Buvau pametus jus

, susiradau, grįžau.
Ir grįžau su ta mintimi: pradariau dabar savo sultyse su česnaku pridarytų pomidorų Churma (atskirai specialiai tą veislę dariau). Ir ką - mano skoniui labai patiko, daug įdomiau kažkaip. Duotum kitam paragauti užmerktom akim, tai jaučiu ilgai akis vartytų, kol pasakytų kas čia, nes nesijaučia ta įprasta pomidorinė rūgštelė, labiau yra kažkoks saldumas. Žo, ir vaizdas geras (geltonumas lyg kaukazinių slyvukų) ir skonis kalėdiškas. Dar kartą užsitvirtinau, kad sėsiu ir kitą metą juos.
Varau pasišildyti į Europos apačią, tai be šmutkių būtinai reiks sėklų pažiūrėt, užkrėtėt. Na, ne tik pažiūrėt, bet ir parsivežt. Bet ar yra tokių, kokių nebūtų pas mus pirkti ir būtų dėmesio vertos? Paeksperimentuosiu
Reik dar šiltnamį susitvarkyti, bet taip nesinori ten eiti, kol saulytė neprišildė.
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 10 31, 18:08)
Ar nuimat šiltnamio stogus žiemai?
mano senas stiklinis - bijau ir pajudinti, o štai kaimynų "karbonadinis" išrinktas, vieni graučiai stovi.
QUOTE(Vobla @ 2014 11 01, 19:41)
nezinau ar gudriai padariau: priveziau perpuvusio meslo, perkasiau, labai gausiai prilaisciau( kokias tris dienas labai gausiai liejaiu su slanga) uzdengiau celofanu aklinai ir koki sprindi sieno ant virsaus, kad nepersaltu. irgi eksperimentuoju

man rodos dregme neturetu isgaruot kai ukzlojau plevele ir taip prispaudziau

pavasari nuimsiu siena, plevele, bus matyt kas ten po apacia gavosi

nes kitaip zeme gaunasi kaip pelenai, o pernai net sniego nebuvo, kad i siltnami prikasti....
kiek pamenu, anomalinėj zonoj gyveni, tai taip bandai šilumą išgauti - iš mėšlo?
O ne bus per stipru jis daigeliams, nenudegins

. Gyveni žmogus ir išradinėji geriausias priemones savo zonai, o kas belieka, ania, Vobla

.