Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(saintlina @ 2014 11 21, 09:48)
Gal nors kokį vazoninį pasisodint pasibovijimui  mastau.gif

blink.gif swoon.gif Drauge,tu sveika,temperatūros neturi?
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 11 21, 09:58)
Mano jau  du betaliuksai isdyge lotuliukas.gif

Nus,būčiau nustebusi,jei taip nebūtų .Pomidorai su braškėm ant palangių jau yr,sėk daba agurotį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 21, 17:31)
blink.gif  swoon.gif Drauge,tu sveika,temperatūros neturi?

Nus,būčiau nustebusi,jei taip nebūtų .Pomidorai su braškėm ant palangių jau yr,sėk daba agurotį  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2014 11 21, 17:09)
lotuliukas.gif ai...tai kiek čia beliko kentėt...a sėklų jau turit sočiai , ...tuoj Kalėdos , paskui tuoj ir sėja,.... lotuliukas.gif

susizvengiau kaip kumele : biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 11 21, 18:17)

Oho,tuoj ir skinsi biggrin.gif .Ale ir ravėt greit reiks g.gif Nea,aš nesėsiu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 21, 16:31)
blink.gif  swoon.gif Drauge,tu sveika,temperatūros neturi?

apsičiupinėjau - neturiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 11 21, 18:53)
Nea,aš nesėsiu...  schmoll.gif

va aš turbūt irgi nesėsiu. Kažkodėl kiekvienam prekybos centre šiuo metu žemių maišais neprekiauja g.gif Bardakas, sakyčiau g.gif O į specializuotą parduotuvę tingiu važiuot. Kol susiruošiu, ir pavasaris ateis..
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 21, 19:53)
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 11 21, 18:17)

Oho,tuoj ir skinsi biggrin.gif .Ale ir ravėt greit reiks g.gif Nea,aš nesėsiu... schmoll.gif

baik tu,mulčo užmes,ir amen tom žolytėm bus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 22, 11:52)
baik tu,mulčo užmes,ir amen tom žolytėm bus g.gif  bigsmile.gif

O,Gonzikas,kur fotkės bigsmile.gif ?Ar Saintlina atvarius ne tik paršus,bet ir Indigus suputo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 23, 14:27)
O,Gonzikas,kur fotkės  bigsmile.gif ?Ar Saintlina atvarius ne tik paršus,bet ir Indigus suputo  g.gif ?

padėjaus ant pečiaus nokinu paskutinius, ax.gif perskaičius tavo postą nulėkiau pažiūrėt,nu neskuba,kad juos kur puvinys doh.gif jei ir buvo užlėkus,tai nr.neturėjo,kad praneštų,o aš gi vakar balėj buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 23, 14:28)
padėjaus ant pečiaus nokinu paskutinius, ax.gif

Tai tu juos keptus fotografuosi blink.gif ?
Atsakyti
Pomidorų dar turite? Kaip noksta, nepūva?
Pas mane dauguma noko ant palangės šiltai, o du nemaži krepšiai garaže vėsiai susukti į popierius. Tai tie, kur popieriuose skaniau prinoko negu ant palangės, nes anie sultingesni. Bet šiaip jau per ateinančias dvi savaites baigsim viską iki galo.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 23, 15:55)
Tai tu juos keptus fotografuosi  blink.gif ?

blink.gif blink.gif blink.gif o kaip ant stačiamalkio pečiaus iškept gali? g.gif
Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 11 23, 16:45)
Pomidorų dar turite? Kaip noksta, nepūva?
Pas mane dauguma noko ant palangės šiltai, o du nemaži krepšiai garaže vėsiai susukti į popierius. Tai tie, kur popieriuose skaniau prinoko negu ant palangės, nes anie sultingesni. Bet šiaip jau per ateinančias dvi savaites baigsim viską iki galo.

pūna,ir greitai-realiai jau kas antrą dieną perrinkynėt reikia verysad.gif teta pomidorienė vakar sveciuose buvo,tai irgi guodėsi ,kad š----gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 23, 17:01)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o kaip ant stačiamalkio  pečiaus iškept gali? g.gif
Papildyta:

pūna,ir greitai-realiai jau kas antrą dieną perrinkynėt reikia verysad.gif teta  pomidorienė  vakar sveciuose  buvo,tai irgi guodėsi ,kad š----gaunas g.gif

Nerašei ant kokio pečiaus tu ten juos kepi tongue.gif

Nieks pas mani nepūsta,nai nai ax.gif Nėr kam pūt,susprogom,kad nepūtų.
Atsakyti
nepastebėjai,kad kai visos pomidorienės avilin suropojo,tik mes abi šitą temą ant savo ''gležnų'' [čia aš apie tave,nes mano platūs tongue.gif ]pečių tempiam g.gif galėjai savo novynas čia įmest,vis koks šurmulys didesnis būtų buvęs ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 lapkričio 2014 - 19:31