Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(keistuole @ 2014 11 03, 12:19)
čia ko gero matyt kas kur įpratęs.
Man geriausias Jasinskio boulingas, bet aš ten šalia dirbau, tai mes ten ir perpiet kartais nueidavom pažaist, buvo sava vieta, savi žmonės.
Bet pvz mano draugams mielesnis buvo tas cosmic boulingas, kuris suprantu lyg nebeveikia.
Bendradarbiai kažkada už akropolio prabalsavo.
Subjektyvu čia su tais boulingais

Oi, visai pamirsus buvau apie Jasinskio bigsmile.gif
As buvus Vytenio, bet kazkaip pabodo jau ten.. Aciu,reikes pasiskambinti kokia ten situacija su vietomis...

QUOTE(Gervuoge @ 2014 11 03, 12:54)
Man mielesnis akropolio boulingas, bet ten labai daug buna zmoniu ir toks chaosas aplinkui. As dariau saviskei ten gimtadieni, tai pavargau ganyti vaikus zmoniu juroje smile.gif

Tai vat as irgi masciau apie Akropoli, bet baido ta mase zmoniu doh.gif nebuvus ten, kaip maisto kokybe, gal galit parasyti 4u.gif

QUOTE(Romeo&Juliette @ 2014 11 03, 13:02)
Karolinos boulingas fainas. Jauku ten, nera to baisaus bardako kaip akropoly, kur vieni kitiem ant galvu lipa. Mineralu boulingas jaukus, bet ten tiek mazai vietos, kad su salia esancia chebra istisai siknom reik trintis. Zodziu priklauso nuo kompanijos, jos dydzio ir poreikiu  4u.gif

Mineralu pirma kart girdziu blush2.gif pasidomesiu, aciu labai.

QUOTE(Graada @ 2014 11 03, 13:19)
Mums patiko cia http://www.trasalis....dex.php?id=1241 . salia boulingo yra ir biliardo stalai smile.gif

Apie pati Trasali ne paciu geriausiu atsiliepimu girdejus.. Bet gal su boulingu ir viskas gerai rolleyes.gif o kaip maistas ten? Nes reiks bernu saika pamaitint biggrin.gif
Atsakyti
kriziukai, mineralu boulingas yra Jasinskio. tiesiog Mineraliniu vandenu patalpose, tai mes vadinam mineralu boulingu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, pasidalinkit kokius batukus perkate i sporto sale? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 03, 14:42)
Apie pati Trasali ne paciu geriausiu atsiliepimu girdejus.. Bet gal su boulingu ir viskas gerai rolleyes.gif o kaip maistas ten? Nes reiks bernu saika pamaitint biggrin.gif

del maisto negaliu pasakyti, mes buvom kaip sveciai tai neziurejau i meniu:) geriau kava su tortu:) vaikams buvo uzhsakyta daug bulvyciu fri ir picu. kiek maciau jiems patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 03, 14:42)
Tai vat as irgi masciau apie Akropoli, bet baido ta mase zmoniu doh.gif  nebuvus ten, kaip maisto kokybe, gal galit parasyti 4u.gif

Visada stengiuosi uzsakineti maista apdorota aukstoje temperaturoje, man taip ramiau. Tai uzsakinejau tik picas ir gerimus. Po dideliu ikalbinejimu, - torta leido atsinesti. Dar veliau saldainiu priberiau ant stalo ir vaikams pilnai visko uzteko.
user posted image

Daugiau nebedaryciau gimtadienio boulinge. Gal tuomet maniskiai buvo per mazi, bet as ziauriai pavargau. O zinau, kad berniukai labai megsta gimtadienius su lazeriais. Pagooglinkit.

O dabar i tema:
vyras nusiziurejo oze scotch&soda amsterdam couture striuke. Man ji visai belenkokia, o jis nori tik tokios. Galvoju, gal is kazkur galima butu atsisiusti pigiau? Buciau dekinga, jei pasidalintumete info kur kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 03 lapkričio 2014 - 14:14
Tos raudonos kate spade kainos ir yra galutines?
Atsakyti
Ar planuojate užsisakinėti iš Starbucks ir amazono? Ar iki Kalėdų spėtų siuntinys atkeliauti???
Atsakyti
Labuka, mergaites drugstore 20% viskam taiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 11 03, 16:02)

Taip viskam vitaminų skyriuje

extra 20% off everything in our vitamins and supplements department
Atsakyti
QUOTE(Romeo&Juliette @ 2014 11 03, 13:51)
kriziukai, mineralu boulingas yra Jasinskio. tiesiog Mineraliniu vandenu patalpose, tai mes vadinam mineralu boulingu  biggrin.gif  4u.gif

Supratau biggrin.gif jau skambinau ten, beveik viskas uzimta doh.gif

QUOTE(Graada @ 2014 11 03, 14:11)
del maisto negaliu pasakyti, mes buvom kaip sveciai tai neziurejau i meniu:) geriau kava su tortu:) vaikams  buvo uzhsakyta daug bulvyciu fri ir picu. kiek maciau jiems patiko  biggrin.gif

Tai picos vaikam visada tinka tongue.gif dekui 4u.gif

QUOTE(Gervuoge @ 2014 11 03, 14:12)
Visada stengiuosi uzsakineti maista apdorota aukstoje temperaturoje, man taip ramiau. Tai uzsakinejau tik picas ir gerimus.

Daugiau nebedaryciau gimtadienio boulinge. Gal tuomet maniskiai buvo per mazi, bet as ziauriai pavargau. O zinau, kad berniukai labai megsta gimtadienius su lazeriais. Pagooglinkit.

Aciu 4u.gif
As irgi picas uzsakinesiu, per gimtadieni galima biggrin.gif
Dabar kiek skambinau, niekur neleidzia nestis tortu.. Be kalbu schmoll.gif
Bet as kepsiu pati, torto vaziuosim valgyt i namus nes po to dar fejerverkai laukia biggrin.gif

Dar karta aciu visoms pasidalinusioms patarimais 4u.gif
Atsakyti
Jei apie gimtadienius prašnekom, kur smagiausias žaidimų kambarys?

QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 03, 13:42)
Oi, visai pamirsus buvau apie Jasinskio bigsmile.gif

tik mes ten kažkaip nevalgom, o paskui nueinam į basilico, kuris visai netoli ten yra. Didelis erdvus ir jaukiau nei valgyt boulinge

QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 03, 13:42)

mes kai trasaly vandens parke ir paskui visi vaikai vėmė, tai net nepagalvoju apie tą pusę
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 11 03, 15:02)

kiek suprantu nuolaidele matysis tik mergaitems, jau kaip prisiregistravusios pirks g.gif
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 03, 15:30)
kiek suprantu nuolaidele matysis tik mergaitems, jau kaip prisiregistravusios pirks g.gif

dar klausimas, nepamenu, ar vitaminams taxai taikomi, ar ne?
Atsakyti