QUOTE(keistuole @ 2014 11 03, 12:19)
čia ko gero matyt kas kur įpratęs.
Man geriausias Jasinskio boulingas, bet aš ten šalia dirbau, tai mes ten ir perpiet kartais nueidavom pažaist, buvo sava vieta, savi žmonės.
Bet pvz mano draugams mielesnis buvo tas cosmic boulingas, kuris suprantu lyg nebeveikia.
Bendradarbiai kažkada už akropolio prabalsavo.
Subjektyvu čia su tais boulingais
Man geriausias Jasinskio boulingas, bet aš ten šalia dirbau, tai mes ten ir perpiet kartais nueidavom pažaist, buvo sava vieta, savi žmonės.
Bet pvz mano draugams mielesnis buvo tas cosmic boulingas, kuris suprantu lyg nebeveikia.
Bendradarbiai kažkada už akropolio prabalsavo.
Subjektyvu čia su tais boulingais
Oi, visai pamirsus buvau apie Jasinskio

As buvus Vytenio, bet kazkaip pabodo jau ten.. Aciu,reikes pasiskambinti kokia ten situacija su vietomis...
QUOTE(Gervuoge @ 2014 11 03, 12:54)
Man mielesnis akropolio boulingas, bet ten labai daug buna zmoniu ir toks chaosas aplinkui. As dariau saviskei ten gimtadieni, tai pavargau ganyti vaikus zmoniu juroje 

Tai vat as irgi masciau apie Akropoli, bet baido ta mase zmoniu

QUOTE(Romeo&Juliette @ 2014 11 03, 13:02)
Karolinos boulingas fainas. Jauku ten, nera to baisaus bardako kaip akropoly, kur vieni kitiem ant galvu lipa. Mineralu boulingas jaukus, bet ten tiek mazai vietos, kad su salia esancia chebra istisai siknom reik trintis. Zodziu priklauso nuo kompanijos, jos dydzio ir poreikiu 

Mineralu pirma kart girdziu

QUOTE(Graada @ 2014 11 03, 13:19)
Apie pati Trasali ne paciu geriausiu atsiliepimu girdejus.. Bet gal su boulingu ir viskas gerai