Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 23, 14:28)
jei ir buvo užlėkus,tai nr.neturėjo,kad praneštų,o aš gi vakar balėj buvau ax.gif

va aš ir sakau - užsikviečia į svečius, o nei adreso, nei telefono nepasako blink.gif Tu užlėk, bet neaišku kur g.gif Palaukit palaukit, apvirs ir mano gatvėj sunkvežimis su meduoliais..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 23, 21:20)
va aš ir sakau - užsikviečia į svečius, o nei adreso, nei telefono nepasako  blink.gif  Tu užlėk, bet neaišku kur  g.gif  Palaukit palaukit, apvirs ir mano gatvėj sunkvežimis su meduoliais..

jei būč kvietus,tai dar ant Vaitkuškio pasitikus būčiau,kad nepaklystum mirksiukas.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 23, 21:00)
jei būč kvietus,tai dar ant Vaitkuškio pasitikus būčiau,kad nepaklystum mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  tongue.gif

aš ir to Vaikuškio nesugebėčiau surast lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bent orientyrą turim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 11 24, 09:35)
Nu  bent orientyrą turim bigsmile.gif

lauksim nuotraukų, gal fone dar kokią užuominą įžvelgsim biggrin.gif
Atsakyti
Reikia pagoglint apie ta Vaikokuski g.gif
Tarybinej enciklopedijoj pabandysiu paieskot, nes Googlej nelabai moku. Apie rezultatus pranesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 24 lapkričio 2014 - 17:22
QUOTE(Venta9 @ 2014 11 24, 17:17)
Reikia pagoglint apie ta Vaikokuski g.gif

a ..bitute bigsmile.gif Taigi čia cielas dvaras bigsmile.gif Mūsų Gonzikas mažų mažiausiai bajoraitė, pasirodo. Mergai, važiuojam.
Atsakyti
Tarybine enciklopedija nieko neparode, taip kad panikes pacios kaip nors ieskokite biggrin.gif
Ai, je ne dvaras tai gal koks palivarkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 24, 19:04)
a  ..bitute  bigsmile.gif  Taigi čia cielas dvaras  bigsmile.gif  Mūsų Gonzikas mažų mažiausiai bajoraitė, pasirodo. Mergai, važiuojam.

tik be kilmės dokumentų lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif
juokas juokais,o šitie paskutiniai indigai man jau nervus baigia ištampyt,tik vieną šiandien radau vos raustelėjusį unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2014 11 24, 20:08)
Tarybine enciklopedija nieko neparode, taip kad panikes pacios kaip nors ieskokite biggrin.gif
Ai, je ne dvaras tai gal koks palivarkas g.gif

toks jausmas,kad ne nick'as ,o pavardė šitam forume parašyta cool.gif ar tamstelė su saugumo tarnybom bendraujam blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 24 lapkričio 2014 - 20:45
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 24, 20:47)
juokas juokais,o šitie paskutiniai indigai man jau nervus baigia ištampyt,tik vieną šiandien radau vos raustelėjusį unsure.gif

raustelėjusį ar melstelėjusį? Kaip jie ten noksta? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 24, 21:52)
raustelėjusį ar melstelėjusį? Kaip jie ten noksta?  mastau.gif

tai kad mėlynumas/juodumas nuo pat užsimezgimo,o žaluma apačioj raudona turi būt ax.gif nori pasakyt,kad šitų neauginai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 24, 20:59)
nori pasakyt,kad šitų neauginai? blink.gif

nea smile.gif Man kažkaip labai neapetitni atrodo biggrin.gif
Atsakyti