami - ir mokyklas geras ir burelius ir t.t.smile.gif
Nu va, pasisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
O Šiaulių dėžutė pas ką bus? 4u.gif smalsu ar dydį pataikiau, pirmą kartą iš Anntaylor pirkau smile.gif
Atsakyti
merginos, pasidalinkit gal kas atrado koki gera vyriska rutulini stika pazastukams?
Atsakyti
Labas rytas
Gal žinot ar Loren dalina šiandien?
Atsakyti