Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 21:57)
perskaiciau vyrui tavo posta garsiai ... jau nuspresta, reik ir mums jos biggrin.gif dekui, mergaites, kad taip pareklamavot mirksiukas.gif

Nu liuks bigsmile.gif Tikiuosi ,patiks ,naudingas daiktas bus drinks_cheers.gif
Ale vyras fainas koks ! thumbup.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 11 02, 16:07)
Mano irgi AEG,tikrai nupukuoja puikiai ,veltiniai ant viso filtro ,dulkiu kiek maziau namuose ja naudojant .. Kokie veliuriniai treningiukai ,kaip nauji isemus buna wub.gif
Del lyginimo as  is vis nieko nelyginu ,tik marskinius,vyras arba as   perbraukiam lygintuvu .
Geriausia iskart isimt,kai isdziovina ,kad ten sukrite neguletu tie rubai ..Nezinau,gal bandykit dziovint iki " medvilne tinkama I spinta" tada nebus jie perdziovinti  g.gif

palieku nebent rankšluoščius pagulet, jei jau vėlai įdedu džiovint...o tokius marškinius traukiu iškart rolleyes.gif ir net nestatau kur sausiausias režimas...
ai, nu žodžiu, yra kaip yra, man netinka nelyginti, nors tu ką biggrin.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 02, 16:49)
drauge irgi panasiai svaigo, ismete savo skalbykle-dziovykle viename, nes sake kad reikia dvieju atskiru ir tik tokios jau su visais navarotais sukabins viska ant pakabu. Nu ir nieko, toliau sekmingai lygina rankytemis ir sake tik patalyne "islygina" visa kita su lygintuvu turi praeiti jeigu aisku patinka "lygus" vaizdas, nes gi daugeliui ant kuno prasilygina ir gerai  biggrin.gif

man ant kūno neprasilygina biggrin.gif užtai ir vargstu, alia nesididžiuoju tuo biggrin.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2014 11 02, 17:00)
Nesuprantu šios diskusijos esmės, tipo jau tos, kurios lygina, tai didelės didvyrės, o tos kurios moka naudotis šiolaikine tchnika ir nelygina tai tinginės nesurūpinančios kaip atrodo pačios ir šeimos nariai?  biggrin.gif Aš tai nematau esmės lygint rūbų, kurie ir taip lygūs iš džiovyklės būna. Marškinius ir aš lyginu kai reikia, nors jeigu iškart ant pakabos kabini, tai tik perbraukt prieš išeinant reikia vietom, tikrai ne tas pats kas paprastai džiuvę, nors mes nelabai nešiojam marškinių. Man džiovyklė labai pasiteisinęs pirkinys, neįisivaizduoju kaip be jos išsiverst reiktų dabar

na kad nieko panašaus nerašiau, prie ko čia tos didvyrės? unsure.gif
šiaip aš irgi moku naudotis šiuolaikine technika, bet kiekvienam savo 4u.gif

QUOTE(ineciuxxx @ 2014 11 02, 17:30)
Sugundet noriu tos dziovykles  biggrin.gif  ax.gif  Gal galite imesti nuoroda jau tikrai geros.  ax.gif

oi, nerandu ant greičio, pats naujausias modelis AEG, ekonomiškiausia klasė, nepamenu rodos A su trim pliusiukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriziukas: 02 lapkričio 2014 - 21:44
ar yra carters kokia nuolaida?
Atsakyti
Mergaites jungiames prie GYMBOREE, siandien paskutine diena extra 40% 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 11 02, 23:23)
Nu liuks  bigsmile.gif Tikiuosi ,patiks ,naudingas daiktas bus  drinks_cheers.gif
Ale vyras fainas koks ! thumbup.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif vyras fainas...bet del dziovykles, tai pats suinteresuotas, kai pasakiau, kad lyginti nebereikes biggrin.gif o tai as jam sukraunu jo nelygintus drabuzius i tokia spintele ir jis kiekviena ryta pries darba issilygina tai dienai doh.gif
temos seimininkes sugrizusios galvos, kad papuole i koki buitines technikos skyreli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 13:34)
vadinasi nusipirkau purskala megztiniams ir dar dziovykle prie to pacio prigriebsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Parduodame dvi vienodas lelytes, jos jau keliauja i Lietuva, vienos kaina 60lt
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 20:34)
o del dziovykles, tai ikalbejot, reik jauciu jos ir man laugh.gif tik vieta reikia atrasti jai vonioj, nes erdve uzima...vadinasi nusipirkau purskala megztiniams ir dar dziovykle prie to pacio prigriebsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Miele, sakot, neblogos...einu skaityt doh.gif

Žinok, aš net vonios atsisakiau vardan džiovyklės, nes neturėjom vietos kur statyti jos biggrin.gif - pasidarėm dušo kabiną vietoj vonios, o džiovyklę ant skalbyklės pastatėm mirksiukas.gif

QUOTE(jottauute @ 2014 11 02, 20:46)
Tai jau taip ir as supratau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Zinok,Jogle paprastai,bent Vilniuje gerai viska isvalo ,kad ir be garantiju .. g.gif bent kol kas
Be dziovykles,kaip indaploves sunkiai jau savo buiti isivaizduoju  drinks_cheers.gif Nereikia dziaustyt tu rubu visur ,dulkiu maxiau namuose.ranksluoscius ispurena ,plius viskas greitai,skalbi krauni ,issdziovina ir i spinta  biggrin.gif Maniske ant skalbykles pritaisyta .

drinks_cheers.gif man belieka tik sutikt smile.gif

QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 20:57)
perskaiciau vyrui tavo posta garsiai ... jau nuspresta, reik ir mums jos biggrin.gif dekui, mergaites, kad taip pareklamavot mirksiukas.gif

Nu va kaip gerai diskusija nuo purškalo, megztulių šukavimo pasibaigė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 03 lapkričio 2014 - 08:02
QUOTE(Ingredd @ 2014 11 02, 20:04)
kieno MB turi Sorel boots prasau pakomentuokit dydi  4u.gif

su 44 sorel nesioja 10.5
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 03, 10:11)
su 44 sorel nesioja 10.5

aciu 4u.gif imesk jei gali Sorel modeli dar koki nesioja

mergaites tokie i didesne puse Bearpaw vaikiski?

http://www.amazon.co...ords=boots kids

su 18.5 peda nzn USA 12 ar USA 13 g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal Loft paimsit siandien? Iki 10a.m. 60proc. nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2014 11 03, 09:15)
aciu  4u.gif  imesk jei gali Sorel modeli dar koki nesioja

tokiu jau nerasiu zinok unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2014 11 03, 10:17)
Mergaites, gal Loft paimsit siandien?  Iki 10a.m. 60proc. nuolaida smile.gif

jei rinks mergaites Loft, gal tada galetu kas imesti nuoroda tympiu, kur visos labai pirko. arba gal kas parduoda xs-s dydi 4u.gif
Atsakyti