Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 13, 14:23)
įsitikinusi kad temperatūros neturi,o gal tau jau lėtinė forma ir nebejauti ,ką rašai? g.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif tai ką veiksi,su tiek mažai? unsure.gif

lotuliukas.gif
valgysiu ir nesuksiu galvos, kur dėt
nors kaktą pasitikrinau, nekaršta...
o vat dėl lėtinės formos negarantuoju, gali dar užplaukti pavasariop doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 11 13, 14:03)
vis dar bloga nuo šiemetinių 80 daigų ir vis dar manau, kad kitąmet bus 20  biggrin.gif

aš šimto daigų jau irgi visiškai nebenoriu, bet 20 kažkaip mažoka atrodo.. mastau.gif Kol kas vis dar manau, kad man vieno šiltnamio vietoj dviejų kaip sykis pakaktų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 13, 15:42)
aš šimto daigų jau irgi visiškai nebenoriu, bet 20 kažkaip mažoka atrodo..  mastau.gif  Kol kas vis dar manau, kad man vieno šiltnamio vietoj dviejų kaip sykis pakaktų.

turėjau 84 daigus atrodo šiemet. Jam sakau, gerai, gerai, mažinsim. Pasisodinsim 80 ir užteks. Sutiko, neatsimena ir nenutuokia kiek šiemet buvo. Dar klausė ar tiek užteks sultim.
Svarnu neprieštaraut... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 13, 11:05)
pasirodo, kad nieks Marfų neaugino  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

augino, augino biggrin.gif ...normalios tos Marfos, kartosiu tikrai kitais metais. Dar iš hibridų Bolzano pabandysiu, jei prisiruošiu sėklų nusipirkt ax.gif
Vat tiems naujiems Gonziko paveiksliukams tai kol kas atspari... sakau - kol kas...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 13, 11:08)
siuntėsi dalinosi ,o pasėt pamiršo? g.gif  blink.gif

nepamiršo biggrin.gif auginau ,bet mano pakliuvo į žemesnį iš lankų šiltnamį tai 100 proc.negaliu pasakyt koks galėjo išaugti aukštame šiltnamyje ,bet apkibęs pomidorais tai tikrai ,bet už mano mėgstamus Tamaris patys pomidoriukai buvo mažesni,o skonis- tuo metu buvo ne hibridų skanių taip kad negaliu pasakyt ...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 11 13, 12:50)
aš tai tikra moteris - šiltnamy viską darau pati. Man tik pastato arba perdengia patį šiltnamį  smile.gif
Užtat ir daigų ar veislių skaičiaus nieks nereguliuoja.

tai aš busiu antra blush2.gif viska darau šiltnamyje pati,net ir kuoliukų į mišką prisikirsti važiuoju pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 11 13, 16:53)
augino, augino  biggrin.gif ...normalios tos Marfos, kartosiu tikrai kitais metais. Dar iš hibridų Bolzano pabandysiu, jei prisiruošiu sėklų nusipirkt  ax.gif
Vat tiems naujiems Gonziko paveiksliukams tai kol kas atspari... sakau - kol kas...

na manoooo schmoll.gif unsure.gif Adija pirma įkėlė,aš gi paskui savo gerbiamą mokytoją wub.gif iš paskos ax.gif
Atsakyti
aš tai tikra moteris - šiltnamy viską darau pati. Man tik pastato arba perdengia patį šiltnamį  smile.gif

O kas pirštu reguliuoja kur statyti ir kaip? bigsmile.gif

Aš irgi marfas auginau. Man toro labiau patiko ax.gif Gal kas atsimena iš kur Toro sėklų gavom?
Atsakyti

Man toro labiau patiko ax.gif Gal kas atsimena iš kur Toro sėklų gavom?

ne iš čia

http://www.e-seklos....midorai_toro_f1
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 11 13, 16:16)
O kas pirštu reguliuoja kur statyti ir kaip? bigsmile.gif

Gal kas atsimena iš kur Toro  sėklų gavom?

a, nu jo. Tada taip gaunasi, kad ir šiltnamį pati statau cool.gif

Aš tai tikrai atsimenu - iš Daimuros smile.gif
Atsakyti

O, savas žmogus lotuliukas.gif . Aš einu kastis lysvių, o MB pietus ruošia - kaip tikroj šeimoj biggrin.gif
Marfų nesisiunčiau, neauginau. O daigų "pas" mane vos iki 40 telpa, ir, žinokit, užtenka tikrai, būkit ramios, mažinkit savo plotus. Bet kai užsinori daugiau visokių pabandyti ir ...nebėra kur. Tada turiu rimtai atsirinkti. Bet mes tik 2 valgytojai.

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 13, 08:28)
o čia tip top EX raudonos citrinos g.gif
http://i.ebayimg.com...7Is3w~~60_1.JPG[/IMG]

Ne tip top ,neklaidink liaudies schmoll.gif Ex citrinos skėtuku išsidėstę,o šiti Denarai normaliom pailgom kekėm dera.

Ne tu viena moterie,ne tu viena ax.gif
Man tik žemes nupirkęs namo parvelka.Ar komposto priveža šiltnamin.Ir tai pazurza,velniam man čia reikia tų šiltnamių.Gulėčiau sau pilvą išvertus per vasarą ir spakaina biggrin.gif
Nieko ir man nereguliuoja.Tegul pasistato sau trečią šiltnamį ir augina pats ką tik nori-ar pomidorus,ar marihuaną,man tas pats irnesakyk.gif Bet jei kada MB sugalvotų užsiimt auginimais,tai jei bogu išsigąsčiau ,kad jau farik su galvele.Pradėčiau sekt,ar iš televizoriaus jam koks dievo balsas nešneka unsure.gif

Karose aš tave užsižymėjau,kad ZLATAVA pomidorus sėjai.Nu ir kaip ten jie?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 13, 19:09)
Man tik žemes nupirkęs namo parvelka.Ar komposto priveža šiltnamin.Ir tai pazurza,velniam man čia reikia tų šiltnamių.Gulėčiau sau pilvą išvertus per vasarą ir spakaina  biggrin.gif

Nu žodis žodin.. Gal juos abu vienas ir pats balsas iš televizoriaus apšviečia? blink.gif
Tik žemes man dažniausiai sūnelis parvelka biggrin.gif
Atsakyti