Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(adija5 @ 2014 11 10, 23:02)
Nea,iš šito
http://www_allrussia...;postID=2251300
Nu jau kai kurie taaaip gražiai nupaveiksluoti,kad mano bliūdukas savų išgaravo migom bežiūrint.Daugiau nelysiu  schmoll.gif

vienžo,palandžiojus interneto platybėse savo ir su vertėjo pagalba,supratau,kad realiai nieks tu pomidorų veislės tikslaus pavadinimo nežino. verysad.gif visur jie vadinami ''Flanschen Tomaten'' arba''flaschentomaten'',kas lt kalba reiškia slyviniai pomiodorai.taip ,kad neaišku ,kur tų sėklų ieškot g.gif šito norėčiau labiau negu EX Blindos doh.gif cool.gif
Papildyta:
ebėjuj radau ,lyg'' ELBA'' vadinasiFlaschen Tomaten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 11 lapkričio 2014 - 11:32
''Flanschen Tomaten'' arba''flaschentomaten'' taip vadina visa grupe pomidoru, kurie auga kekem, ju labai daug. O tas derlingumas priklauso ir nuo kiekvieno salygu, visos tos Blindos, zuvytes, peniai, pipirai ir t.t irgi prie sios grupes , panasu, priklauso. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 11 11, 13:54)
''Flanschen Tomaten'' arba''flaschentomaten'' taip vadina visa grupe pomidoru, kurie auga kekem, ju labai daug. O tas derlingumas priklauso ir nuo kiekvieno salygu, visos tos Blindos, zuvytes, peniai, pipirai ir t.t irgi prie sios grupes , panasu, priklauso.  cool.gif

tai aš ir galvoju,kad pagal tą nuotrauką ,kur iš ebėjaus įkėliau,galėčiau sakyt,kad čia eilinis ''penis'',net ir dviejų rūšių vaisiai man neša į'' penį'' g.gif bet ti kaip jos tokį derlingumą išgauna? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 11, 11:40)

ebėjuj radau ,lyg'' ELBA''  vadinasiFlaschen Tomaten

šito ir aš noriu wub.gif jeigu vyks kolektyvinis užsakymas nepalikit ir manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2014 11 12, 16:51)
šito ir aš noriu  wub.gif jeigu vyks kolektyvinis užsakymas nepalikit ir manes biggrin.gif

viena narė rašė ,ka jų sėklos tik Vokietijoj ''stumdomos'',kitur nesiunčia verysad.gif nebent kuri nors narė giminaitę kokią turi ten,mažum mum parūpintų g.gif
Papildyta:
ar ne mūsų Alekto ten išvykus?gal kuri artimiau su ja bendrauja? ax.gif
Atsakyti
sveikos,ligones biggrin.gif
isprotesiu ir as su jumis.mano drauge siuo metu voketijoj.tai duosiu jai uzsakima cool.gif .
nieko nezadu,neaisku,ar ten siuo metu prekiauja seklomis,ar yra tam miestely spec.parduotuve.nebent uzsakytu.bet butinai pranesiu ar pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 11, 13:17)
bet ti kaip jos tokį derlingumą išgauna? doh.gif  g.gif

Gal daug plunksnų duobėn deda biggrin.gif ?
O gal ten daug tokių kaip Ex yra,ką žinai.Pas ją irgi viskas trigubai derlingiau nei pas mani pvz. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 12, 20:35)
Gal daug plunksnų duobėn deda  biggrin.gif ?
O gal ten daug tokių kaip Ex yra,ką žinai.Pas ją irgi viskas trigubai derlingiau nei pas mani pvz. ax.gif

o jei rimtai- tai ar pasitvirtino tas sodinimas su plunksnom? g.gif mb kaip tik ryt antis rėš,maž reik sakyt,kad plunksnas maišan krautų g.gif jų plunksnos su pūkais,gal dar geriau būtų-pasijustų pomikai kaip pietuose bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 12 lapkričio 2014 - 19:40
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 12, 19:39)
o jei rimtai- tai ar pasitvirtino tas sodinimas su plunksnom? g.gif mb kaip tik ryt antis rėš,maž reik sakyt,kad plunksnas maišan krautų g.gif jų plunksnos su pūkais,gal dar geriau būtų-pasijustų pomikai kaip pietuose bigsmile.gif

Nežinau,aš plunksnų nedėjau.Neturėjau po ranka kaip tyčia bigsmile.gif . O su pūku točnai būtų gerai. Čia tau ne koks karvės blynas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 12 lapkričio 2014 - 19:47
QUOTE(dzigitas @ 2014 11 12, 18:08)
sveikos,ligones biggrin.gif
isprotesiu ir as su jumis.mano drauge siuo metu voketijoj.tai duosiu jai uzsakima cool.gif .
nieko nezadu,neaisku,ar ten siuo metu prekiauja seklomis,ar yra tam miestely spec.parduotuve.nebent uzsakytu.bet butinai pranesiu ar pavyko mirksiukas.gif

tai kad čia tik ebėjuj jų yra,kur nuorodą įkėliau ax.gif

štai ,dar vieną radaupomidorai
o čia tip top EX raudonos citrinos g.gif
http://i.ebayimg.com...7Is3w~~60_1.JPG[/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 13 lapkričio 2014 - 09:08
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 13, 08:28)
tai kad čia tik ebėjuj  jų yra,kur nuorodą įkėliau ax.gif

štai ,dar vieną radaupomidorai
o čia tip top EX raudonos citrinos g.gif
http://i.ebayimg.com...7Is3w~~60_1.JPG[/IMG]

tai as taip supratau,kad galima is ebejaus uzskyt,bet tik vokietijoj.
Atsakyti
Ir vėl svaigstat? biggrin.gif Naujas objektas atsirado? Tiesą Adija sako, čia juk tokia augintoja kaip mūsų Ex foto pridėjo. Taigis bile kokių savo pomidorų fotkę daba Ex ar Asese įmestų, efektas panašus būtų.
Marfas prisiminkim. Toks pamišimas pavasarį buvo - a kaip rezultatai? bigsmile.gif

Atsakyti