Įkraunama...
Įkraunama...

Nebeturiu vilties viską ištverti

QUOTE(Pavasarinejautuke @ 2014 10 31, 15:36)
Taip, psichologė sakė, kad čia susidėjo 4 dalykai -  mano autoimuninė liga, vaistai nuo jos, klimaksas ir depresija.

Kadangi bjaurios būsenos kaltininkus išvardijot, toliau viskas priklauso tik nuo jūsų, o ne kokių pagiežingų asabų tiek, tiek čia, tiek visur kitur bigsmile.gif Jokiu būdu nenutraukit paskirto gydymo, gerkit vitaminų, papildų, o svarbiausia - mylėkit save, pasilepinkit, semkitės kuo daugiau pozityvios patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2014 11 03, 11:51)
Nuoširdžiai siūlau pas jokius psichiatrus nesikreipti, ypač valdiškose įstaigose, nes būsit visų akyse nurašyta kaip psichiškai nestabilus žmogus. Jei dėl psichinių sveikatos problemų imat biuletenį, respekto taškų tikrai negausit nei prieš darbdavį, nei prieš kitus. Juk tos problemos linkusios kartotis. Nepasidarykit sau meškos paslaugos.

Kliedesiai. Įžeisti nesiekiu, bet postas virš absurdo ribos.

Autorei patarčiau psichoterapeuto, ne psichologo pagalbos ieškotis, kadangi pažiūrėtų į Jūsų problemas giliau. Nors, jei jau lankotės pas psichologą, nelabai tikiu, kad keisite. O vertėtų. Forumas vidinių bėdų neišspręs, galite susilaukti ir žeidžiančių nuomonių. Man pačiai taip pat atrodo, kad negali būti aplinkui visi tokie pavyduoliai, siekiantys jus pašiepti ir pasityčioti, t.y., arba pati tai provokuojate, arba Jums tik taip atrodo, kad su kuo bendraujate, ir tas pavydi/pašiepia Jus, ir anas, ir trečias. Bet mes Jūsų nepažįstame ir nematome situacijos. Aš tik sakau, kokia man nuomonė susidaro, bet tai nereiškia, kad ji teisinga.
Atsakyti
Labai nuoširdžiai dėkoju už jūsų visų nuomones ir patarimus. Padėjote pažvelgti į situaciją iš šalies. Darau išvadas ir stengiuosi nepasiduoti blogai savijautai. smile.gif
Atsakyti
Siulyciau ne neigti, o kaip tik sakyti: taip, man mama labai daug padeda ir padejo, kaip man gerai, kad ja turiu, ne kiekvienam taip pasiseka. smile.gif mano situacija panasi, tik as gyvenu su anyta. visada apie tai kalbedama su kitais pasidziaugiu, kad man labai pasiseke. 4u.gif o ar galvoja jog as netikele ir isnaudotoja, tai nezinau, gal ir galvoja. lotuliukas.gif maza ka kiti apie mus galvoja. biggrin.gif svarbiausia is tikruju tokiai nebuti.
Atsakyti
Aš tai visai tikiu autorei, nes žmones tokie pavydus, kad net ir artimiausi draugai ir bendradarbiai gali apkalbineti... Tiesiog neimkit i sirdi. Gyvenkit kaip gyvenat ir dar pati galit visiems prie progos paminėti kaip jums jusu mama padeda. Tegu dar daugiau pavydi... Del neigiamos savijautos siulyciau pagerti magnis+ B6
Atsakyti
Turiu pažįstamą su panašiom problemom. Bendrauju, vien todėl kad ji ligonė iš pareigos jausmo.
Man atrodo, kad jūsų dukros teisios. Ir ne mums forume spręsti, kokius vaistus jums vartoti ir nustatinėti diagnozes. Apsilankyti reikia pas keletą gydytojų. Problemų supuolė keletas - liga, klimaksas, gal but depresija ar dar kažkas, nėra lengva parinkti ir suderinti vaistus. Sukaupkite jėgas ir pasirūpinkite sveikata. Turiu patirties ir sakau, kad gali būti gerai. Manau, geriausia tartis su dukromis. os geriausiai jus pažįsta.
Atsakyti
As taip pat manau, kad jums "susidejo" ir pernelyg isputete burbula.

Suprantu, kad jausmas buti VISU smerkiamai yra nepakeliamas. Bet labai tiketina, kad jis yra generuojamas jusu vidaus, ne realiu ivykiu.

Ar seniai prasidejo si savijauta? Tikriausiai buvo laikas, kai gyvenote taip pat, bet zmones nepavydejo ir nesmerke? Kas pasikeite nuo to laiko?

Mano galva, retai kas pavydi gyvenimo su motina. Suauge vaikai turi ir nori gyventi atskirai, taip sveikiau visiems.

Antra, mama irgi nera ar nebuvo neveiksni. Jei butu buvusi nepatenkinta tokia situacija, galejo gi atsiskirti, ar ne?

Neminite tevo. Darau isvada, kad ji yra vienisa moteris ir galbut kaip tik jai buvo daug patogiau, mieliau gyventi su jumis nei vienai, ir JUS PADARETE JAI DIDELE PASLAUGA
sutikusi gyventi kartu.
O kad gyvendama kartu ji prisideda kuo gali prie bendros geroves, tai gal normalu? unsure.gif Man regisi, kad visi seimos nariai turi prisideti ir prisideda kad bendras vezimas riedetu i prieki sklandziai ir visiems patogiai.
Nebent laikote ja pastumdeles pelenes vietoje, atimate pensija ir kitaip skriaudziate. rolleyes.gif

O kad ji skundziasi, tai... doh.gif Teko pastebeti, kad skundai ir aukos pozicija yra labai populiarus jusu mamos (ir ankstesnese) kartose. Oi kaip mane skriaudzia, oi kaip as aukojuosi, oi kokia as vargse. Gailekite manes, guoskite, guoskite. verysad.gif

Nelabai isivaizduoju siuolaikines trisdesimtmetes-keturiasdesimtmetes, net ir sulaukusios garbaus amziaus, taip rypuojancias.
Atsakyti
Sveikos . Esu naujokele . Man 45 . Turiu labai didele beda prasau patarkit ka daryti . Gyvenu su sugyventiniu jau 8 metai , siaip vyras geras nesimusa , balso nekelia tik isejes is darbo pradejo isgerineti . Bet ne tame esme , jau beveik 1 laiko apsiemiau ziureti jo mama , ji is po insulto visiska negalia ( pas ji nei broliu nei seseru , pas mane ir tas pats ) pris tai tai dirbau gera bet sunku darba , esu 3gr ,inv , pasiaukojau ,isejau is darbo , pagailo tos moteriskes ji mane pamilo nuo pat pirmu dienu , o dabar vien del savo vyriskio noriu viska mesti ir iseiti . Man jo nebereikia , nes vel pradejo gerti kiekviena diena .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASYTA: 13 lapkričio 2014 - 18:08
kodel isejai is darbo del vyro motinos? blink.gif cia jo pareiga ja rupintis, jis galejo ir rupintis, kodel tavo darbas maziau vertingas? pagaliau samdyt kazka is jos pensijos galejot slaugymui per darbo diena. na is savo pajamu gal kazka dadet, jei pensijos nepakanka. bet mest darba? blink.gif as suprasciau, jei tai butu tavo vaikas sergantis, bet ne anyta doh.gif
dabar reiketu susiimt ir susirast darba, o vyras kadangi nedirba -tegul ir ziuri savo motina, maziau laiko gerimui liks.
jei nesutiktu, as iseiciau, palikciau juos. cia ne tavo kryzius, ir tu tikrai jokio pasitenkinimo paaukojusi savo gyvenima tokiam vyrui bei jo motinai nepajausi. tik sveikata ir nervus susigadinsi. o jis dar kokia guodeja prie butelio susiras doh.gif
Atsakyti
Net del savo mamos negalima mesti darbo, geriau sutvarkyti skaugą ir ką nos pasamdyti, ar atiduoti i slaugos ligoninnę keliem mėnesiams. Jei ligonė laksto laukais t.y. psichikos negalia, tai gal užrakinti galima, o jei šiaip gulinti, tai sauskelnes uždėjai pamaitinai ir lai guli. Gali ateiti kas nors vidury dienos pakeisti sauskelnes ir pamaitinti. Susirask darbą, žiūrėk savęs. Rytoj pradėk be svarstymų.
Atsakyti
Slauga gaunam , bet cia tokia problema , slaugos ligonine nepriima , nes ji ne tame mieste deklaruota , mes ja parsivezeme is kito miesto , t.y Traku , o ji del pamperu kito zmogaus neprisileidzia . tiesiog nuo visko pavargau nebeturiu i ka atsiremti
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2014 10 31, 13:55)
As kaip tik dziaugciausi turedama tokia mama ir nuolat ja girciau kitiems girdint, tegu mirsta is pavydo biggrin.gif Daugiau optimizmo ir gyvenimo dziaugsmo, vertinkite save ir savo seima.

Būtent. Džiaugtis kad tokią mamą turit, lai pavyduoliai iš pavydo sprogsta drinks_cheers.gif . Pas mus lietuvius taip yra, kuo tu laimingesnis, tau pasisekė su antra puse, geriau gyveni, turi gerus tėvus ar vaikus, tuo tau labiau pavydi. Myli tuos verkiančius, skriaudžiamus, amžinai nelaimingus, vis pinigų neturinčius ax.gif .

QUOTE(RASYTA @ 2014 11 13, 19:05)
Sveikos . Esu naujokele . Man 45 . Turiu labai didele beda prasau patarkit ka daryti . Gyvenu su sugyventiniu jau 8 metai , siaip vyras geras nesimusa , balso nekelia tik isejes is darbo pradejo isgerineti . Bet ne tame esme , jau beveik 1 laiko apsiemiau ziureti jo mama , ji is po insulto visiska negalia  ( pas ji nei broliu nei seseru , pas mane ir tas pats ) pris tai tai dirbau gera bet sunku darba , esu 3gr ,inv , pasiaukojau ,isejau is darbo , pagailo tos moteriskes ji mane pamilo nuo pat pirmu dienu , o dabar vien del savo vyriskio noriu viska mesti ir iseiti . Man jo nebereikia , nes vel pradejo gerti kiekviena diena .

Jūs neprivalot rūpintis jo mama. O į darbą grįžt jau negalėtumėt?
Atsakyti