Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Dieviska daina https://www.youtube....h?v=urNEJKfhqL4
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2014 11 13, 23:20)
Paziurejau naujamete serija, tai pagalvojau kad tikrai ponai Tekinoglu gavo su kaupu. Ponas Samis gavo nauja pradzia, nauja meile, o poniai Handan uz savo "parsidavimus" buvo parodytas kitas zvilgsnis, nei vyras jos nori, nei pati ramybe turi, ir graziuose namuose nebutinai gyvenimas grazus.

ploja.gif ploja.gif ploja.gif kaip nudziuginot thumbup.gif
Atsakyti
Kazkokie nenormalus to Ferhado zaidimeliai.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 11 14, 07:43)
Kazkokie nenormalus to Ferhado zaidimeliai.. blink.gif

Kai jis pats nenormalus, tai iš kur žaidimai bus normalūs...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 14, 14:49)
Kai jis pats nenormalus, tai iš kur žaidimai bus normalūs...

drinks_cheers.gif thumbup.gif Atsilikelis kokiu reta.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 11 14, 15:57)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif Atsilikelis kokiu reta.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Matyt Simai dabar pasius ir geranoriskai susides su Ferhadu doh.gif
Ali wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip tylu, niekas niek nekomentuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
hmmm.... kad nenormalus tas Ferhadas tai aišku ir Simai tokia pati... fool.gif
Bet ir serija baisiai ištempta unsure.gif galėjo viską sutrumpinti
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 14, 16:30)
Kaip tylu, niekas niek nekomentuoja  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
as galiu biggrin.gif
tai va, ziauri man scena tam karste. Asmeniskai as, ja ziuredama, pati jauciausi tarsi ten buciau ir visos mintys sukosi apie tai, kiek ant manes kilogramu zemes. As tikrai buciau mirus nuo panikos, jeigu tai imanoma. Zodziu, neisivaizduoju kiek savyje reikia atrasti stiprybes, valios, kad toki kosmara isgyventi...Na, bet pas Kuzeju valios netruksta mirksiukas.gif
Ali kaip visada - draugas, brolis, zmogus is didziuju raidziu wub.gif
Ferhatas su Simai, kaip minejau, is Atsilikeliu gimines...
O siaip tiek aktorius, tiek visa kurybine komanda tik girti galima thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 14 lapkričio 2014 - 16:46
Ziauri ta scena po zeme unsure.gif Vien beziurint tokia panika, baime apeme. Vienas baisiausiu kosmaru va taip atsibust kazkur po zeme. Rimtai, kaip Raimusiux sake, galvoj viena mintis suktusi - kiek kg zemes ant manes. Siaubas, pasisukt nera kur, kvepuot nera kuo, nezinai, ar kas ateis taves gelbet. Siurpu...
Atsakyti
Bet Ali tokio draugo kiekvienam reiktu pavydet,saunuolis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 11 13, 19:09)

Jei iš tikrųjų ten Kuziejų gyvą pakasė, tai čia jau truputi iš fantastikos srities  blink.gif

Nu man ir... doh.gif nu bet čia mafija...
aš neiškenčiau ir toliau pažiūrėjau, Jūs man pasakykit ar rodys kaip Ali jį rado ir atkasė, bent jau kur žiūriu tai nerodo gal iškirpta? bet jau gyvenimėlis doh.gif kasdieną, po naujieną thumbup.gif , taip viskas įtempta...vien problemos... cool.gif
Simai tikrai man gaila, kad ir galioja jai patarlė: kaip pasiklosi-taip išmiegosi, bet vaje vaje, jos situacijoj būti nenorėčiau...sau galą pasidaryčiau pati lotuliukas.gif O Handam kaip gaila buvo, nu blyn galvojau tikrai jai staigmeną padarys ir nors vienas pasveikins su gimtadieniu, nu bet ne...pamiršo visi, tik bankas ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*perfect life* @ 2014 11 13, 22:04)
Aš kolkas nesuprantu dėl ko tas ferhadas nori tą kuziejų pakasti gyvą karste? unsure.gif dėl to jog giunėjus įskundė?  unsure.gif  ar aš kažko neįžiūrėjau unsure.gif ....

vėliau Kuzė Ali pasakos, kodėl Fergadas pyksta, tikrai ne dėl skolos ar laiško...juk jis kalėjime nupjovė jo pasidižiavimą, o vyrui tai jau amen...
Atsakyti