Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Mane tai Simai nervuoja, nu negaliu kokia kalė - intrigantė biggrin.gif įdomu kaip toliau jai "seksis". Kolkas Zaineb nenervuoja, bet aiskiai jaučia, kad kuziejui džemrė patinka,o ne ji. Atrodo toks banalus serialas, bet kartu ir įtaukiantis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš jau laukiu nesulaukiu diskusijų po pirmadienio serijos, labai įdomu bus paskaityti nemačiusiųjų nuomonę.... Taigi, iki pirmadienio ...
Atsakyti
Kiek supratau is jusu parasymu Dzemre prisipazino Kuziejui, kad myli? O koki koziri Simai pries anyta turi?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 11 08, 11:01)
Kiek supratau is jusu parasymu Dzemre prisipazino Kuziejui, kad myli? O koki koziri Simai pries anyta turi?

kol ji jam prisipazins, dar daug laiko, bet Kuzejus tiesiog suprato - Ali namiokai, jos elgesys, ir ta vakara kavineje, jis jai taip kaip sakant 'per aplink' pasake, kad santykiai tarp ju neimanomi.

Del Giunejaus, man buna jo tikrai labai gaila, kai amziais tas tevas jam tik pastabas sako, atrodo daro, stengiasi, turetu tevai dziaugtis, bet gryzta namo jis ir vel eilini kart rekia..as taip buna ziuriu i ji, stovinti nuelista galva, galvoju jei as buciau jo vietoj spjauciau i viska ir iseiciau is situ namu. Tas pats vakaras pas Banu seima, tie zvilgsniai, metomos uzuominos, o jis sedi nuleides galva, na tikrai gaila jo buna, bet velgi turbut tai yra reikalinga jo planui, kurio jis sistemingai siekia, nes i ji pasiziurejus, ir vien jau jo zvilgsnis kaikada tiek daug pasako, kad nera jis is tu kuris leistusi zeminamas, nusileidzia, tik kai jam naudinga. O jau ponia Gandan!!! kaip Kuzejus pasakytu, puiki mokytoja, anksciau apie Banu ne blogo zodzio nepasakydavo, po to vakaro - nenusileisk jiem.. cia jai taves reikia.. ji cia tave sekiojo.. kas tie pinigai, as uz tai geniju sunu jiem atiduodu..o Giunejus kai mamos vaikas, tai va paklauses mamos suzaide puikiai su issiskyrimu.
Atrodo viena seima, o tevas su vienu is sunu, tokie kurie gyvenime vadovaujasi garbe, eina per gyvenima iskelta galva, nes niekad nepamine savo orumo, o mama su kitu sunum vienodi tuo, kad abu garbetroskos, naudojasi kitais, siekiant tai ko nori, o apie garbe net nekalbu - kam ta garbe, jei nusimato tuuuurtai..
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 07, 17:06)
As tai nemetysiu, man jo daznai gaila budavo  ax.gif

Gero po biski biggrin.gif

Nu nerealiai wub.gif iskart kikenti pradejau, koks jis cia toks mmmmmmmmmmmmmm wub.gif

4u.gif aciu mirksiukas.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 11 07, 17:55)
O Giunėjaus gaila dėl pažeminimo, kad ir blogiausias žmogus, bet toks pažeminimas tikrai nereikalingas. Ir nors ir tėvas teisingai viską sakė, tačiau tikrai nemalonu tokius dalykus bet kam būtų girdėti ir patirti...

drinks_cheers.gif Butent todel man jo ir gaila pasidare, nors ir nera jis mano megstamas personazas, bet pabandykit kiekviena save jo vietoje isisvaizduoti, kaip pasijaustumete, kai jus taip zemintu ir uzgauliotu, manau tikrai ne kaip ax.gif

QUOTE(širlė @ 2014 11 08, 13:30)
Atrodo viena seima, o tevas su vienu is sunu, tokie kurie gyvenime vadovaujasi garbe, eina per gyvenima iskelta galva, nes niekad nepamine savo orumo, o mama su kitu sunum vienodi tuo, kad abu garbetroskos, naudojasi kitais, siekiant tai ko nori, o apie garbe net nekalbu - kam ta garbe, jei nusimato tuuuurtai..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 08 lapkričio 2014 - 15:57
QUOTE(širlė @ 2014 11 08, 15:30)
  o mama su kitu sunum vienodi tuo, kad abu garbetroskos, naudojasi kitais, siekiant tai ko nori, o apie garbe net nekalbu - kam ta garbe, jei nusimato tuuuurtai..

o aš kai žiūriu pirmą kartą, tai kažkaip dar nėra, kad nemėgčiau Giunėjaus, aišku tas jo mėtymasis tarp moterų doh.gif čia sužadėtuvės, čia pyst skyrybos, nu kaip viskas anam paprasta biggrin.gif (kai nemyli ir paprasta, turbūt)...
o dėl garbės ir turtų, hmmm.... g.gif nu o kas nenori gyventi geriau? kol kas aš matau jo ėjimą pirmyn mažais žingsneliais,siekė mokslų, juk pradėjo ir nuo golfo lazdų tampymo, paskui pamatė, kad princesė Banu rodo dėmesį, na tai ko nepasinaudoti padėtimi? ir graži ir turtinga biggrin.gif, o dėl garbės, nėra ko nusileisti tiems turčiams, jie gali jį žeminti, motina Banu moralizuoja, o jis ką tylės?
na bet žiūriu toliau, kaip ten kas bus su juo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 08, 15:25)
o aš kai žiūriu pirmą kartą, tai kažkaip dar nėra, kad nemėgčiau Giunėjaus, aišku tas jo mėtymasis tarp moterų  doh.gif  čia sužadėtuvės, čia pyst skyrybos, nu kaip viskas anam paprasta  biggrin.gif  (kai nemyli ir paprasta, turbūt)...
o dėl garbės ir turtų, hmmm.... g.gif  nu o kas nenori gyventi geriau? kol kas aš matau jo ėjimą pirmyn mažais žingsneliais,siekė mokslų, juk pradėjo ir nuo golfo lazdų tampymo, paskui pamatė, kad princesė Banu rodo dėmesį, na tai ko nepasinaudoti padėtimi? ir graži ir turtinga biggrin.gif, o dėl garbės, nėra ko nusileisti tiems turčiams, jie gali jį žeminti, motina Banu moralizuoja, o jis ką tylės?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 08, 16:25)
o aš kai žiūriu pirmą kartą, tai kažkaip dar nėra, kad nemėgčiau Giunėjaus, aišku tas jo mėtymasis tarp moterų  doh.gif  čia sužadėtuvės, čia pyst skyrybos, nu kaip viskas anam paprasta  biggrin.gif  (kai nemyli ir paprasta, turbūt)...
o dėl garbės ir turtų, hmmm.... g.gif  nu o kas nenori gyventi geriau? kol kas aš matau jo ėjimą pirmyn mažais žingsneliais,siekė mokslų, juk pradėjo ir nuo golfo lazdų tampymo, paskui pamatė, kad princesė Banu rodo dėmesį, na tai ko nepasinaudoti padėtimi? ir graži ir turtinga biggrin.gif, o dėl garbės, nėra ko nusileisti tiems turčiams, jie gali jį žeminti, motina Banu moralizuoja, o jis ką tylės?

drinks_cheers.gif kolkas visiškai su jumis sutinku.
Atsakyti
O man priesingai nei daugeliui, Samis nera megstamas personazas, is vienos puses turi jis geru savybiu, bet man neretai pikta ziuret, kaip jis su savo seima elgias. Apie smurta pries vaikus, zmona, kad ir kokie jie butu, jau nebekalbu, bet negaliu as uzmirst, kaip jis, budamas toks teisingas, leido Kuzejui be kaltes atsedet kalejime, tikrai ne be reikalo jis dabar grauziasi, yra del ko. O ir siaip bendravimo budas su seima, kai nuolat piktas, grubus, pakeles balsa, nuolat priekaistauja, kai graziausiai elgiasi su marcia, kurios dorai net nepazista, na neatperka jo gerosios savybes jo blogosios puses. Teisingai Giulten del Kuzejaus ji bande paaukleti, tik kad naudos jokios. Man kol kas vienas "paciausiu" personazu Ali, supratingas draugas, linksmas, geras zmogus thumbup.gif Kaip jis emesi aiskintis apie Simai, aukleti ta verslininkiuka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2014 11 08, 18:25)

Visiskai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 11 08, 15:34)
Teisingai Giulten del Kuzejaus ji bande paaukleti, tik kad naudos jokios.

Man kol kas vienas "paciausiu" personazu Ali, supratingas draugas, linksmas, geras zmogus  thumbup.gif Kaip jis emesi aiskintis apie Simai, aukleti ta verslininkiuka  biggrin.gif

Duos duos naudos, dar ir kaip duos, pamatysit biggrin.gif 4u.gif

Ali vienareiksmiskai, tiesiog be zodziu, pats nuostabiausias draugas, koki kas nors gyvenime galetu tureti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 08 lapkričio 2014 - 16:38
QUOTE(Milagra @ 2014 11 08, 16:37)

Ali vienareiksmiskai, tiesiog be zodziu, pats nuostabiausias draugas, koki kas nors gyvenime galetu tureti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Gaila, kad gyvenime neturiu tokiu draugu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 08, 18:37)
Ali vienareiksmiskai, tiesiog be zodziu, pats nuostabiausias draugas, koki kas nors gyvenime galetu tureti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man kažkaip kvaila situacija išėjo ten tas auklėjimas to bičo, kur su Simai...., kažkaip užvirė tą košę jis, bet turbūt bijodamas Kuzėjaus reakcijos nieko jam nepasakė, nes juokiaus negaliu, kai rodė, kaip Ali įsivaizduoja kaip pjauna tą diedą prie klubo, kaip Simai tėškė per veidą biggrin.gif , tokios ten juokingos mimikos buvo... o labiausiai tas jų bendravimas biggrin.gif asile tu, užsičiaupk, tuoj supyksiu, nu negaliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 08 lapkričio 2014 - 16:46