Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Apie ta karstakosiskuma lotuliukas.gif
Na nzn kas kokius turkiskus serialus ziuri, na, bet mano kely pasitaike tokie, kur beveik visi pagrindiniai herojai yra karstakosiai biggrin.gif Nu turkai jie - karsti zmones, kraujas verda... Aisku, tas personazas dazniausiai buna ne kazkoks aukstuomenes veikejas, o paprastas vaikis. Pvz Gunejus, bando prisiderint prie elito, tai ir tyli...Bet as nzn kas geriau, ar karstakosis teisybes ieskotojas ar tyli kiaule, kuri gilia sakni knisa ax.gif
Ir siaip kadangi, as serialuose megstu ziureti ne i santurius, ramius, viska apgalvojancius piliecius, tai mane tas ju "isterikavimas" labai retai kada erzina mirksiukas.gif Ir jeigu Kuzejus dar be to, kad yra saziningas, pareigingas, simpatiskas, fyguringas, geras zmogelis, dar butu ir susitvardantis, viska apmastantis, tai tada cia jau visai butu nerealus personazas. I kuri 80 seriju abejoju ar butu idomu ziureti...
p.s. Kuzejus ir Kerimas man panasus tik tuo, kad ju vardai is tos pacios raides biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 15 lapkričio 2014 - 16:40
Man rodos Gunejus irgi karstakosis tik nepratruksta taip daznai.. Buna jo akyse matosi, kaip kraujas uzverda, kaip pyksta, atrodo viduj issiardo, bet po to kazkaip susiima ir nesprogsta cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 11 15, 17:38)
mirksiukas.gif Ir jeigu Kuzejus dar be to, kad yra saziningas, pareigingas, simpatiskas, fyguringas, geras zmogelis, dar butu ir susitvardantis, viska apmastantis, tai tada cia jau visai butu nerealus personazas.

Savasas buvo panasus i ta nerealu personaza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 11 15, 17:27)
Man rodos Gunejus irgi karstakosis tik nepratruksta taip daznai.. Buna jo akyse matosi, kaip kraujas uzverda, kaip pyksta, atrodo viduj issiardo, bet po to kazkaip susiima ir nesprogsta  cool.gif

Na bet kai jau sprogsta, tai su trenksmu...
Papildyta:
QUOTE(Leiton @ 2014 11 15, 17:29)

Savasas buvo panasus i ta nerealu personaza  biggrin.gif

Vat jis ir buvo ne "mano" personazas.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 11 15, 18:29)
Na bet kai jau sprogsta, tai su trenksmu...

Seimoje pasprogineja, bet idomu ar prie Sinaneriu kada sporgs..? ax.gif prie ju kazkaip ypatingai susivaldo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 11 15, 17:30)
Seimoje pasprogineja, bet idomu ar prie Sinaneriu kada sporgs..?  ax.gif  prie ju kazkaip ypatingai susivaldo  biggrin.gif

Nu tai elitas juk Sinanerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 11 15, 16:29)
Man rodos Gunejus irgi karstakosis tik nepratruksta taip daznai.. Buna jo akyse matosi, kaip kraujas uzverda, kaip pyksta, atrodo viduj issiardo, bet po to kazkaip susiima ir nesprogsta  cool.gif
Papildyta:

Savasas buvo panasus i ta nerealu personaza  biggrin.gif

Pamatysim dar pratrukusi Gunieju ne tik akyse biggrin.gif Ir mamele pamatys savo vaikeli biggrin.gif Labai man ta scena superine, tik dar negreitai ax.gif

Va Savasas tai tikrai nerealus personazas biggrin.gif Nors man ir patiko jis cool.gif
Atsakyti
Gelbekit Jus mane!!!!!! lotuliukas.gif As jau 3 seriju nesu macius lt, nes atostogauju pas mama uzsienyje ax.gif kai pagalvoju, kad ryt vel rodys, o as nematysiu, tai kaip pikta biggrin.gif nes ru nesuprantu, man su ta kalba nesiziuri schmoll.gif

Papasakokit kas rimto ivyko ka butinai tik issivertus galima suprasti per paskutines 3 serijas? mirksiukas.gif kaip Kuzejus sureagavo, kai brolis taip nusisuko per ta vaidinima? ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
ten tos serijos keičiasi kas dieną, naujovės po naujovių...nespėk pamatyti, jau atislieki nuo grafiko smile.gif negaliu patikėti, kad Džemrė ištekės už to turčiaus g.gif (youtubėj pamačia epizodą doh.gif ) Na ir fantazijos netrūksta scenaristams thumbup.gif kiek ten dar visko bus... rolleyes.gif
Atsakyti
kuria serija rytoj rodys?niski nespejau ir nebeatseku, paziureciau iki tos rusiskai.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 16, 20:51)
ten tos serijos keičiasi kas dieną, naujovės po naujovių...nespėk pamatyti, jau atislieki nuo grafiko smile.gif negaliu patikėti, kad Džemrė ištekės už to turčiaus g.gif  (youtubėj pamačia epizodą doh.gif ) Na ir fantazijos netrūksta scenaristams  thumbup.gif  kiek ten dar visko bus... rolleyes.gif

Oj kiek dar visko bus. Ju meile prades skleistis, po to kai ji i kaleima atsises. Ir ta daina labai pamilau nuo tada smile.gif https://www.youtube....h?v=urNEJKfhqL4
Atsakyti
Oi ir as nemaciau gerai iki galo 2 seriju. Man labai idomu kaip cia Kuzejus sutare su ta Zainep draugauti smile.gif
Ir dar idomu kaip Ferhadas ten su Simai seima susidraugavo?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 11 17, 16:31)
Oi ir as nemaciau gerai iki galo 2 seriju. Man labai idomu kaip cia Kuzejus sutare su ta Zainep draugauti smile.gif
Ir dar idomu kaip Ferhadas ten su Simai seima susidraugavo?

Bega Kuzejus nuo savo jausmu Dzembrei. Ji parode svelnum, o jis issigando ir puole i Zainep glebi.
O del Tu dvieju, tai Ferhadas prisistate Simai sefas, tipo "as jei padedu", bet jau viskas isaiskejo smile.gif
Atsakyti