QUOTE(Monalli @ 2016 03 29, 15:46)
Pradėjau skaityti Jojo Moyes knygą "Šokanti su žirgais" kol kas labai nesiskaito galvoju ar toliau užkabins ar tiesiog padėti??
Gal kas skaitėtė S. Montefiore "namas prie jūros" nes liko viena šios autorės neskaityta. Nes Dvasių medis ir sodininkas labai patiko, o kitos ( pvz nepažystamoji iš Paryžiaus ar Senojo švyturio paslaptis) gan nuspėjamos pasirodė.
Man lygiai tas pats buvo, labai sunkiai skaitėsi ta knyga, bet kažkaip užbaigiau vis tikėdamasi,kad užkabins ir dar dėl to,kad knyga nuosava,o nuosavas aš mėgstu perskaityti iki galo. Gal pabaigoje kažkiek įdomiau pasidaro, bet šiaip man is Jojo Moyes tai matyt mažiausiai patikusi knyga, jei būčiau neskaičiusi,nieko nebūčiau praradusi.
Dar iš jos patiko "mergina, kuria palikai"

S.Montefiores esu visas skaičiusi, išskyrus "dėžutė su drugeliu", tai Dvasių medis ir Sodininkas tikrai įdomiausios

Bet šiaip mėgstu šią rašytoją visada malonu ją skaityti, o Namą prie jūros senokai skaičiau taip ryškiai neatsimenu,bet man regis patiko,toks sakyčiau per viduriuką. Mažiausiai patiko man Po Italijos saule. Dar tiesa patiko Prarastos meilės jūra.
Malonaus skaitymo