QUOTE(oziarage @ 2014 11 25, 10:32)
O kas čia per naujas žodis išsimylėjo???
Čia tipo kai rusų razliubyl?
Nieko nesuprantu 
Na turbūt kaip įsimyli, taip ir išsimyli
O gal myli myli myli, išsimyli iki soties ir viskas
Pritariu merginai rasiusiai del Kuzejaus, kad netinka tokie vyru tipazai, tai man lygiai taip pat, kaip aktorius jis cia vaudina puikiai, bet personazo gyvenimo budas ir charakteristika nepriimtina tikrai
Toksai perdetai kvailas saziningumas ir uzsispyrimas
Vat su Savasu tikrai net nepalyginsi
Ir siaip aktoriai superiniai tikrai, tas pyktis, ta laime, meile, aistra net baime ten taip super suvaidinama kad netas zodis
As dabar antra karta ziuru Meile ir Bausme, tai net siurpai eina kunu, isties nuostabus serijalas, bet mano favoritas kolkas Tukstantis ir viena naktis
Bet mano sirdis vistik priklauso Savasui
QUOTE(Erijana @ 2014 11 25, 15:32)
Ir siaip aktoriai superiniai tikrai, tas pyktis, ta laime, meile, aistra net baime ten taip super suvaidinama kad netas zodis
Rami-Puma siulau jums geriau paziuret serijas tas, kurias nematete, nes netenkate viso malonumo, o ir ivykiai labai greitai rutuliojasi. Dzemre jau pati pasirinko vyra, kurio noretu, gal jus jai geriau Giunejaus palinketumet
As manau jie su Kuzeju labai grazi ir puiki pora, tokia meile, kai nieko nedaroma per prievarta, bet daroma tai kad kitas butu laimingas, nors dabar tos laimes nelabai ir matosi
Mockava 100% pritariu jusu nuomonei
juk Zeinep is pat pradziu jaute, kad tarp Kuzejaus ir Dzemre kazkas yra. Nieko nesakau, daug tokiu merginu yra kaip ji, bet kaip ji elgsis ateityje, tai tikrai nieksiska
eliuke prasom
http://bigcinema.tv/...kuzey-gney.html
Mockava 100% pritariu jusu nuomonei
eliuke prasom
QUOTE(oziarage @ 2014 11 25, 16:00)
Kažkodėl galvoju, kad tas Burakas ponios vaikas, o gal klystu...
o as kazkaip galvoju kad Banu yra ne Atilos dukra, o to sodininko.
QUOTE(ogvi @ 2014 11 25, 16:08)
ogo, kodel taip manot idomu? Idomus samprotavimai
QUOTE(Erijana @ 2014 11 25, 16:12)
ogo, kodel taip manot idomu? Idomus samprotavimai
As kazkaip net nepagalvojau, kazkas cia manau ne taip, tas tai tikrai, bet apie tai net nepagalvojau. Abejoju isties, kad ismestu sava sunu ir paliktu sodininko dukra, abejoju kazkaip, nors kazkas cia isties dar nedasakyta
Lauksim tiesos 
as pagalvojau taip kad tas sodininkas jau turejo ta sunu ir dirbo ten, o Banu mama nuklydo i sona su tuo sodininku ir taip pastojo, bet Atila galvojo, kad nuo jo laukiasi.Ir taip niekas nebutu suzinoje sitos paslapties jei Banu nebutu jo isimylejus.Tada jau mamai neliko kitos iseities kaip pasakyt Banu tiesa. Nu nezinau cia as taip ismasciau.
QUOTE(ogvi @ 2014 11 25, 16:20)
as pagalvojau taip kad tas sodininkas jau turejo ta sunu ir dirbo ten, o Banu mama nuklydo i sona su tuo sodininku ir taip pastojo, bet Atila galvojo, kad nuo jo laukiasi.Ir taip niekas nebutu suzinoje sitos paslapties jei Banu nebutu jo isimylejus.Tada jau mamai neliko kitos iseities kaip pasakyt Banu tiesa. Nu nezinau cia as taip ismasciau. 
Nu as kazkodel taip nemanau, tai lauksim ir paziuresim
nu bet zeinep kaip baiseja man su kiekviena serija,kazkokia perbalus amziais, o dar siandien su tom vilko is na palauk stiliaus kelnem kur buvo tai isvis..
nu paziurejus as i ja nepasakyciau,kad ji kokia tai stiliste,jai paciai dar reiktu stilisto pagalbos
patinka man pavyduliaujantis Kuze
taip jam ir reikia,tegul pajaucia ta saldu pavydo jausma su kuriuo Dzemre gyvena 
Papildyta:
na kadangi cia ne meksikieciu kurtas serialas,tai abejoju ar bus taip,meksikieciai ten megsta vaikus sukeitinet,juos grobt,bet is turku as bent jau tikiuosi daugiau logikos,todel si versija man ne ne
patinka man pavyduliaujantis Kuze
Papildyta:
QUOTE(ogvi @ 2014 11 25, 16:20)
na kadangi cia ne meksikieciu kurtas serialas,tai abejoju ar bus taip,meksikieciai ten megsta vaikus sukeitinet,juos grobt,bet is turku as bent jau tikiuosi daugiau logikos,todel si versija man ne ne
QUOTE(Erijana @ 2014 11 25, 13:32)
Pritariu merginai rasiusiai del Kuzejaus, kad netinka tokie vyru tipazai, tai man lygiai taip pat, kaip aktorius jis cia vaudina puikiai, bet personazo gyvenimo budas ir charakteristika nepriimtina tikrai
Toksai perdetai kvailas saziningumas ir uzsispyrimas
Vat su Savasu tikrai net nepalyginsi
Būtent
QUOTE(Agneškė @ 2014 11 25, 14:05)
Rami-Puma siulau jums geriau paziuret serijas tas, kurias nematete, nes netenkate viso malonumo, o ir ivykiai labai greitai rutuliojasi.
Aš irgi taip manau kad man reikia tas serijas pažiūrėti