Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(ate42 @ 2015 01 04, 09:48)
Tu tuo tikra? Gal tik taip galvoj šiuo metu? Kuo gydeisi?

mane išgydė pilnos lentynos rūsy ir po Kalėdų išmesti dėžiniai pomidorai - nu neskanūs ir viskas. Šiaip esam mėgstantys pomidorus, valgom visokiais pavidalais, pavyksta skaniai pasidaryt žiemai, nu bet tokio kiekio neįveikiam. Vos vos praimtas rūsys atrodo. O pernai lyg tyčia dar ir gerai užderėjo, beveik visus kelias stiebais auginau, tai šiemet tik šviežiam valgymui auginsiu.
Atsakyti
mergaites sakykit kas pirkote seklas is e-seklos na tarkim pomidoru ir ne tikar geras dygimas pasiteisino sklu kokybe nes vartatnt ju psl. kainos aukstokos yra, dekui kas atsakysite; ar geraiu kazkur kitur pasidairyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 02, 20:34)
blink.gif Diuni,gal jau tu baik švęst .... g.gif Bo tai tuoj ir vasariškai šilta pasirodys,ryt poryt ir sėją pradėsi  biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif jau baigiau...penktadienį...
nu tai ką-narcizai sudygo mano...ko ne pavasaris doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 01 03, 14:21)
Sveikos pomidorienes  4u.gif  Su naujais ir as sveikinu visas!
Man is pomidoru mirtinai prireike va situ http://www.originali...orai_olivade_f1 Pries Naujus buvau aplekus, parduotuves, kurios prekiauja erfurto seklom, sake po Nauju teirautis, tai vel leksiu smile.gif Na ir Loretto su Toro ieskosiu, daugiau nieko nieko nebereikia  biggrin.gif

mane irgi šitas ''užkabino'' bigsmile.gif gal gali tą feisbukinę nuotrauką ar nuorodą įmest ax.gif mažum tikrai man jo reik ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 01 04, 10:44)
sveikos pabudusios po žiemos miego. kažkaip netikėtai greitai visos atkutom. rodos, tik vakuot baigėm, o jau vėl sėt ruošiamės  lotuliukas.gif
paerzinsiu ir pakraupinsiu visas ėdruoles, šimtais auginančias - mano šiltnamio plane 23 pomidorai. Po pernykščių 80-ies - gyvensiu rojuje  lotuliukas.gif

blink.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2015 01 04, 10:48)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2015 01 04, 12:45)
mergaites sakykit kas pirkote seklas is e-seklos na tarkim pomidoru ir ne tikar geras dygimas pasiteisino sklu kokybe nes vartatnt ju psl. kainos aukstokos yra, dekui kas atsakysite; ar geraiu kazkur kitur pasidairyti  ax.gif

man visos pirktos sudygo išskyrus sinavadus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 01 04, 11:45)
mergaites sakykit kas pirkote seklas is e-seklos na tarkim pomidoru ir ne tikar geras dygimas pasiteisino sklu kokybe nes vartatnt ju psl. kainos aukstokos yra, dekui kas atsakysite; ar geraiu kazkur kitur pasidairyti  ax.gif

Aš pernai pirkau iš jų ne tik Toro pomidorus, bet ir moliūgus, morkas, net gėles. Viskas dygo puikiai.

Pagal visas tikras ligones, auginančias šimtus daigų, tai aš visiškai sveika biggrin.gif , auginu tik 24 daigus...daug vietos užima popiežius bigsmile.gif

Pažiūrėjau į savo užrašus - pernai 4 daigus ankstyvam derliui sėjau vasario 1 dieną, kaip baisu pasidarė, gi jau čia pat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 04 sausio 2015 - 13:38
QUOTE(daimura @ 2015 01 04, 14:33)
Aš pernai pirkau iš jų ne tik Toro pomidorus, bet ir moliūgus, morkas, net gėles. Viskas dygo puikiai.

Pagal visas tikras ligones, auginančias šimtus daigų, tai aš visiškai sveika  biggrin.gif , auginu tik 24 daigus...daug vietos užima popiežius bigsmile.gif

Pažiūrėjau į savo užrašus - pernai 4 daigus ankstyvam derliui sėjau vasario 1 dieną, kaip baisu pasidarė, gi jau čia pat  doh.gif

Aciu daimura drinks_cheers.gif siandien perknisausavo seklytes, pomidoru turiu sociai , na nebent kokiu cia rekomenduotinu Bolzano bandysim symet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 01 04, 13:40)
Aciu daimura drinks_cheers.gif siandien perknisausavo seklytes, pomidoru turiu sociai , na nebent kokiu cia rekomenduotinu Bolzano bandysim symet smile.gif

Dėl šitų tai ir dariau užsakymą iš e-sėklos prieš šventes...dabar laukiu. Šiek tiek neramu, nes paštininkas pasikeitė, o šitas dabartinis kažkoks man nepatikimas atrodo g.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(adija5 @ 2015 01 03, 20:15)
Maišai  ax.gif Tany nieko nepardavinėja,tik turi puslapiuką apie pomidorų auginimą.

adija visiskai teisi, nieko nepardavineju schmoll.gif tik moku smile.gif
apie pomidorus: www.tany.lt
kas nori matematikos pasimokyti: www.tany.lt/stud
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 sausio 2015 - 14:13
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 04, 12:55)
mane irgi šitas ''užkabino'' bigsmile.gif gal gali tą feisbukinę nuotrauką  ar nuorodą įmest ax.gif mažum tikrai man jo reik  ax.gif

neberasiu, jau senokai buvo ikele nuotrauka smile.gif
matuke, FB dabar tylu, nesamones tauskia ir tiek biggrin.gif Ten ne viena tema yra, pagrinde pliurpia "darzas tavo asmenine jegaine", isivesk ir ismes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 01 04, 15:13)
neberasiu, jau senokai buvo ikele nuotrauka  smile.gif
matuke, FB dabar tylu, nesamones tauskia ir tiek  biggrin.gif  Ten ne viena tema yra, pagrinde pliurpia "darzas tavo asmenine jegaine", isivesk ir ismes  4u.gif

Panos, pomidoras. eu; naujienas svo paskelbė, bėgu žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 01 04, 15:13)
neberasiu, jau senokai buvo ikele nuotrauka  smile.gif
matuke, FB dabar tylu, nesamones tauskia ir tiek  biggrin.gif  Ten ne viena tema yra, pagrinde pliurpia "darzas tavo asmenine jegaine", isivesk ir ismes  4u.gif

Zikai aciu, Nijole jau atsiunte prisijungima i FB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 01 04, 09:48)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti