Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(GiedrėL @ 2015 01 01, 23:01)
Su Naujais!Gražūs..gal kas turite kokių įdomesnių pasikeitimui? 4u.gif

Gaila, bet nieko neturiu. Šiemet sėklų nerinkau, nes buvo susirgę doh.gif . Po purškimo atsigavo, bet sėklų jau neberinkau. Bandysiu dar visus likučius krapštyti iš prėjusių metų g.gif
Papildyta:
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 01 01, 22:58)
labai meniskas derlius smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais! Linkiu gražių metų ir dar gražesnių pomidorų 4u.gif

Bandysiu ir aš tuos Indigo Rose, susigundžiau.
Labai užsikabinau už Costoluto genovese, pamačiau Romos turguj ir taip man jų prireikė doh.gif Labai gailėjausi, kad nenusipirkau vieno pomidoro sėkloms, bet užteko čia pasibėdavoti - ir jau laukia sėklos sėjos biggrin.gif O aš laukiu sėjos kalendoriaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 02 sausio 2015 - 10:39
QUOTE(daimura @ 2015 01 02, 10:39)
Su Naujais! Linkiu gražių metų ir dar gražesnių pomidorų  4u.gif

Bandysiu ir aš tuos Indigo Rose, susigundžiau.
Labai užsikabinau už Costoluto genovese, pamačiau Romos turguj ir taip man jų prireikė  doh.gif Labai gailėjausi, kad nenusipirkau vieno pomidoro sėkloms, bet užteko čia pasibėdavoti - ir jau laukia sėklos sėjos  biggrin.gif O aš laukiu sėjos kalendoriaus  bigsmile.gif

O aš šiandien jau nusipirkau pavartymui Savaitės "Namie ir sode" išleistą sėjos kalendorių bigsmile.gif
O iš sėklų tai man tik trūksta hibridų. Veislių turiu daugiau nei pakankamai biggrin.gif Ačiū už tai Adijai ir Ex 4u.gif
Ir peržvelgiau, kad pomidorams tinkamas laikas sėti vasario 4-6 ir 13-15d., kovo 13-15d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 02 sausio 2015 - 11:39
Ateinančią savaitę jau turbūt ir aš važiuosiu sėklų žiūrėtis, nes paskui laiko nebus. O tas laikas labai greitai eina....... Kai pagalvoji juk iki pomidorų sėjos beliko du mėnesiai.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 01 02, 11:45)
Ateinančią savaitę jau turbūt ir aš važiuosiu sėklų žiūrėtis, nes paskui laiko nebus. O tas laikas labai greitai eina....... Kai pagalvoji juk iki pomidorų sėjos beliko du mėnesiai.

Gal į sėklelę lėksi? bigsmile.gif Po to pranešk naujienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 01 02, 12:54)
Gal į sėklelę lėksi?  bigsmile.gif  Po to pranešk naujienas  biggrin.gif

ne..... į sėklelę ne. Vistik labiau man hibridai patinka. Kelios rūšys bus ir ne hibridai. Iš praeitų metų man labiausiai medovyj spas patiko. Tai kad lėksiu į sėkluvos parduotuvę netoli saulėtekio. Tai va taip va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 01 02, 11:56)
ne..... į sėklelę ne. Vistik labiau man hibridai patinka. Kelios rūšys bus ir ne hibridai. Iš praeitų metų man labiausiai medovyj spas patiko. Tai kad lėksiu į sėkluvos parduotuvę netoli saulėtekio. Tai va taip va  biggrin.gif

Bet tai ir sėklelėj hibridų yra ar maišau kažką? Nu tada vistiek pranešk gal pamatysi ką geresnio, ko nėra internete biggrin.gif Žodžiu pasigirk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 01 02, 11:56)
ne..... į sėklelę ne. Vistik labiau man hibridai patinka. Kelios rūšys bus ir ne hibridai. Iš praeitų metų man labiausiai medovyj spas patiko. Tai kad lėksiu į sėkluvos parduotuvę netoli saulėtekio. Tai va taip va  biggrin.gif

Aš tarpušventy užsisakiau iš e-sėklos Bolzano. Nu bais merginos sugundė savo pasakojimais, tai reikia pabandyti. Kaina tai bezbožna, bet čia pomidorų sėklos, o joms nieko negaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 02, 12:27)
Aš tarpušventy užsisakiau iš e-sėklos Bolzano. Nu bais merginos sugundė savo pasakojimais, tai reikia pabandyti. Kaina tai bezbožna, bet čia pomidorų sėklos, o joms nieko negaila  ax.gif

Vertėjo , tikrai vertėjo biggrin.gif Atsipirks tikrai ir vaizdu, ir skoniu, ir derlingumu, ir išsilaikymu biggrin.gif
Atsakyti
su naujais metais, pomidoriukes 4u.gif
sianakt sapnavau pomidorus ant palanges, tiesa tik tris augaliukus, ale vienas su zaliais bumbuliukais, kitas su ziedukais. nors visi trys sprindzio dydzio lotuliukas.gif
mazu jau pradet apie pomidorus galvot biggrin.gif
Atsakyti
Bukit nepagydomos POMIDORIENES Naujuose Metuose 4u.gif 000054.gif 000059.gif
Kad derlius didelis uzderetu ir pomidorai sveiki augtu 4u.gif
Na, Kulke, biski nesutampa tavo sejos dienos, kaip tik gana blogos dienos: pilnatis delcia ir vasari ir kova schmoll.gif As tai del seklu patikrinimo pasesiu ryt arba poryt kelis Betaliuksus, ar dygs , nes jau keli metai ju neauginu, buvo naujesniu ir gal geresniu.
O Sinij man patiko ir skoniu ir svarbiausia groziu biggrin.gif
Avijacija, parasyk ka nuciupsi Sekluvoje ir as gal nukeblinsiu (juk pasoneje), kelis hibridus dar turiu is pernai, t.y. seklytes, bet gal ko naujesnio pamatysi.
O Sekleleje dar ankstoka, jie tik uzsisakineja seklas, na bet yra ir is pernai likuciu.
Atsakyti
Ai kad aš Venta9 labiau pirksiu tas jau senas pasiteisinusias veisles. Tokias kaip corason, colibri, giuletta ir panašias. Iš praeitų metų turiu dar po porą sėklelių bolzano, aurea, tomimaru mochoo (tikslaiai jau pavadinimo nepamenu) ir marfų. Tai labai kažko ir nebereiks daug. Iš praeitų metų jūsų buvo nemažai duotų ir nebandytų tai kokį vieną kitą daigą gal pabandymui ir sėsiu. O taip tai jau nesiterliosiu po vieną daigelį. Bus visi po kokius 5 ar daugiau štukeles. Nėra laiko žaidimams smile.gif
Atsakyti