Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

o kad sujudimas po Nauju bigsmile.gif
As tik sep uzsukau, pasilabint hi.gif
siltnamio stoga suplese vetra, tarso kaip kokia bure, dar nemisliju apie anikokius pomidorus ax.gif cia apie sventes teko pasitvarkyti daugiau, nu tai visur seklu prikaisiota, pridziovina ant serveteliu, daugelis be jokiu uzrasu...manau mest-nemest.mazu nori katra tokiu bevardziu hihihi.gif veisles tai neblogas auginau , ale kurkas is akiu neatskirsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 03 sausio 2015 - 00:13
QUOTE(2Ditute @ 2015 01 02, 22:46)
Sveikos Naujuose metuose, o aš pasigirsiu kaip protingai paskutinius litus išleidau smile.gif : nusipirkau hibridinių pomidorų biggrin.gif piniginėj liko vargšai 2 cnt ax.gif

Dar iki 15-to galima uz lt nusipirkt ir hibridiniu ir nehibridiniu, jei pas ka nors metosi piniginej biggrin.gif Pas mane ''metosi''dar keli, bet nezinau ar leisti juos, gal vistik pasilikti anukams , kad zinotu kokie buvo Lt pinigeliai g.gif
Atsakyti
su Naujais metais mergaites, Turtingu pomidoriniu Metu Jums 4u.gif
turiu paklausima-
gal kazka ebay uzziurejote is pomidoru seklu, kurios uzkliutu?
symet kiek ziuriu tai nemazai seklyciu yra is Austrijos prikelta 4u.gif
Papildyta:
[quote=georgiana,2015 01 03, 13:03]
su Naujais metais mergaites, Turtingu pomidoriniu Metu Jums 4u.gif
turiu paklausima-
gal kazka ebay uzziurejote is pomidoru seklu, kurios uzkliutu?
symet kiek ziuriu tai nemazai seklyciu yra is Austrijos prikelta 4u.gif
nuziurejau siuos
http://www.ebay.com/...d-/261546736867
Atsakyti
Sveikos pomidorienes 4u.gif Su naujais ir as sveikinu visas!
Man is pomidoru mirtinai prireike va situ http://www.originali...orai_olivade_f1 Pries Naujus buvau aplekus, parduotuves, kurios prekiauja erfurto seklom, sake po Nauju teirautis, tai vel leksiu smile.gif Na ir Loretto su Toro ieskosiu, daugiau nieko nieko nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 01 03, 13:21)
Man is pomidoru mirtinai prireike va situ http://www.originali...orai_olivade_f1

O kas čia per stebuklas, kad taip mirtinai prireikė??? Bandei jau?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 03, 15:12)
O kas čia per stebuklas, kad taip mirtinai prireikė??? Bandei jau?

Nebandziau biggrin.gif , FB kelios augino, tai sake, ir skanus, ir laaaabai derlingi, ir vakavimui pats tas. Buvo nuotraukas ikele, ispudingai kekes atrodo
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 01 03, 18:21)
Nebandziau  biggrin.gif , FB kelios augino, tai sake, ir skanus, ir laaaabai derlingi, ir vakavimui pats tas. Buvo nuotraukas ikele, ispudingai kekes atrodo

smagu, vadinasi ir zikas be manes FB paskaitineja tongue.gif
man jau niezti rankas, matyt kempodorlige jau puola;
merginos o Tany pamenat ar ji neatidare savo psl netycia "mydobro" gal as kazka maisau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 01 03, 20:15)
smagu, vadinasi ir zikas be manes FB paskaitineja tongue.gif
man jau niezti rankas, matyt kempodorlige jau puola;
merginos o Tany pamenat ar ji neatidare savo psl netycia "mydobro" gal as kazka maisau doh.gif

Merginos,imeskit FB nuoroda,man metas uzmigusi pomidorini varikli uzkurineti,kad upas iki pavasario atsirastu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 01 03, 19:15)

Maišai ax.gif Tany nieko nepardavinėja,tik turi puslapiuką apie pomidorų auginimą.
QUOTE(matuke @ 2015 01 03, 19:41)
Merginos,imeskit FB nuoroda,man metas uzmigusi pomidorini varikli uzkurineti,kad upas iki pavasario atsirastu smile.gif

Nu,jei bogu neblūdykit dar su tais pomidorais biggrin.gif .Dar ruduo nesibaigė,o jos jau apie sėją svaigsta blink.gif
Atsakyti
Nusipirkau pomidorų "Olivade"F1 sėklų dar gruodžio pusėje. Privat autobusėlis turguje. Originalios vokiškos pakuotės. Veiksmas Šiauliuose. Jei kam reikia, man į AŽ.
Atsakyti
sveikos pabudusios po žiemos miego. kažkaip netikėtai greitai visos atkutom. rodos, tik vakuot baigėm, o jau vėl sėt ruošiamės lotuliukas.gif
paerzinsiu ir pakraupinsiu visas ėdruoles, šimtais auginančias - mano šiltnamio plane 23 pomidorai. Po pernykščių 80-ies - gyvensiu rojuje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 04 sausio 2015 - 09:44
QUOTE(Paladė @ 2015 01 04, 10:44)
sveikos pabudusios po žiemos miego. kažkaip netikėtai greitai visos atkutom. rodos, tik vakuot baigėm, o jau vėl sėt ruošiamės  lotuliukas.gif
paerzinsiu ir pakraupinsiu visas ėdruoles, šimtais auginančias - mano šiltnamio plane 23 pomidorai. Po pernykščių 80-ies - gyvensiu rojuje  lotuliukas.gif

Tu tuo tikra? Gal tik taip galvoj šiuo metu? Kuo gydeisi?
Atsakyti