Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 13, 16:16)
na manoooo schmoll.gif  unsure.gif Adija pirma įkėlė,aš gi paskui savo  gerbiamą mokytoją wub.gif iš paskos ax.gif

Atsiprašau blink.gif Nuo kada kiaušinis vištą moko ?O jau kad tu iš paskos...tai aš tavęs niekaip nepaveju tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 11 13, 19:28)
Nu žodis žodin.. Gal juos abu vienas ir pats balsas iš televizoriaus apšviečia?  blink.gif
Tik žemes man dažniausiai sūnelis parvelka  biggrin.gif

Jei dar pasiskundus ,kad pavargai, pažada ,kad nugriaus tuos šiltnamius visai kibenifeni,tai ta pati banga transliuojama smegeninėms biggrin.gif

Tau nors tiek pasisekė.Dukra tą patį varo,kad kam man čia tiek visko reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 13, 19:34)
Jei dar pasiskundus ,kad pavargai, pažada ,kad nugriaus tuos šiltnamius visai kibenifeni,tai ta pati banga transliuojama smegeninėms  biggrin.gif

Tau nors tiek pasisekė.Dukra tą patį varo,kad kam man čia tiek visko reikia  ax.gif

točniai.. unsure.gif

Aga, abu mano vaikai - į mane, labai protingi didis.gif Tokių nesąmonių nebliuznyja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 lapkričio 2014 - 19:53
Mes irgi du valgytojai bet 20 daigų čia net maniškiui būtų per mažai o aš paragaut negaučiau ax.gif Turėjau šiemet lauke virš 100 daigų (ne per daugiausiai suvalgėm nes birželis buvo šaltas o po to dėdė rūkas pasirodė), šiltnamyje apie 50 daigų. Abu su MB kasdien pomidorienę su grietine ir cibuliais valgėm netaupydami, padažų ir konservų ne per daugiausiai pasidariau. Gaila kad mėnesiui iš LT teko išvykti, MB tėvukas nesivargino apskinti žalių pomidorų ir ... nušąlo doh.gif Buvau tokia pikta kad sakiau nė vieno daigo jiems neauginsiu g.gif
Žiūrėjau į jūsų raustančias pomidorų dėžes su pavydu verysad.gif

Marfas auginau (ačiū daimurai 4u.gif ) Vėlokai ėmė dėrėti o po to išvažiuoti teko... jei rasiu kokią sėkliukę skrynutėj bandysiu kitąmet ax.gif
Atsakyti
Įdomu kaip jolituxxx sekėsi auginti Brad's Black Heart? g.gif
Atsakyti
Auginau Marfas biggrin.gif

Na ir puikiai pasirodė rudeniop, o spalį buvo pačios gražiausios, geriausiai nokstančios, nušalo irgi paskutinės, na rudenį skonis nuo krumo geriau nei bet kurio iš dežutės
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 13, 20:09)
Ne tip top ,neklaidink liaudies schmoll.gif Ex citrinos skėtuku išsidėstę,o šiti Denarai normaliom pailgom kekėm dera.

N

rimtai,***** tik pamačiau ,kad vaisiai tokie,ir reikia gi man rėkt ant visos palatos,o kad kitaip kaba verysad.gif doh.gif kalta kalta kalta blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 14 lapkričio 2014 - 08:42
[quote=adija5,2014 11 13, 19:09]

Karose aš tave užsižymėjau,kad ZLATAVA pomidorus sėjai.Nu ir kaip ten jie?

man patiko ,tik jie nedidukai ,truputi mažesni už teniso kamuoliuką,skonis daugiau į saldumą , dvieju kasniu pomidoriukas,bet aš turėjau tik 1 vnt. tai apie derlingumą iš vieno sunku spresti,bet man užteko biggrin.gif
Atsakyti
nors temperatūra jau nebeaktualu pomidorams, ale žvilgtelėjau į gismeteo ir žioptelėjau - kas čia per briedas??????
http://www.gismeteo.lt/month/4230/
Naktim -15, o dienom pliusas?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 14, 09:30)
nors temperatūra jau nebeaktualu pomidorams, ale žvilgtelėjau į gismeteo ir žioptelėjau - kas čia per briedas??????
http://www.gismeteo.lt/month/4230/
Naktim -15, o dienom pliusas?

o aš ką tik prieš tai žiūrėjau KLP kraštą - tai maximum rodė kelis laipsnius minus blink.gif . kaip skirtingai....
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 13, 11:47)

marfų ,turbūt ,vienintelė iš palatos neauginau g.gif

Ne nevienintele lotuliukas.gif as irgi neauginau.
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 11 13, 23:36)
Auginau Marfas  biggrin.gif

Na ir puikiai pasirodė rudeniop, o spalį buvo pačios gražiausios, geriausiai nokstančios, nušalo irgi paskutinės, na rudenį skonis nuo krumo geriau nei bet kurio iš dežutės

Pritariu kiekvienam zodziui drinks_cheers.gif Marfos tobuliausi RUDENINIAI pomidorai,3 metus auginu,ir nezadu atsisakyt(bandziau pora krumu augint is savo rinktu seklu,tai gal tik vos vos skyresi derlingumu g.gif )

ir kas dar malonu krumai visiskai sveiki-zali ir zydintys buvo iki pat nurovimo biggrin.gif galejau puokstes daryt biggrin.gif
Atsakyti
klausykit mergikės, o www.sodui.lt sėklomis dar neprekiauja? ar aš su tuo puslpiu nemoku elgtis ir nesuprantu kas kur biggrin.gif mąstau jei nebus didelių šalčių užsiskyt jau sėklų. Kalėdoms bus kaikas dovanų smile.gif
Atsakyti