Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Nu laba diena!
O tai bokaliukai skirti ne pritarimui isreiksti? Nezinojau, kad ir tai cia uzdrausta. Zinokit, atvirai prisipazinsiu, nesupratau ka cia norejot pasakyti tuo postu. unsure.gif
Ir siaip as ta seriala maciau ko gero pries metus, puses dalyku net neatsimenu. Antra karta i daug dalyku ziuriu kitaip, bet jeigu zmogus isreiske minti, kuriai as pritariu tai as ir pakauksiu! biggrin.gif ir man dzindzilin jei kam tie kauksejimai nepatinka biggrin.gif
Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 18 lapkričio 2014 - 19:48
QUOTE(katanelis @ 2014 11 18, 20:40)
ei merginos kas čia per ,,dramatizmai" mastau.gif
viskas gerai, liekam, diskutuojam, dalinamės įžvalgomis, atskleidžiam paslaptys hihihi.gif ir o kam nepatinka kitų nuomonė ar dar kažkas, mes jau nepadėsim niekuo tik pasijuoksim lotuliukas.gif
-----
Na, o į temą, tai man užkliuvo, kad gudras Giunėjus pradžiai nuėjo paprašyti kasetės (kur nufilmuotas apie avariją), o jos negavęs prisipažino Banu šeimai. Na gudras vaikinas, nepaneigsi to. Ir dar Džemrė gaila verysad.gif o Zeinep man truputi blondinė, netinka ji Kuziejui, kaip leptels ką ne į temą, o ypač kai nežino apie Kuziejų ir jo gyvenimą...

Jo sita ir as jau pastebejau, kad Zeynep kai leptels kanors is nezinojimo, tai ir paciai juokas paima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 11 18, 20:42)
Nu laba diena!
O tai bokaliukai skirti ne pritarimui isreiksti? Nezinojau, kad ir tai cia uzdrausta. Zinokit, atvirai prisipazinsiu, nesupratau ka cia norejot pasakyti tuo postu.  unsure.gif
Ir siaip as ta seriala maciau ko gero pries metus, puses dalyku net neatsimenu. Antra karta i daug dalyku ziuriu kitaip, bet jeigu zmogus isreiske minti, kuriai as pritariu tai as ir pakauksiu! biggrin.gif ir man dzindzilin jei kam tie kauksejimai nepatinka biggrin.gif
Gero vakaro 4u.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu laba diena!
O tai bokaliukai skirti ne pritarimui isreiksti? Nezinojau, kad ir tai cia uzdrausta. Zinokit, atvirai prisipazinsiu, nesupratau ka cia norejot pasakyti tuo postu.  unsure.gif
Gero vakaro 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 18, 18:19)
Atleiskit, nežinojau, kad čia "kokioms" mockavoms negalima savo nuomonės reikšt, ir bokaliukais taukšėt, bet šitą dar turėjau pasakyt.

Galiu tik pakaukseti drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Aš patylejau, nes tautos ismintis sako, kad tokioms kelia reikia duoti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kurios seniai žiūrite turkiškus serialus, ką reiškia žodis "džiaksn". vis jį girdžiu ir niekaip neįkertu reikšmės, o naudoja jį dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 11 18, 21:18)
Merginos, kurios seniai žiūrite turkiškus serialus, ką reiškia žodis "džiaksn". vis jį girdžiu ir niekaip neįkertu reikšmės, o naudoja jį dažnai.

biggrin.gif oi mums jis ilgai nedave ramybes biggrin.gif Jeigu Milagra netinges, gal paaiskins kaip ten su ta priesaga yra mirksiukas.gif cia ne vienas zodis, o priesaga....
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 18, 13:59)
Galiu tik pakaukseti  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
Aš patylejau, nes tautos ismintis sako, kad tokioms kelia reikia duoti biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 11 18, 20:12)
O aš manau, kad Jūs taip teigiat nes matėt visą serialą iki galo, tad susidarėt nuomonę jau, o mes nematę nežinom, kad pvz. Giunėjus tos meilės neįrodys arba atvirkščiai. Ir čia ne svarstymai Jūsų merginos, nes jei kokia Milagra parašo kažką, tai Raimusiux arba Mockava tik pakaukši bokaliukais...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nes jos mačiusios, tai gali mūsų samprotavimų ir nesuprasti... unsure.gif ir vis ieško argumentų, pateisinti arba nuteisti...nežiūrėkit laiko nervų sutaupysit...OT IR ŽIŪRĖSIM... clap.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 18, 21:59)
Galiu tik pakaukseti  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Na nieko kito ir nesitikėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 18 lapkričio 2014 - 21:44
QUOTE(xiuke @ 2014 11 18, 14:38)
...OT IR ŽIŪRĖSIM... clap.gif  group.gif

Ir labai gerai, kad žiūrėsite!
Atsakyti
Nu laba diena!
Gero vakaro 4u.gif

Norėjau šiuo pasakymu pasakyti, kad kelios mačiusios tik patvirtina viena kitos pasakymus, t.y.jau žinodamos ateitį, o nemačiusios nesupranta kodėl Jūs taip tvirtai sutinkate. Man tada darosi aiški serialo ateitis ir nebeįdomu diskutuoti. Na, atleiskit jei ką įžeidžiau asmeniškai.
Tik norisi daugiau įžvalgų tų, kurios dar nematę.
Atsakyti