Aš iš vis esu sužavėta kaip turkų serialuose giliai atskleidžia asmenybes... po truputi lašas po lašo kiekvieną herojų parodo abipusiškai, ir iš geros, ir iš blogos pusės... nėra vien balta ir juoda kaip meksikiečiuose. Pvz pikta dviveidė Handan, smurtavęs Samis, šaltakraujė Banu motina, intrigantė Simai.... visi jie atrodo turėtų būti tie neišteisinami blogiukai, bet palengva vis atskleidžiama naujų aplinkybių, psichologinių charakteristikų, dėl ko vis naujom akim įvertinam jų elgesį, suprantam poelgių šaknis. Žodžiu super
Sveikos
Aš savo karjerą turkų serialuose pradėjau nuo Savašo, paskui Fatmagule ir dabar Kuzej
atradau kad jūs čia smagiai plepat, tai jungiuosi, nes labai patiko turkų serialai ir sunku susilaikyti nepakomentavus
Aš iš vis esu sužavėta kaip turkų serialuose giliai atskleidžia asmenybes... po truputi lašas po lašo kiekvieną herojų parodo abipusiškai, ir iš geros, ir iš blogos pusės... nėra vien balta ir juoda kaip meksikiečiuose. Pvz pikta dviveidė Handan, smurtavęs Samis, šaltakraujė Banu motina, intrigantė Simai.... visi jie atrodo turėtų būti tie neišteisinami blogiukai, bet palengva vis atskleidžiama naujų aplinkybių, psichologinių charakteristikų, dėl ko vis naujom akim įvertinam jų elgesį, suprantam poelgių šaknis. Žodžiu super
Dar norėjau pasisakyti apie Zeinep. Man taip keista, kad jos išvaizda taip daug kam kliūna
man tai ji graži, tiek juodais, tiek raudonais plaukais, tikrai gražesnė už Džemre ir Simai
Aišku skonio reikalas, bet didelės antipatijos jai nejaučiau niekada. Va, kam ne vieną ir ne du kartus norėjau normaliai užvosti, tai Simai, prisiplakėlė neraliuota
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 11 08, 22:34)
visi jie atrodo turėtų būti tie neišteisinami blogiukai, bet palengva vis atskleidžiama naujų aplinkybių, psichologinių charakteristikų, dėl ko vis naujom akim įvertinam jų elgesį, suprantam poelgių šaknis. Žodžiu super 
QUOTE(Milagra @ 2014 11 08, 18:16)
Taip, bet kaip ten Turkijoj buna, ir tai cia, sakyciau, netradicinis atvejis, kad be tevu sutikimo ta padare, bet susitiko, patiko ir istekejo. O niekas gi nezinojo kokia ji "zajadla" boba, nuo pirmos dienos matyt griauze ji. Jau vien tik is pokalbiu su Guniejum, is to kaip ji savo kita sunu pakiso ramiu veidu, matosi kas ji per paukstis. O Samis, mano akimis, yra gal ir impulsyvus, bet saziningas zmogus. As esu pries smurta, bet turbut irgi ja priplociau, jei tektu kartu gyventi po vienu stogu. Ir man jos niekada nebuvo gaila, ne kartelio, net ir tada, kai is Sinaneru rumu atleke i Kuziejaus buteli inksdama kaip benamis sunelis. Fu, bjauri boba man ji. Ir butent ja kaltinu uz visas nesekmes, kurios istiko ta seima. Intrigante, "nasarnike", garbetroska, prisiplakele, nesugebanti pasimokyti is savu klaidu. Neduok Dieve tureti toki artima zmogu. Ir Guniejus buvo teisus, sakydamas, kad jis yra motinos kurinys, nes taip ir yra. Todel galvoju, kad Kuziejui pasiseke, kad jis nebuvo motinos numyletinis, gal todel zmogum uzaugo. O Guniejaus butent del to ir gaila. Hau 
mano nuomone apie ta gandan tokia pati
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 11 09, 01:34)
Sveikos
Aš savo karjerą turkų serialuose pradėjau nuo Savašo, paskui Fatmagule ir dabar Kuzej
atradau kad jūs čia smagiai plepat, tai jungiuosi, nes labai patiko turkų serialai ir sunku susilaikyti nepakomentavus
Man lygiai taip pat turkų serialai tapo didžiuliu atradimu
QUOTE(fidija @ 2014 11 09, 00:37)
Dar norėjau pasisakyti apie Zeinep. Man taip keista, kad jos išvaizda taip daug kam kliūna
man tai ji graži, tiek juodais, tiek raudonais plaukais, tikrai gražesnė už Džemre ir Simai
Aišku skonio reikalas, bet didelės antipatijos jai nejaučiau niekada. Va, kam ne vieną ir ne du kartus norėjau normaliai užvosti, tai Simai, prisiplakėlė neraliuota 
As ka tik paziurejau Didinga amziu, ten Zeinep - Nurbanu. Ir dar esu viena ziurejus,kur ji vaidino, tai ji toks man atstumiantis zmogus, nezinau,kad ir kokia geriete bevaidintu,bet jauciu antipatija. Tas jos visur vienodas veidelis,emocijos vienodai isreikstos, jokio pokycio nera vaidyboje.
Zeinep pati kariasi ant kaklo,vilioja kuziuka, nepatinka , nepatinka ir dar karta nepatinka
QUOTE(radera @ 2014 11 09, 15:56)
As ka tik paziurejau Didinga amziu, ten Zeinep - Nurbanu. Ir dar esu viena ziurejus,kur ji vaidino, tai ji toks man atstumiantis zmogus, nezinau,kad ir kokia geriete bevaidintu,bet jauciu antipatija. Tas jos visur vienodas veidelis,emocijos vienodai isreikstos, jokio pokycio nera vaidyboje.
Zeinep pati kariasi ant kaklo,vilioja kuziuka, nepatinka , nepatinka ir dar karta nepatinka
Va butent! Prie viso to, kad man ji labai nepatraukli, bet ir labai prasta aktore, visose situacijose ta pati veido israiska. Zodziu, labai man ji nepatinka
Žiūriu ne man vienai Zeynep nepatiko. Man nemeilė jai iš pirmo žvilgsnio buvo
O Džemre labai graži, viena iš gražiausių Kivanč partnerių filmuose.
Kazkaip tylu cia
QUOTE(Milagra @ 2014 11 10, 16:12)
prie ekranu prilipusios stebi, kaip Kuziukas nieksams snukius dauzo
QUOTE(mickute7 @ 2014 11 10, 15:15)
As tai labai diskusiju laukiu
Papildyta:
Siandien Guniejui pateisinimu sunkiai sekesi rasti
Va siandien man Gunejus tai tikra bjaurybe. Kuzejaus gaila ziauriai.