QUOTE(oziarage @ 2014 11 18, 22:50)
Norėjau šiuo pasakymu pasakyti, kad kelios mačiusios tik patvirtina viena kitos pasakymus, t.y.jau žinodamos ateitį, o nemačiusios nesupranta kodėl Jūs taip tvirtai sutinkate. Man tada darosi aiški serialo ateitis ir nebeįdomu diskutuoti. Na, atleiskit jei ką įžeidžiau asmeniškai.
Tik norisi daugiau įžvalgų tų, kurios dar nematę.
as nesu maciusi turkisku serialu, ziuriu tuos kuriuos rodo lnk, bet su jusu nuomone nesutikciau, maciusios nares kaip tik labai tolerantiskos maciusioms, ir labai argumentuotai paraso kodel mano vienaip ar kitaip remdamosios tik tomis serijomis kurios rodomos dabar, ir apie ateities planus jos net neuzsimena, nors ne viena siki ju buvo prasyta pageltoninti apie ateities planus, bet to nedare

o bokaliukais ar irgi pakauksiu, kam man rasyt ta pati, jei mano nuomone, pvz, kad kuzejus yra laimingas sutampa su mockavos aprasytais argumentais, na tai kad nebesikartoti as ir pakauksesiu bokaliukais.
QUOTE(Milagra @ 2014 11 18, 23:49)
Iyi aksamlar
Nasilsin?
Man atrodo, kad prie Zeynep atsilikimo gal kažkiek ir prisideda tai, kad ji ne Turkijoj gyveno, bet kita vertus tai kad ir kokią "važną" ji bevaizduotų,
niekas su ja tomis paslaptimis ir nesidalina, nei vienam ji nėra tokia artima. Na, gal išskyrus Handan

Galėtų ir pati susiprotėti, bet kur tau

bet istikruju kaip matosi is kitu, net is pacio Kuzejaus, kad jis nenori labai jau jai pasakotis, pasipasakoja jis tik tada, kai jau paslaptis kokia buna atskleista ir nebera kur detis, nes ji tada issiklausineja
Dar patiko Kuzejaus reakcija, kai ta Ali panele paklause Dzemres, kodel tu iki siol viena, ir kai atsake, kad yra imoneje jau kandidatu bet dar renkasi, Kuze tik galva nusuko, pasisiause, kaip ezys