Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(saintlina @ 2014 11 18, 22:13)
nelipkit ant mozolio - agurkų šiemet ir pas mane ne fontanai, o paklausa ohoho kokia.

Pomidorų tai jau norėčiau nors dešimt pasisodinti  biggrin.gif

A tai ko neprisidarei,kad užtektų g.gif? Mamos,kiba, nepaklausei sėdama blink.gif ?

Tai va taip po desėtką per mėnesį ir datrauksi iki 100 štukių kaip ir kiekvieną pavasarį irnesakyk.gif Užtai aš nesvaigstu ir nebliuznyju ,kad man ir 20 daigų užteks kitąmet...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 18, 22:26)
A tai ko neprisidarei,kad užtektų  g.gif? Mamos,kiba, nepaklausei sėdama  blink.gif  ?

kiek buvo, tiek dariau. Ir sodinau, rodos, daug. Ale šiemet aniems kažkas nepatiko, nuo pat pradžių susisukę augo, tai nieko solidaus ir neišstenėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 11 18, 21:24)
mainom  biggrin.gif Agurku pas mane dar 15 penkialitriu suliny liko, o dar kiek marinuotu  doh.gif

tai ,kad marinuotų pilna pas mane pačią,dar nei vieno stiklainio neatidarėm.visi būtent raugintus kemša unsure.gif kitamet nei vieno stiklainio nemarinuosiu,viską į bambalius.
beje,dabar atsiskleidė labi geras indigo rose skonis-nesuvatėjo,sultingas,ir toks pomidoriškas wub.gif o dar ta spalva wub.gif mb pirty savaitgalį kokteiliavosi,tai stiklines papuošė indigo rose griežinėliais,atrodė thumbup.gif kaip su našlaitėm iš toli-gaila nenufotkinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 19, 09:37)
kiek buvo, tiek dariau. Ir sodinau, rodos, daug. Ale šiemet aniems kažkas nepatiko, nuo pat pradžių susisukę augo, tai nieko solidaus ir neišstenėjo  doh.gif

Ale tu matai,ir pas tavi ne viskas užauga blink.gif Nustebinai .
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 19, 11:45)
tai ,kad marinuotų pilna pas mane pačią,dar nei vieno stiklainio neatidarėm.visi būtent raugintus kemša unsure.gif kitamet nei vieno stiklainio nemarinuosiu,viską į bambalius.
beje,dabar atsiskleidė labi geras indigo rose skonis-nesuvatėjo,sultingas,ir toks pomidoriškas wub.gif o dar ta spalva wub.gif mb pirty savaitgalį kokteiliavosi,tai stiklines papuošė  indigo rose griežinėliais,atrodė  thumbup.gif kaip su našlaitėm iš toli-gaila nenufotkinau blush2.gif

A man rauginti nea.Nebent trijų dienų.Paskui šiukšlinėn keliauja ax.gif

Nu tikrai doh.gif Varyk pirtį iš naujo kūrent ir fotkyk. Gali iš toli,gali iš arti,bet potograpijas prašom rodyt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 19, 17:54)
Ale tu matai,ir pas tavi ne viskas užauga  blink.gif Nustebinai .

na ne tai kad neužaugo.. bet paprastai užauga daugiau biggrin.gif

Ale kaip dabar norėčiau dabar kokio Rozovyj Miod tiesiai nuo krūmo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 lapkričio 2014 - 20:10
QUOTE(saintlina @ 2014 11 19, 09:37)
kiek buvo, tiek dariau. Ir sodinau, rodos, daug. Ale šiemet aniems kažkas nepatiko, nuo pat pradžių susisukę augo, tai nieko solidaus ir neišstenėjo  doh.gif

Nu nors kartą į paprastų žmonių kategoriją įtaikėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 11 19, 17:54)

Nu tikrai  doh.gif Varyk pirtį iš naujo kūrent ir fotkyk. Gali iš toli,gali iš arti,bet potograpijas prašom rodyt  ax.gif

Aš tai sakyčiau tegu pirtį kuria, o mes gyvai mielai apžiūrėsim ir paskanausim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 11 20, 09:19)
Aš tai sakyčiau tegu pirtį kuria, o mes gyvai mielai apžiūrėsim ir paskanausim bigsmile.gif

va čia tai pasiūlymas thumbup.gif Aš už smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 20, 12:12)
va čia tai pasiūlymas  thumbup.gif  Aš už  smile.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 20, 11:19)

taip suprantu, kad Gonzikas bus labai laiminga mus matydama biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 11 20, 09:19)

Nu kokios čia visos draugiškos biggrin.gif Tikrai,Gonzikai,virkauni,kad tavo pomidorų niekas nevalgo,tai tik švilpterk ir problemos nėr.Jei visko nesurysim,įsimesim išsinešimui ax.gif Gal dar ko per daug turi?Pvz.Nerai lyg ir burokėlių reikia g.gif Jei dar nepasivogė iš kur kitur...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 20, 18:16)
Nu kokios čia visos draugiškos  biggrin.gif Tikrai,Gonzikai,virkauni,kad tavo pomidorų niekas nevalgo,tai tik švilpterk ir problemos nėr.Jei visko nesurysim,įsimesim išsinešimui  ax.gif Gal dar ko per daug turi?Pvz.Nerai lyg ir burokėlių reikia  g.gif Jei dar nepasivogė iš kur kitur...

Nereikia Nerai burokėlių. Seniai parvežti stovi,nepasiima. Nedrįstu įkyrėti siųlydama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 20, 17:16)
Gal dar ko per daug turi?Pvz.Nerai lyg ir burokėlių reikia  g.gif

nu kokių dar burokėlių blink.gif Pas Gonziką gi paršiukų aplink pečių eilės trys topsecret.gif
Atsakyti