Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Sakot Barišas patinka bigsmile.gif Žiūrim toliau ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

šį serialą žiūriu ne nuo pradžių, o ir šiaip nelabai galiu atidžiai žiūrėti, bet gal galite man pasakyti, dėl kokios priežasties Kuzėjus nenori būti su Džemre?
Galvojau, kad jis ant jos už kažką pyksta, bet kiek matau, šiaip jau normaliai jie bendrauja, kalbasi ir pan. Kame čia šaknys? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2014 11 24, 20:27)
Sveikos merginos,

šį serialą žiūriu ne nuo pradžių, o ir šiaip nelabai galiu atidžiai žiūrėti, bet gal galite man pasakyti, dėl kokios priežasties Kuzėjus nenori būti su Džemre?
Galvojau, kad jis ant jos už kažką pyksta, bet kiek matau, šiaip jau normaliai jie bendrauja, kalbasi ir pan. Kame čia šaknys?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

kiek as kolkas suprantu, tai viskas del giunejaus! Jam isdidumas neleidzia, nes giunejus zino kad jis myli dzemre, o jis vat issigindamas nenori nei sau nei kitiems pripazinti, kad jie neklysta. Todel ir vengia jos, beto taigi jinai brolio buvusi suzadetine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 11 24, 19:43)
beto taigi jinai brolio buvusi suzadetine smile.gif

Šito nežinojau, ačiū labai smile.gif
O kas ten buvo, kad išsiskyrė Giunėjus su Džemre? Kuris kurį ir dėl ko paliko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2014 11 24, 20:55)
Šito nežinojau, ačiū labai smile.gif
O kas ten buvo, kad išsiskyrė Giunėjus su Džemre? Kuris kurį ir dėl ko paliko?  blush2.gif

giunejus permiegojo su banu ir tuo viskas baigesi,nors jie jau ir pries permiegojma buvo padare pertrauka sanykiuose,bet permiegojimas jau buvo tas taskas ju santykiuose
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2014 11 24, 20:27)
Sveikos merginos,

Galvojau, kad jis ant jos už kažką pyksta, bet kiek matau, šiaip jau normaliai jie bendrauja, kalbasi ir pan. Kame čia šaknys?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Žiūriu jūs praleidote svarbiausius serialo momentus, tai patarčiau kai turite laiko žiūrėti internetu nuo pradžių iki galo, kad pajusti visą filmo skonį, nes žiūrėti tikrai yra ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, merginos, daug praleidau. ir tas Kiuzėjus man visai be ryšio kažkoks, bet vat vistiek pažiūriu vis ir įdomu dabar kas ir kaip g.gif

Žiūriu kažkur nuo tos vietos, kai Kiuzėjus rėkė ant Simajos, barė ją už tai, kad ten BUVO jo vaikas. Na tai po to jie kartu gyveno ir t.t., bet maniau, kad po skyrybų kažkaip tikrai su Džemre bus. O jis bare kitą pabučiavo doh.gif verysad.gif ir ar tiesiai Džemrei prieš akis bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 11 24, 17:46)

Aš mačius visą serialą ir ne vieną kartą, tai turbūt nieko naujo nepamatysiu smile.gif Patinka man Barišas tongue.gif Ir esu tikra, kad jei Džemre jį būtų pamilusi, jis nebūtų taip nusivažiavęs. Pykau ant scenarisčių, kad su juo taip susidorojo ir visišką padugnę iš jo padarė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 24 lapkričio 2014 - 21:10
QUOTE(tigrinė @ 2014 11 24, 18:03)
drinks_cheers.gif

Ir kuo toliau žiūriu, tuo labiau jis žlunga mano akyse... nebelieka net jokių teigiamų jo savybių, visi poelgiai vis labiau niekšingi   schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Lux @ 2014 11 24, 18:46)

Na kaip personazas jis man dar kol kas patinka, kol kas sakau, nes ateityje labai nepatiks jo poelgiai, patinka siuo metu kaip su Dzemre elgiasi, o ateityje vat jau bus visko ax.gif viska zinau kas nutiks ateityje mirksiukas.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 11 24, 21:09)
Aš mačius visą serialą ir ne vieną kartą, tai turbūt nieko naujo nepamatysiu smile.gif Patinka man Barišas  tongue.gif Ir esu tikra, kad jei Džemre jį būtų pamilusi, jis nebūtų taip nusivažiavęs. Pykau ant scenarisčių, kad su juo taip susidorojo ir visišką padugnę iš jo padarė  doh.gif

drinks_cheers.gif manau Dzemre meile butu ji isgelbejusi
Atsakyti
Būsiu visai kitokia. Nors Kuzėjus ir Džemre man patinka, laukiu kada jie bus kartu.
Taciau neteisiu Zainep(kaip toliau bus nezinau). Cia kaip tik ant Kuzėjaus pykti reikia. Myli viena lipa ant kitos, skaudina abi. Jau vyras maniau protingiasnis, turėjo su Simai tokia gera pamoka, tai ne..
Man net Zainemp gaila, kad ne ta vyra išsimylėjo, kuris nėra sažiningas nei susavim, nei su kitu žmogumi.. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 11 24, 21:30)
Būsiu visai kitokia. Nors Kuzėjus ir Džemre man patinka, laukiu kada jie bus kartu.
Taciau neteisiu Zainep(kaip toliau bus nezinau). Cia kaip tik ant Kuzėjaus pykti reikia. Myli viena lipa ant kitos, skaudina abi. Jau vyras maniau protingiasnis, turėjo su Simai tokia gera pamoka, tai ne..
Man net Zainemp gaila, kad ne ta vyra išsimylėjo, kuris nėra sažiningas nei susavim, nei su kitu žmogumi..  dry.gif

O kodėl jos gaila? ax.gif Kad matydama, jog vyras jos nemyli, sąmoningai lenda po juo ir nuolat priekaištauja ir kaišioja pagalius savo geriausiai draugei? ax.gif Svarbiausia laiku išsimylėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 24 lapkričio 2014 - 23:12
Uj damos 4u.gif vėl prašysiu ką nors trumpai apšviesti, kas penktadienį pirmadienį įvyko... nebuvau namuose tai nepažiūrėjau... o jau skaitydama komentarus vos neapsiverkiau, kai suprantu kiiieeek praleidau verysad.gif

O aš tikriausiai būsiu apmėtyta akmenimis, bet man Kuzejus vis labiau nepatinka schmoll.gif niu jis per skystas dėl to savo gerumo... jau buvo viršūnė kai tą vestuvių balių leido iškelti...

Ir man atrodo, kad jis nepripažįsta jausmų Džemrei ne tik dėl brolio, bet jis širdies gilumoje jaučiasi esantis "netikėlis", su prasta biografija ir kuris pastoviai kur nors įsivelia. Niu man irgi kažkaip norėtųsi Džemrei tvirtesnio vyro:)

Ir šiaip Kuzejus ne mano tipažo vyras.. man Savašas wub.gif
Atsakyti